Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Penguin's happy summer (faza noi vara nu dormim, ne berim si veselim)


706 raspunsuri la acest subiect

#371
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 02 august 2021 - 13:52

[ascuns]  [neand]  [parasuta]



#372
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 03 august 2021 - 07:49

buna dimineata!

la noi a plouat in dimineata asta si acum e chiar buna. din pacate nu cred ca o sa tina racoarea prea mult. 

 

am fost 4 zile la vecini si a fost super. chiar nu ma asteptam. imi venea sa nu mai plec!

fetele s-au distrat, mai ales mica pentru ca aveau multe activitati pentru copii. 

am stat cam o ora in vama, si la dus si la intors, dar in rest a fost perfect.

o sa mai plecam cateva zile la munte, nu stiu exact unde si cand.

 

intre timp nepotelul meu a fost scos din incubator. sambata a facut test covid mamica lui si a putut sa intre sa il tina in brate. important e ca e bine. toate analizele si investigatiile care i s-au facut arata ca e sanatos. probabil la sfarsitul saptamanii il vor putea lua acasa. citeam ca si Cristina Cioran a nascut prematur si a fost externata fara bb. am mai intrebat si vad ca asa e practica acum, de cand cu pandemia. oricum, nu mai e mult si vine acasa. i-am luat multe cadouri si deabia il asteptam...cu toate ca nu cred ca o sa ne ducem la el prea curand. e asa de mititel ca nu vreau sa ne ducem peste el. cred ca o sa asteptam putin sa se acomodeze cu casa, cu mamica lui si apoi o sa il vizitam.



#373
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 03 august 2021 - 08:43

Buna dimineata,

 

Ce bine ca mama si-a strans in brate [flo2] baietelul.

 

Tot am zis ca o sa fac un rezumat al intalnelii, dar inca nu am apucat. Dupa prima a mai fost si a doua.  Poate diseara o sa am ceva timp de detalii.

 

Intre timp socrela e in spital. Prognosticul e destul de rezervat.

Am alergat ieri de colo-colo prin Bucuresti. I-am dus schimburi, de mancare - dar nu vrea sa manance. Nu ne lasa sa urcam in spital. Le lasam  la intrare cu un bilet pe care scrie unde trebuie sa ajunga pachetul.

Dar, se poate face cerere de vizita. Vizita dureaza 15 minute, se face la ora programata de spital, o data la 5 zile. Nu ai voie sa vorbesti cu dr. face to face decat daca esti vaccinat. Aseara a fost fratele lui barbata-miu la ea.



#374
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 03 august 2021 - 11:49

Silvi, ma bucur ca cel mic e bine. Sa fie sanatos si sa vina cat mai repede acasa!

Treaba nasoala cu pandemia este ca a cam inlaturat toate lucrurile naturale de pe lumea asta, unul din ele fiind legatura mama-bebe cu procesul de alaptare, fie si muls in faza initiala, iar apoi in mod natural... Laptele matern este ff important pt bebe, iar in caz ca acest lucru e posibil (si in majoritatea cazurilor este, adica mamica are lapte matern, la asta m-am referit) este pacat sa se renunte in cazul copiilor prematuri, care necesita un timp mai lung de internare. Nu stiu, mi se pare f ciudata externarea mamei fara bebele nou nascut. Mai ales daca a avut test covid negativ la internare si apoi nu mai iesea nicaieri. Offf.. Bine ca e totul in regula  [flo2]

 

Viviana, multa sanatate soacrei!  [flo2] E o persoana in varsta, si e mai greu de dat un pronostic, eu va doresc sa evolueze bine.



#375
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 03 august 2021 - 14:25

multumesc fetelor! nici nu vreau sa ma gandesc la cata nebunie si nedreptate a adus pandemia. iau partea buna si ma bucur ca micutul e bine.

 

viviana, sa va fie de bine intalnirea. fa rezumat, pune si o poza...sa va admiram!

sanatate soacrei! [flo2]



#376
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 04 august 2021 - 10:17

Servus pinguini

 

Suntem in drum spre Balaton, ieri am fost pe Transfagarasan (ne-am intalnit de 4 ori si cu ursu, 2 singuri si 2 cu pui..am facut poze si filmulete..stateau cuminti pe marginea drumului  [:D])..de la 41°  am ajuns la 19°...ce bine a fost..a trebuit sa imi scot haine groase din bagaj, altfel imi ingheta dosul.

 

La Balaton am fost si mergem la Siofok (acum la Hotel Lido).

 

Am petrecut fain, in fiecare seara am iesit si am revenit dupa miezul noptii  [ph34r] aseara la 9 am picat lati.

 

Petrecerea surpriza a fost faina, mama s-a bucurat mult, lumea s-a simtit ft bune.

 

O las pe Viv sa povesteasca de intalniri  [il] care au fost si ele super faine..noi ne-am vazut si cu Mianna si Yagmur la concert Ducu Bertzi, ele au fost si la petrecerea alor mei.

Marco s-a inteles ft bine cu CCS si cu prietenul lui Yagmur (care  de-abia asteapta sa-l revada  [:D]).

 

Tata a intrat la 10.30 in operatie, in jur de 12 iese.

 

Vacanta placuta celor care pleaca sau sa va fie de bine.

 

Sa ne reauzim cu bine.



#377
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 04 august 2021 - 10:25

Mi-am facut test anticorpi, 145.2  [:D] daca ai peste 10, e bine..sub nu ai anticorpi, dar asta nu inseamna ca nu ai facut boala sau ca nu esti imun.



#378
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 04 august 2021 - 13:11

[hia]

 

Mi-s defazata total, nu mai stiu nici ce zi e. Mi-a luat vreo 2 minute dimineata sa imi aduc aminte ce zi a saptamanii e. Nu dorm aproape deloc de vreo saptamana si ceva, plus durerile isi fac de cap si mi-s cu nervii prastie ca am avut si ceva livrari si m-au enervat curierii astia, plus dentist ieri care a fost horror... Pot sa ma duc sa dorm?  [|)]  Nu pot pentru ca astept iar niste livrari si mai vine si un nene sa termine scarile. Am avut si electricianul in vizita si a terminat de schimbat panoul plus instalat senzori la luminile de afara. 

 

Am avut si un weekend plin cu tot felul. Vineri seara am fost la intalnirea de la biserica si a fost tare fain, dar s-a terminat aproape de mijlocul noptii.  Ne-am mai intalnit niste vecini, am mai conversat cu unii de ii stiam deja si am primit o invitatie la un garden party duminica unde am si fost. Sambata ne-am dus sa vedem Sandringham ca aveam bilete si a tinut si vremea cu noi. Superb a fost, ne-a placut mult. [il]  Am petrecut o zi intreaga acolo si la sfarsit nu o mai scoteam din locul de joaca pe Miss. Tare fain facut, foarte mare si bine gandit si organizat. Am vizitat si biserica unde merge Regina in fiecare an la slujba de Craciun. De tare mult imi doream sa ajungem si vara asta in sfarsit am fost. Ghizii din casa tare simpatici si ne-au explicat tot felul de chestii interesante despre Regina, cum iubeste Regina sa faca puzzle si masa la care sta, in ce camere isi petrece Regina ziua depinzand de soare si pe ce parte a casei se afla pe parcursul zilei, ne-a aratat unde impodobeste bradul de Craciun cu nepotii si stranepotii... Una din doamne a tras o perdea, a spus ca nu are voie, si i-a aratat Sophiei unde isi hraneste Regina corgis. In ballroom era o expozitie a unei doamne care a tricotat pentru charity o colectie inspirata de arhitectura Sandringham. Gradinile imense si superbe. Doar isi permite gradinari. [:D] 

 

Nu mai stiu ce voiam sa zic, ma simt extenuata de la atata nesomn si dureri. Astept telefon sa vad care curier nu mai nimeste casa. Am facut semn custom made mareeeeee!!! sa il vada toti, si l-am pus pe poarta si cu tot semnul tot umbla aiuriti prin sat ori imi trimit coletele inapoi in depozit ca nu au gasit casa.  [alcool]  Nenea de a locuit aici fiind foarte batran, 93 ani, nu cred ca a facut mult shopping online, doar postasul stia unde-i casa, deci toti curierii umbla brambura prin sat cu coletele.  [:-)))]  Am ajuns sa le spun fiecare casa dupa nume ori daca vin de la biserica a 5 a casa pe dreapta, a 4 a pe stanga de la pub...  [:-)))]  le-am dat GPS si 3 words location... degeaba! Pana nu ies eu cu batista-n bat in poarta nu nimeresc!  [pace]

 

Va las cateva poze de sambata de la Sandringham. Doar de afara cu gradinile si biserica, in casa nu este permis fotografiatul.  



#379
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 04 august 2021 - 14:17

Ella, distractie frumoasa la Balaton si cat mai sunteti in vacanta! sper ca tata e bine! [flo2]

 

Strumphy, ce frumoase si asortate sunteti. ma bucur ca va integrati in localitate si va cunoasteti vecinii. despre dureri si restul nici nu stiu ce sa mai zic. sper doar intr-0 zi sa intri si sa zici ca esti bine [pup]

 

C are sambata concurs. e un maraton in muntii macinului. ea are 2000m. o sa mearga cu clubul, cu autocar. daca va putea dl sot o sa mergem si noi, cu masina, sa facem o plimbare.

la munca e la fel, munca multa si cadura infernala. ma doare capul zilnic de la caldura si curent. nu mai suport. vreau sa vina toamna si sa scapam de caldura si nervi.



#380
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 04 august 2021 - 14:27

Aseara Miss a fost intepata de o viespe.. moarta!!  [fal]  Dupa ce am terminat cina ea nu a vrut sa vina sa ne uitam la tv cu totii, a ramas in bucatarie si si-a carat pe masa foile si creioanele sa deseneze. Dupa vreo 5 minute vine la mine, rosie la fata toata si nici nu putea articula bine ce voia sa zica. Saraca asa tare o durea intepatura de nici nu putea spune ce i s-a intamplat. Nici nu stiu cum de nu a tipat ca doar nu eram departe si usile erau deschise. Cand a scuturat gentuta cu creioane pe masa i s-a oprit viespea in degete. Zice ea ca nu misca, ca era moarta. Dar e posibil ca o viespe moarta sa mai intepe si sa fie atat de duroroasa intepatura? A scos cica acul singura, a venit la mine sa ma intrebe ce sa faca? Nici eu nu am stiut ce sa fac, am dus-o rapid in bucatarie si i-am tinut degetul sub jet de apa rece, dupa care i-am pus ceva creme antihistaminica. Ii era asa rosu si umflat degetul aseara si fierbinte zicea. Azi nu mai are nimic, a dormit pana la 12! Oare de la intepatura?  [bib]

 

Nu stiu cand i-o fi intrat ei viespea in traista cu creioane, dar precum a fost in gradina cu ele...ori poate de prin casa ca zilnic mai intra cate una ametita si alerg dupa ele sa le omor. Sper sa nu fie vreun cuib in zona ca asta ne mai lipseste, nu ne ajung albinele de pe casa.   Ar trebui sa ne urcam sa culegem mierea ca o fi destula de la atatea flori si levantica.  [:-)))]  Nu doar albine sunt foarte multe pe flori, dar atat de multi fluturi! [olala] 

 

Mi-am chinuit neuronul sapt trecuta sa ii caut cadou domnului. Nu am stiu ce sa ii iau, deci i-am mai cumparat 3 biblioteci. Acum chiar sper sa ii ajunga sa isi puna si restul cartilor. L-am avertizat ca asta nu inseamna ca are mana libera la cumparat carti din nou. Credeti ca m-a ascultat? Cate carti i-au venit de la inceputul saptamanii pana azi? Nu mai putin de 7!  [fri]  In ritmul asta nu mai trebuie sa cumpar lemne pentru soba pentru la iarna...  [:-)))]   [:-)))]

 

Astept curierul cu niste lampshades. Incet incet terminam si noi cu aranjatul casei. Mai avem de pus picturile, dar la cate ore dureaza pana dam o gaura in piatra asta.... o sa terminam la Craciun. Ho ho ho...  E atat de greu de dat gauri in piatra asta, ne-am luptat la dat 2 gauri vreo 3 ore sa agatam un cos cu flori afara la usa de la bucatarie...  [doh]

 

Mi-am mai facut o cafea si ma duc afara sa tai florile uscate sa incurajez altele noi. E asa colorat prin gradini, plus trandafirii au inflorit a 2a oara si mai sunt o gramada de boboci. A plouat putin zilele astea si parca a mai inverzit si iarba, mai ales in curtea interioara era cam uscata. Vreau sa usuc cateva buchete de levantica de agatat la grinda [:D] si sa am de pus in prajituri la iarna...

 

A intrat in fluture mare in casa... se lupta Sophia cu el sa il scoata afara.  [hippi]

 

Aseara am fost in targ la supermarket si cand am venit acasa ploua cu soare si am vazut un curcubeu superb cu niste culori foarte intense. Cum se intra in sat e un deal mare si era drumul cam la mijlocul curcubeului, ca o cupola. La dreapta si stanga drumului sunt campuri cu grau, acum sunt frumoase si galbene, gata de recoltat. Pe marginea drumului sunt castani batrani... o imagine atat de frumoasa cu verdele copacilor si galbenul lanurilor de grau si curcubeul deasupra... [il]

 

Plec in gradina ca e soare si frumos si ne e promisa inca ceva ploaie si pe azi, deci sa termin ce am inceput. 

 

A scos mandra fluturele pe usa de la bucatarie si a reintrat pe usa de la hol.... iar alearga dupa el prin casa. 

 

[flu]




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -