Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Penguin's happy summer (faza noi vara nu dormim, ne berim si veselim)


706 raspunsuri la acest subiect

#381
moon16

moon16

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.503 mesaje

Postat 04 august 2021 - 14:39

Buna.

 

V-am citit, am tot zis ca intru dar pauza.

 Multa sanatate soacra Vivianei, tata de Ella si nepot de Silvi. Important e ca bebelusul e bine, vor avea timp de toate, eu tocmai ce am intarcat-o pe Chloe de la pompa, si am reintrodus cu succes lactatele in alimerntatia ei sub supravegherea alergologului.

 Am vazut si poze din vacanta Anjei si mi-a venit si mie dorul de duca, si ale lui Strumphi. Ca tot vb de Strumphi, am 2 saptamani de cand ma dor picioarele -ba laba de la stang so mana dreapta, ba genunchi - am fost si la ortoped, am facut si raze, sotul meu a racit si s-a autodiagnosticat cu sinuzita. [batcap]

 Strumphi, Laura nu sunt plictisita din lipsa de activitati, ci ma intristeaza pe alocuri gradinita baietilor, insa la acest moment ca si ceilalti 15 parinti ce au plecat nu pot face nimic; insa caut solutie.

Ella vacanta placuta, si mie imi place tare Ungaria.

  [flo2] Va salut.

L.e. noi am fost la ferma unde am venit plini de sana, chefir, iaurt, etc. si la un loc de joaca. Am reusit sa mai sortez o parte de haine si jucarii si le-am trimis la un ONG in provincii, dar mai am.


Editat de moon16, 04 august 2021 - 14:47 .


#382
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 04 august 2021 - 17:00

Am bagat si eu un ochi pe fuga. Treaba multa, chestii de terminat, pus la punct...

 

Ella, sanatate tatalui si distractie la Balaton!

Viviana, sanatate soacrei!

Silvi, sa creasca mare si sanatos bebica!

Moon, succes la gasirea unei gradinite ok pentru voi!

 

Baietii mei au plecat impreuna cu mama la Bucuresti, unde se vad si cu bunicul (socru'). Au ajuns azi pe la pranz si ziceau ca se topesc de caldura. Eu zic merci de 3 zile in care nu trebuie sa gatesc, sa pun masa, sa spal vase  si ma pot ocupa de restul care trebuie rezolvate pana saptamana viitoare cand incalecam pe o sa (adica pe masina) si plecam in vacanta.



#383
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 04 august 2021 - 18:14

Strumph, cand zici "de la inceputul saptamanii pana azi" eu inteleg mai multe comenzi. pai la mine 7 carti e cam media la o comanda [:-)))] ultima a fost de 13, ca prinsesem ceva reducere la juma' de pret  [:)]  iar la mine nu mai incap 3 biblioteci  [alcool] 



#384
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 05 august 2021 - 10:52

Buna dimineata cu soare si vant usor. 17 grade si vom avea maxim 22 azi. Zi perfecta de vara englezeasca. Eu cu Mr. am stat vreo 10 minute si am admirat pasarelele venind si plecand de la suportul in care le-am pus seminte. Mai scapa pe jos prin iarba si apoi fac cu randul, care mananca din suport  si care de pe jos din iarba. Sunt asa dragute si multe, tot felul de nici nu le stiu pe toate pe nume. Am inceput sa mai recunosc dintre ele, dar nu le stiu inca pe toate. In rest nimic de raportat, numaram zilele pana la concediul lui Mr. Adica azi si maine si apoi liber pana pe 23 august. Uraaaa!!!! [disco]

 

aminna, pai 7 carti in 2 zile, ieri pana scrisesem eu nu primise niciuna, dar a venit apoi un curier cu 2 si postasul cu alta. Azi oare cate ii mai sunt livrate?  [nervo]  Nu mai am loc de biblioteci si in curand nu o sa mai am loc de carti ca o sa fie in orice coltisor de casa. In biroul lui nu vrei sa intri sa vezi cum e. Carti peste tot, in biblioteca, langa, dupa usa, pe pervaz ca e lat peretele, foarteeee lat (cam 50 cm cred) si le-a pus pe 2 randuri.. o sa le stivuiasca pana nu o sa ii mai intre lumina deloc prin geam, sub birou, langa, sub calorifer...  [neand]

 

Ella, sper ca tata e bine si a reusit operatia. Recuperare rapida si tie concediu fain cat mai e din el.

 

silvi, cat ma bucur ca nepotelul e bine si il vor externa cat de curand [il] Succes Crinei si sper sa se mai racoreasca si la voi sa scapi de durerile de cap. 

 

moon, eu cred ca e de la batranete! [:D] acu` sa nu vii cu batzu dupa mine ca nici eu nu pot alerga prea rapid [:p] sper sa te simti mai bine cat mai curand si sa ai energie de alergat dupa nazdravani. 

 

viviana, ne esti datoare cu poze si povesti [;)] Sper ca soacra e mai bine! 

 

Roli, vad ca tu mereu te intalnesti cu mos Martin...  eu nu stiu ce faceam, in afara de inlemnit!  [fri]  Vacanta placuta si spor la bagaje! Ce ocupati sunt baietii tai, nu au timp sa se plictiseasca. 

 

Oare cine si ce a mai scris? Eu fortez neuronul sa isi aduca aminte.  [:-)))] Am ajuns iar la faza aia de oboseala de uit de la mana pan` la gura. Dimineata m-am pornit spre frigider si... am stat acolo cu ochii-n el vreo 2 minute, pana a inceput sa ma bipaie sa inchid usa, sa imi aduc aminte ce voiam sa iau din el. Laptele era ca ii facusem ceai lui Nick.  [batcap]  De prisos sa mai zic ca nu am dormit si durerile isi fac de cap. M-am saturat!

 

Sophia inca doarme, nu stiu unde incape atata somn. O invidiez ca poate si o las, sa isi incarce bateriile ca trece acusi vacanta si apoi iar pe cai ca se filmeaza... year 6!  [:-)))] Astept sa inceapa Mr. concediul sa il tarai prin plimbari. Am programat cateva excursii, da vedem cum o sa se simta si el si ne hotaram atunci. Nu am rezervat nimic pe nicaieri sa nu fiu fortata de nimic. Ne e dor de plecat hai hui la liber, adica asa cum o faceam inainte de pandemie, fara rezervat si platit cu 5 luni inainte. Numai bine incepe concediul si il tarai Sambata la Londra sa ne dam comanda de canapea pentru una din sufragerii ca in cealalta am si e buna si destul de noua, mai merge purtata cativa ani. Sper sa ne ajunga pana la Craciun ca dureaza 16-18 saptamani de la comanda pana la livrare.  [alcool]  O sa asteptam ca o vreau o anumita culoare si design, pana atunci ne descurcam cu asta veche. 

 

Cam astea-s vestile de la mine. Mi-e dor de pinguinii de nu i-am citit de multisor pe ghetar. Sper sa vina de prin concedii si cu chef de povestit.  [:)]

 

O zi frumoasa! [flo]



#385
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 05 august 2021 - 11:13

Servus pinguini

 

Multumesc pt gandurile frumoase  [flo2]  [flo2]  [flo2] tata e bine, acum vine acasa, au plecat mama cu fratelo sa il ia din spital (medicul a tb sa deschida 2 vertebre, nu una..stenoza se cheama ce-a avut..a ajuns la timp, daca mai statea, nu se stie...cica e de mult, nu a aparut acum..dureri va mai avea, dar nu ca inainte..si in timp vor disparea)...ni s-a luat o piatra de pe inima...la varsta lui e ok, analizele i-au iesit toate bune.

 

Ieri ne-am balacit dupa ce-am ajuns, apa calda, nisip fin..dupa am mancat gulas (eu normal, Marco cu fasole  [:D] )...la 9 dormeam, mai ceva ca aia mici  [ph34r]

 

Azi a plouat  [zirea]  acum bate vantul, dar soarele vrea sa apara...poate dupa-masa putem sa ne balacim iar..vrem sa inchiriem o ambarcatiune cu pedale, sa mergem in larg; eu pedalez si Marco inoata...apa e pana la genunchi  pt o buna portiune si nu se poate inota. Diseara tot gulas vrem sa mancam  [:D]

 

Maine mergem la Viena, la Prater. Vom lua ciolan, cu salata  de varza alba, mustar, hrean si usturoi cu ulei...si bere nemteasca  [bere]

 

O zi faina sa aveti, noi iesim putin la plimbare.



#386
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.191 mesaje

Postat 05 august 2021 - 13:21

Ella, ma bucur ca tatal tau a trecut cu bine peste operatie. Multa sanatate si recuperare usoara! Bine ca s-a descoperit si inlaturat cauza durerilor.

Inteleg ca in Siofok ati fost de data asta la Balaton. Cum este pe acolo, e aglomerat sau nu prea? Alteori ati fost si pe partea de nord a lacului? E diferit fata de zona de sud? Asa mai citisem, nu am fost niciodata acolo.

 

Strumphy, f bine ca Sophia se odihneste, f bine ca o lasi sa profite  [:)]  Doar e vacanta, daca nici acum... Concediu placut ori pe unde v-ati petrece timpul!  [flo]  Noi am schimbat planurile cu Grecia, am anulat tot, zona rosie, restrictii locale si posibilitatea de carantinare nu mi-au suras de loc, e prea stresant. O sa incercam sa facem altceva. 

 

Roli, dar des va mai intalniti cu ursul... si eu m-as speria de moarte buna... In Bucuresti, da, a fost si e ff cald, 30 si ceva de grade constant, sper sa reziste baietii 3 zile... n-au incotro [fri]  [alcool]  Pana la urma pe unde plecati, v-ati decis? Nu stiu cum e Turcia, ,pe ce lista, n-am cautat-o, caci nu ne facusem planuri intr-acolo. Concediu placut, oriunde veti merge!  [flo2]  Cu scoala au zis ca intentioneaza fizic si sper din tot sufletul ca asa sa fie, ar fi greu de gestional inca un an online.



#387
anja

anja

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.397 mesaje

Postat 05 august 2021 - 15:46

Hello! Pe mine incepe sa ma apuce nostalgia... Pe 18 incepe iar scoala si iar nebunia la serviciu. Si vremea buna se duce, incet, incet..Asa ca ne bucuram de cam ultimele zile de soare si vacanta.

Azi am avut o aventura, cu barca. Se anunta o zi minunata, fara vant, fara valuri, soare. Asa ca ne-am propus sa mergem intr-un port cochet in Danemarca, la vreo ora de mers cu barca. Am plecat de dim, marea oglinda, absolut minunat. Am auzit noi la plecare un zgomot suspect, am oprit am verificat, am dat o tura pe langa port, nu am mai auzit nimic, deci am pornit la drum. Chiar la intrarea in celalat port a aparut iar eroarea... Asa ca in loc de stat la plaja, resturant, si vizitat a trebuit sa ne intoarcem acasa. Nu stiam daca ajungem sau chemam asistenta. Am avut noroc, am mers ca melcul, si am ajuns acasa. Si era asa o zi frumoasa, si o apa clara..:((

 

Ella, ma bucur ca tata e bine dupa operatie!

Strumph, ma omori cu pozele si castelele!

Roli, drum bun in vacanta! (chiar ce de ursi)

Viv, sanatate soacrei.

Mianna, ce vacanta planuiesti vara asta?

Moon, poate mai reusiri sa plecati undeva.

Monica, ati hotarat unde plecati?

 

 


Editat de anja, 05 august 2021 - 16:13 .


#388
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 06 august 2021 - 07:53

hello!

 

Strumphy, cred ca nu era moarta viespea, doar amortita - poate de caldura, soare. sper ca e bine Sophya. bucara-te ca doarme. a mele se trezesc mult inainte sa plec eu, cam pe la 6.30 zilnic. azi e prima zi in care le-am lasat dormind. sper ca se descurca dna T cu pieptanatul ca mica e Rapunzica. 

 

Anja, imi pare rau ca nu v-ati bucurat de ziua frumoasa! macar bine ca nu ati ramas cu barca in deriva...

 

astazi am zi scurta. deabia astept sa se termine. inceputul e ``promitator`` avem un server cazut...stau pe telefon. [:)]

 

sper sa ajungem maine la maraton cu C. ea pleaca de dimineata cu autocarul dar sper sa ajungem si noi macar la final si la gratarul de dupa [:-)))]



#389
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.927 mesaje

Postat 06 august 2021 - 09:23

Salutare, noi pe final de vacanta in tara, mai avem o saptamana.

 

Deja ne-am programat la testele covid dinainte de imbarcare, sambata viitoare, am cautat ceva pana sa gasesc un laborator care sa dea rezultatele in aceeasi zi si in weekend.

La intoarcerea in Canada sunt o sumedenie de formalitati de indeplinit, asta e abia inceputul. In fine, nu mai vreau sa ma gandesc decat ca totul va merge snur!!!

 

Ma bucur sa citesc de vacante, petreceri, intalneli. Va invidiez maxim ca v-ati intalnit, ca deobicei. Noi din pacate nu avem niciodata drum prin Bucuresti, mai ales de cand aterizam direct la Iasi. Poate ii voi arata totusi si baiatului Bucurestiul candva, nu ca l-as cunoaste eu bine, dar sunt niste locuri care imi plac (Muzeul Satului, Herastraul si altele).

 

La noi s-a mai domolit caldura azi, zilele trecute a plouat mult cu vijelie si probabil mai urmeaza. Pe canicula nu sunt in stare de nimic nici nu prea ies din casa.

 

Taica-miu a facut vreo 10 kile de suc de rosii, pe foc de lemne la gradina. Luni face 80 de ani si il sarbatorim. Nu am gasit idei de cadouri cine stie ce, el vrea....nimic, asa ca il cadorisim cu ceva unelte si chestii pentru masina, un album foto nou frumos si poate un obiect personalizat, sa vad ce, mergem azi pe la mall unde am vazut un atelier.

 

Ca vorbiti de carti, as cumpara teancuri, de aici unde inca mai e "la moda" sa cumperi, sa ai carti, dar nu am cum sa le car. Asa ca imi cumpar la pret redus (gen 3-5 lei cartea, noi) si le citesc pe loc, asa, ca de unica folosinta. Acasa de abia astept sa ne reluam vizitele la biblioteca municipala, s-a redeschis sper, in fine noua biblioteca pentru ca abia ne-am mutat. Mai avem si o biblioteca foarte noua si moderna aproape, unde as sta toata ziua.

 

Roli si Ella, n-as fi fost capabila sa fac poze cu Mos Martin. Imi inchipui ca de-acum s-au "domesticit" cumva, de stau asa cuminti pe marginea drumurilor. Oricum situatia cu ursii e foarte trista.

 

Sanatate soacrei Vivianei si tatalui Ellei, sa se restabileasca rapid si sa nu mai aiba dureri dupa operatie.

 

Bafta Crinei la concurs!

 

Vacante placute, in continuare sau viitoare, tuturor!

 

Anja, ce repede reincep scoala ai tai! Eu reincep pe 24 si copilul pe 30.

Imi pare rau de excursia voastra pe mare, sper sa rezolvati repede cu barca si fara mari cheltuieli.


Editat de Fleurdelise, 06 august 2021 - 09:26 .


#390
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 06 august 2021 - 10:10

Fleur, multumesc! la multi ani tatalui tau, petrecere frumoasa! [flo2]

 

eu nu prea mai cumpar carti pentru mine ca nu mai am prioritate. Crina citeste foarte mult si ii cumpar des, dar merge mult si la biblioteca. si cumpar multe si pentru Iuli, mai ales ca mereu au reduceri la copii.

in plus am inceput sa citesc ebook, e mult mai simplu, dupa ce termin de citit pentru mica si adoarme pot sa citesc si eu, fara lumina aprinsa, in orice pozitie. 

de la o vreme nu prea reusesc sa citesc mult ca mi se incetosaza literele. cred ca trebuie sa fac un control la ochi. 




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -