Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Penguin's happy summer (faza noi vara nu dormim, ne berim si veselim)


706 raspunsuri la acest subiect

#361
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.657 mesaje

Postat 29 iulie 2021 - 15:08

Monica, daca esti vaccinata nu stai in carantina, indiferent de unde vii. 

 

Eu abia astept vacanta! Am sa ma bucur de fiecare clipa, fara stress si fara griji! (vaccinati suntem, mergem cu masina noastra, in localitate cu putini turisti, hotel mic, nu intram in aglomeratii, mancam doar la terase, chiar nu ma simt deloc amenintata de nimic) 



#362
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.613 mesaje

Postat 29 iulie 2021 - 16:02

salutari

 

Anja  [flo2]  n-am prins pozele. sa va  fie de bine vacanta!

 

Strumphi  [flo2]  n-aveam cum sa mai raman,cabana era inchiriata pt nunta, pe un drum forestier in padure. numai ursu ma mai putea duce macar pana la o gara. viata mea nu e cum as vrea.cum am visat. incerc sa fac ce pot sa rezist si sa fiu cat de cat bine, sa merg inainte, poate intr-o zi.... daca as avea Omul meu, familie, ar fi altceva.as calatori si-n pandemie. dar singura, mai greu. am cam obosit. voi mai merge cateva zile la munte. nu stiu daca compania va fi cea potrivita, dar singura nu mai vreau.

 

bucurati-va de familii si vacante!



#363
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 29 iulie 2021 - 16:24

Salutari fierbinti din Dragomiresti Deal  [:D] am ajuns cu bine, am mancat si mici la Dedulesti..alergam de cand am ajuns  [ph34r] marti am fost la Beraria H cu Mianna, Yagmur si fratelo  [:I] ieri l-am sarbatorit pe tata acasa, cu fratelo si tatal cumnatei..acum mergem la degustat bere artizanala romaneasca (fratele cumnatei are un magazin)..maine la Nucul stramb  [:D] sambata la La Nuci (dar fara tata, ca nu poate), duminica la Beraria H la festivalul iute...si luni la o prietena.

 

Zi faina sa aveti.



#364
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.613 mesaje

Postat 29 iulie 2021 - 17:44

Strumphi pisi meu de-abia s-a obisnuit aici , nu-i place mutat.plec cateva zile, ma intorc...da,tratament ia in continuare. trebuie sa ii fac programare la vet, cred ca i-a revenit gingivita . iar alergat cu el sa i se dea pastile. dar pt el fac orice. el ma face sa  rad in fiecare zi, el m-asteapta acasa, cu el ma trezesc dimineata si simt ca am un rost. 



#365
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 30 iulie 2021 - 10:56

Turcia e pe zona galbena? Tinde spre rosu?

Asa am patit si noi cu Grecia, am anulat, acum inca e pe galben si va intra pe rosu mai mult ca sigur de luni, asa ca am renuntat din pacate :(

Nici nu stiu unde sa mergem, unde sa ne indreptam, mult stres cu covidul asta, nu prea apuci sa te bucuri de vacanta. Sa caut ceva pe verde, de carantinari chiar nu am nici un chef.

Au fost pana una alta prin Neptun 3-4 zile, de duminica pana miercuri, dar plaja si baie am facut majoritar la o plaja intre Mangalia si Saturn, unde era lume, dar fara a fi aglomerat. In rest, statiunea fff aglomerata, mai ales intr-o parte a Neptunului, in partea cealalta catre Olimp (cred, ca nici nu prea am apucat sa inteleg configuratia statiunii) era mai linistit, dincolo pur si simplu furnicar. Nici nu se purta masca prea mult... ma rog, noi ne-am ferit, nu am intrat in aglomeratii, am purtat masca in magazine, deci nu avem de unde sa luam nimic.

monica, iti poti face vacante foarte frumoase in romania.

Nu e nevoie de Turcia sau Grecia ca sa te relaxezi si sa petreci timp placut cu familia.

Puteti merge in Apuseni, sunt atatea de vizitat, pensiuni la tot pasul, pesteri, izbucul Tauz, Crisul pietros unde pastravii sar pe stanci in limina soarelui, groapa ruginoasa...

 

Alba iulia, in satul Ighiu sunt niste pensiuni superbe cu piscina, insusi orasul e nemaipomenit.

 

Sau spre Cazanele Dunarii.

 

Lasa marea si aglomeratia. Alege aerul curat, ceva miscare. sa va mai oxigenati putin dupa atata pandemie.



#366
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 30 iulie 2021 - 12:49

Servus pinguini

 

Un alt loc fain e lacul Balaton, in Ungaria. Apa e calda,  verde-turcoaz, nisip alb si ft fin. Curatenie, mancare ft buna. Noi mergem acum 2 zile acolo, pana acum am fost cate o zi. E la fel de frumos ca la mare (anul trecut am intalnit si romani).

 

La Orsova a fost tare fain, mai sus sunt si pensiuni/hoteluri, cu acces la Dunare.

 

Marti plecam pe Transfagarasan, miercuri si joi la Balaton, vineri in Viena si sambata ajungem acasa. Si gata vacanta.

 

O zi faina sa aveti.


Editat de Ella73, 30 iulie 2021 - 12:50 .


#367
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.191 mesaje

Postat 30 iulie 2021 - 13:23

Ella, la Balaton cam pe unde mergeti in general? In partea de sud sau de nord? Am inteles ca sunt putin diferite ca si specific. Eu nu am fost niciodata, as vrea sa merg la un moment dat.

Vacanta frumoasa!



#368
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 30 iulie 2021 - 14:23

Afara ploua linistit, in casa miroase a vanilie. I-am facut mandrei lapte cu gris [pofticios] Merge perfect la ploaia asta si cele 16 grade. 

 

Azi cica e International Friendship day  [il]  si e si Vineri si o parte din pinguini se mai si intalnesc la nucul stramb ( fara mine  [q] )  Sa va distrati bine si sa serbati prietenia. 

 

Mergem si noi la baut diseara. Abia astept sa imi cunosc vecinii si restul consatenilor de nu am apucat pana acum. Nu am uitat ca trebuie sa venim cu pahar de acasa.  [pahar]  Sper sa aiba vin care sa imi placa, ca-s cam mofturoasa cand vine vorba de vin. Oricum o sa iau cateva sticle de vin romanesc sa ii introduc, fac lobby pentru Romania. [:D] Branza nu le duc, ca nu am prea multa si e prea buna de impartit!  [:-)))]

 

Sophia iar s-a trezit aproape la pranz, nu stiu cum poate dormi atat. Cred ca ar mai fi dormit daca nu vorbea instalatoul tare cat sa-l auda tot satul. Pfii ce volum avea de dimineata! M-a tinut la vorba aproape 2 ore de mi s-a racit si cafeaua. Nu stiu cati plumberi si builderi am avut in casa pana acum sa gasim solutie sa rezolvam ceva probleme la baia de la un dormitor. Fiecare vine cu cifre mai ametitoare de ma doare mintea.  [fri]  Saptamana trecuta unul a venit cu un quote sa ne schimbe fosa septica, ca da si aia trebuie inlocuita! [alcool]  minim 15 mii lire!  Chiar ajungem la sapa de lemn in ritmul asta... Eh o sa le rezolvam noi pe toate, sanatosi sa fim!

 

M-a abandonat Miss, a plecat nu stiu unde... cred ca e iar pierduta-n lego. Ieri era pierduta in lectura. Desi afara batea uraganul ea s-a dus mai intai afara la masa pe terasa si citea, dupa care s-a plictisit si s-a dus in spate in gradina la den ul ei, dar a revenit rapid ca batea vantul si ii cadeau frunze in cap  [:-)))]  si nu ii placea cica sunetul de il faceau copacii. A cotrabait in dulap si si-a scos patura de picnic, si-s strans gasca de plusuri si le-a facut picnic. M-a rugat s-o ajut sa ii desfac un pachet de cheddar si niste sunca, a scos scobitori si a facut mancare pentru jucarii.  [bib]  Dupa picnic si-a scos setul de pictura afara, dar cum batea vantul tare ii zburau foile care incotro... m-a rugat s-o ajut sa scutur si sa strang patura si s-a dus sus in birou la Mr. si a stat pe capul lui, adica intr-un colt si a citit... because daddy doesn`t mind and it`s good to read. 

 

Aseara am facut 2 focaccia excelente, au iesit atat de bune. Nu stiu cum de am reusit!  Una cu rozmarin si una jumatate cu masline kalamata si cealalta jumatate cu sundried tomatoes. Mvai... au mers ca unse cu fasole batuta cu ceapa caramelizata si usturoi si am facut si o salata de vinete.Yummm.... nu mai contenea Mr. sa ma laude! Paul Hollywood would be very proud of you!  [ascuns]  [:-)))]  [:-)))]  De vreo saptamana parca si-a mai revenit din oboseala si nu conteneste sa ma faca sa rad pana ma doare burta. Ma bucur cand il vad cum se hlizeste cu Sophia, fac tot felul de glume, vorbesc despre carti, muzica, istorie... Mutarea asta parca il scosese din ritm, plus oboseala, jobul si stresul aferent si nu mai era omul care il stiam eu, mereu zambitor, glumet si full of beans  [:-)))]

 

Ma duc sa imi pun parul pe moatze si sa imi fac unghiile. Fara par ondulat si unghii rosii nu ma primesc in biserica!   [popa]   [:-)))]  



#369
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 30 iulie 2021 - 14:56

Ella, drum bun si vacanta frumoasa in continuare!

 

Strumphi, petrecere frumoasa !

 

Copiii au fost aseara, impreuna cu alti colegi, la concert Goran Bregovici. Au facut test rapid cu 30 lei la intrare. Le-a placut mult. S-a terminat pe la 23.00.

 

Ne pregatim si noi de vacanta. Turcia sau Croatia, vom decide joia viitoare la urmatoarea lista. Rezervarile sunt toate facute, cu anulari gratuite. Deci fara bataie de cap.

Incep incet, incet sa ma ocup de bagaje, pe care tb. sa le adun din diverse cotloane ale casei, acte, asigurari, programari la teste, etc.

Pregatim si lucrarile de la birou, predam ce mai avem de predat si gata. Mai avem ceva timp, dar si multe de pregatit.


Editat de roli25, 30 iulie 2021 - 15:16 .


#370
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 02 august 2021 - 12:08

Salutari!

 

Ieri am cautat un loc mai racoros. Am mers la Sfanta Ana, Tinovul Mohos si Balvanyos. Si ne-am intalnit cu domnul.

 

Miniaturi atasate

  • WhatsApp Image 2021-08-01 at 20.57.37.jpeg



Panic Questions

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

  • demetererika554@gmail.com
    - mar 30 2024 22:38

Last Blogs

  • Dureri de masea în sarcină

    Ioone
    - Astăzi, 15:57

  • Geanta bebeluÈ™ului

    Ioone
    - Astăzi, 15:25

  • Trimestrul III - morfologie

    Ralu31031992
    - Astăzi, 13:54

  • saptamana 24-28 test glucoza

    Ralu31031992
    - Astăzi, 13:44

  • Prom Dress Dos And Don'ts to Steal The Spotlight

    Ozma123
    - Astăzi, 11:01

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -