vad ca Britney nu a scapat inca de taicasu.
De fapt sunt2 persipoane care se ocupa de ea… acum dau vina unul pe altul. financiar de fapt nu cred ca va mai putea sa iasă vreodată , ca toti sug bani frumoși de la ea…dar măcar personal sa o lase sa isi trăiască viata .
2 republicani vor sa o aducă in fatza Congresului sa o ajute, dar mai ales se ia măsuri ca așa ceva nu trebuie sa existemai ales la vârsta și în cazul ei.
Plus ca sistemul judiciar de aici permite aceste abuzuri oribile și sunt multe persoane în situația asta. un avocat spunea ca nu știe ca cineva sa mai iasă de sub astfel de tutela… deci chiar e ceva oribil!
Nu știu dacă ati vazut filmul " I care a lot" in care o tipa isi facusee o agenție din asta de guardianship și ajunsese milionara. era pe mana cu un avocat și un doctor și făceau tot felul de abuzuri..
Punea ochii pe câte un bătrân bogat, il declarau incompetent chiar daca nu era, și ea era trecuta ca gardian, ii lua toata averea, il baga la azil si avea total control asupra vietii lui.am inteles ca a fost făcut după cazuri reale dar caracterul a fost fictiv.
Deci situatia chiar e mult mai complexa decat pare...si nu e vb doar de Britney. E vorba de abuzuri care se fac în sistemul judiciar și cum oamenii rămân fără drepturi în viata.
Editat de michelle-usa, 02 iulie 2021 - 16:10 .