Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 5 voturi

Clubul pinguinilor vaccinati sau nu


946 raspunsuri la acest subiect

#631
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 16 iunie 2021 - 18:44

Strumphiiii, bine ai revenit, chiar ieri ma gândeam la tine, ce mai faci, cum mai ești, ce fac miss și sotul tău. Sunteți bine cu toții? Cu sănătatea - ești mai bine? 



#632
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 16 iunie 2021 - 22:18

Hello de seara de vara calda, frumoasa si cu miros de vacanta. E atat de frumos, liniste si relaxant... Mi-am pus un pahar de vin [pahar] si mi-am scos laptopul la aer. Prea des nu am stat eu la butoane in ultima vreme, doar cat sa mai comand una alta, ori sa caut furnizori&co. 

 

Multumesc de intrebari, noi suntem ok dar super obositi.  [B)]  Ne-am mutat si de cateva luni bagam non stop treaba chiar si in weekenduri. Am avut zile cand abia ma mai puteam tine pe picioare, imi era greata si tremuram cand ma ridicam din pat. Mai bine spus imi era groaza sa ma ridic, dar ... tras aer adanc in piept si la munca, nu la stat!, cum mi-ar spune mama. Saptamana asta e mai libera, dar de saptamana viitoare incolo iar o iau de la capat, vine electricianul, apoi ne vine comanda de covoare sa ni le aseze in toata casa... urmeaza baile si semineele. Mai e si nunta cumnatului in drum. Saptamana trecuta m-a scos barbatu-n targ ca mi-am serbat ziua si precum a fost o cifra rotunda m-a dus la afternoon tea la Ritz si sincer in zilele de dinainte mi-a fost asa rau de numai de imbracat rochie si pantofi cu toc imi lipseau. Curios ca de ziua mea chiar mi-a fost mult mai bine si am avut o zi superba. M-au rasfatat astia 2 ai mei.  [hippi]

 

In februarie cred  ca am facut amandoi covid si am fost foarte rau. [fri]  Domnu` acum e vaccinat cu ambele doze si eu doar una. Pentru a 2a doza mai am de asteptat pana mai incolo in Iulie, daca nu cumva schimba si ne cheama mai repede din cauza variantei Delta de se tot intinde pe aici. 

 

Miss merge la o scoala de o iubeste, nu alta. Am avut emotii multe cu schimbarea, dar ea a suportat cel mai bine si usor mutatul. Chiar sunt foarte foarte mandra de ea. A crescut atat de mult, s-a inaltat si domnisorit. Imi cam pune nervii pe moate, dar eh... varsta, dar e si mamoasa si iubareata cum o stiu. Cand ma vede rupta de oboseala vine si ma ia in brate si ma pupa si alinta.  [il]  Nervii mei au fost si vor mai fi pe moatze din cauza mutarii, a fost un stress imens, dar merita toti banii, stressul, oboseala si parul alb. Am avut atatea probleme si sigur nu se vor termina aici, as putea scrie un roman la cate am patit pana acum, dar totul e bine cand se termina cu bine si cand ies dimineata din casa si ma uit in jur si ma reindragostesc de locul asta, de casa, de liniste, de gradini, de viata... 

 

Am muncit la gradinile astea de nu stiu cum inca nu mi-am rupt spatele si inca nu-s terminate. Ohh... dar cat mai am de munca, dar cum mi-a spus cineva drag " it`s not life -threatening", deci le iau pe rand, o sa termin eu odata si odata... in 2054  [:-)))] au timp balariile sa mai creasca! Diferenta de cand am luat cheile pana acum e imensa. Ma uit la poze si nu imi vine sa cred cand compar. 

 

Pe la sfarsit de Februarie ori Martie sa fi fost? nu mai stiu sigur, ca nici nu-s sigura ce zi e azi, d`apoi sa imi mai amintesc ceva din iarna  [alcool]  iernii mi-a fost hacuit contul de FB si mi-am pierdut si pagina business. Nu stiu cine ori de ce, dar asta e... nu il mai pot recupera. Eh duca-se, o sa imi fac altul daca ma mai reapuc de business. 

 

Hai ca nu am scris juma de an si recuperez acum. Ma duc sa bag copchilu` la culcare ca ea ar sta pana la miezul noptii minim, dar la 7 e trezirea.

 

Miroase asa de frumos caprifoiul asta, albinele inca buzzuie fericite. A trebuit sa traduc honeysuckle ca nu stiam cum ii spune pe romaneste. Am si o tufa imensa de iasomie in care mi-am bagat nasul aseara si nu mai  voiam sa ies.  [batcap]  Imi aduce aminte de gradina bunicii. Tot de bunica imi aduc aminte bujorii de mi i-am luat de toate culorile. Ce frumos miros, atat de parfumati. Cand s-au deschis si mirosit m-au navalit amintirile din copilarie. I-am plantat in gradina din fata casei, asa cum ii avea bunica. 

 

Ziceam ca termin de tastat? Ha... cred ca acusi vine Miss si ma trimite ea la culcare, nu invers.  [:D]

 

Gataaaa... Noapte buna!!!  [pup]

 

[insomnia]



#633
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 07:47

hello!

Strumphy, ma bucur sa aud ca sunteti bine! sa va fie de bine mutarea! chiar ma intrebam unde e facuta poza de la primul tau mesaj...

din felul in care scrii se simte ca esti bine, multumita. sa va fie bine! imbratisari de departe [pup]

 

dna T pleaca la nepotica ei ca a intervenit ceva neprevazut si ramanem descoperiti. mama nu poate veni din cauza de munca, soacra nu poate veni din cauza de boala ...eu pot sa imi iau concediu dar saptamana viitoare, daca nu gasesc o solutie. maine e descoperit total. sper pana maine sa gasesc o rezolvare...

 

in rest toate bune. eu nu ma plang de ploaie. as vrea sa fie o vara asa pana la toamna. ce bine ar fi dar sunt sigura ca ne asteapta calduri infernale si dureri de cap [zirea]



#634
Judoka02

Judoka02

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.878 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 08:06

Buna dimineatza,

 

Strumpfi, bine ai revenit  [flo2] Dar de ce ati decis sa va mutati ? 

Silvi, sper sa gasesti repede o solutie.  [flo2]



#635
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 08:38

buna dimineata

 

Strumphi  ma bucur ca esti bine , ca sunteti toti bine  [pup]  sa va fie de bine mutarea! tot in zona v-ati mutat sau v-ati indepartat? ma bucur ca ai scris  [floare3]



#636
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 09:25

Buna dimineata,

 

a plouat putin peste noapte si miroase asa frumos. A scos mandra capul pe usa de la bucatarie si adulmeca mirosul. Arata prognoza mai multa ploaie urmatoarele zile, ceea ce ma bucura mult ca deja era prea uscat dupa aproape 3 saptamani de calduri. Luna Mai a fost tare rece si ploioasa, de purtam inca geaca de iarna si ghete!  [alcool] Sper sa nu vina iar un val de ploi si frig ca nunta cumnatului e in 2 saptamani si rochia mea e fara maneci si am sandale decupate. 

 

Inca nu m-am obisnuit cu Mr. acasa non stop, desi deja are un an si ceva de cand doar de acasa munceste. Asta a fost si "biletul" de mutare pentru noi, nu ne mai tinea nimic legat de Londra, deci am dat capitala pe viata la tara. Daca va trebui sa mearga la birou va trebui sa faca naveta cu trenul. Usor nu ii va fi, dar sigur nu vor fi 5 zile pe saptamana. El se asteapta la 2-3 zile din 5. Oricum i-am spus ca daca vrea sa se reintoarca in Londra se duce singur ca eu nu ma mai mut odata.  [:-)))]  Never again! Aici raman pana la capat. La cat stres am avut cu mutarea asta, no way! 

 

Gata trancaneala, ma duc la treburi ca am destule. Poate pana la Craciun apuc sa pun perdelele in toata casa!  [fri]  [:-)))]  Am inca cutii in depozit, desigur aproape toate cu carti. Nu le-am adus in casa pentru ca asteptam sa terminam cu covoarele si apoi sa umplem bibliotecile. Mr. si-a pus in biroul lui carti, dar treaba lui cand o veni timpul sa le scoata sa le mute si apoi sa le puna la loc. I-am spus ca isi face de munca, dar.... nu poate trai fara carti. Mai am chestii de prin bucatarie de imi lipsesc si cate altele de cand tot caut si nu gasesc dar stiu ca-s undeva printr-o cutie.  [:D] Ce nu a ramas in cutii e lego, i-am facut camera de jucarii pe care a numit-o Lego room, dar credeti ca nu am lego prin toata casa? Pe masa acum in bucatarie jumatate e plina de lego, hartii, creioane... ea a plecat la scoala, eu am ramas sa strang dupa ea.  Si mai vrea si catel?  [cutu]  I l-am promis, dar sigur nu o sa il primeasca prea curand. Nu ma tin nervii si pentru catel acum. Poate dupa ce ne mai asezam putin si ne mai odihnim. 

 

 

O zi frumoasa!  [flo]



#637
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 09:28

Fain e, de dimineata,  cand descoperi oameni dragi care scriu atatea vesti, atat de frumoase! Si cafeaua are alt gust.

 

Ce bine Strumphi ca v-ati mutat si ai o gradina atat de frumoasa, pe gustul tau. Chiar poti sa ii spui granny's garden. Frumoase sunt amintirile astea in care bunica mirosea a iasomie si a bujori. Stiu cat de mult ti-ai iubit bunica.

 

Povesteam ieri de curcubeie. Citeam, cand Mianna o zis ca ploua cu soare.

Ca un arcusor, mi-am luat telefonul, m-am dus pe terasa in cautare de cucubeie.

In jumatate de curte ploua, in cealalta jumatate era soare.

 

Au fost 3 curcubeie. 2 le-am vazut nu intregi, formate deasupra padurii. Evanescente in timp ce ploaia inainta.

 

Iar ultimul, aparut, OMG,  atat de mare si de clar. Fiind foarte aproape nu am avut de unde sa ii fac poza.

Am pozat doar picioarele, sa le zic asa...

 

Cele 2 curcubeie formate inainte de a incepe ploaia la mine:

curc4.jpg

 

curc5.jpg

 

Aici in poza, in partea dreapta e nucul de la mine din curte, si chiar din spatele lui porneste nebunia de culori

curc1.jpg

 

Partea ce porneste din curtea de vizavi

curc3.jpg

curc6.jpg

 

 

Am stat sub curcubeu. Grindina  cadea fara mila, uda leoarca, tremuram, mobilul umezit bine... dar a meritat.

 

Ma gandesc la Mihaela. Ea ar fi stiut cum sa pozeze. Chiar si pe ploaie.



#638
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.664 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 10:37

Strumphi, ma bucur mult ca ai scris si ne-ai dat vesti!  Sa va fie de bine mutarea si viata la tara sa va umple de energie si veselie! Ma bucur ca toate merg bine la voi, sper ca si problemelor de sanatate le-ai mai dat de cap. O imbratisare mare! Ajungeti in Romania vara asta? 

 

Marion, oricand, cu mare drag mi-ar placea sa va cunosc!  [pup] 

 

Sambata ne-am bucurat si noi de un curcubeu mare si frumos, dar de atunci e prea inourat si fara soare. 

 

Maine mi-am luat o zi de concediu, o sa avem un weekend prelungit, ca si luni e liber. Mergem la Iasi sa o ajutam pe surioara mea cu amenajarea camerei pt bebelina ce vine in maxim o luna. Avem experienta de cand ne-am mutat noi, asa ca ne begam la dat cu var si schimbat parchetul. Sper sa ne miscam repede si sa terminam totul. 

 

In rest, suntem ok. Eu muncesc mult (de cand sunt copiii la scoala si nu fac pauza cu ei la pranz, nici nu ma ridic de pe scaun cu orele, seara uit ca mi s-a terminat programul ...) , mi-e ciuda ca nu pot sa ma ocup de gradina pt ca ploua zilnic. Copiii sunt cam gata cu scoala, au inceput sa le incheie medii, mai au cate un proiect, o tema de predat si gata. Sunt tare mandra de ei, de cat au muncit si cat de seriosi au fost, in ciuda conditiilor din acest an.  A fost un an foarte greu pentru ei si cel mai mult ma bucur ca au ramas sanatosi la cap si la suflet, ca avem o relatie foarte buna si inca suntem conectati.   (nu pot sa va descriu ce sentimente am cand, la cei 16 ani ai ei, seara vine fii'mea si se culcuseste langa mine, apoi, daca adoarme, o pot lua inca in brate sa o mut la ea in pat). 



#639
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 10:43

zicea lumea ieri ca si in partea cealalta a Quanticului ar fi fost un curcubeu, pe care insa n-am apucat sa-l vad.



#640
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 17 iunie 2021 - 11:01

Servus pinguini

 

Strumphi, bine ai revenit..sa va fie de bine mutarea..si spor la gradinarit...viata la tara nu se compara cu cea de la oras...noi tot asa mai la tara stam. 

 

La noi e cald, dar miroase a verdeata...ador mirosul asta...asa a proaspat.

 

Ieri am fost tote Hosen, cum spun nemtii  [zirea] a inceput marti seara cu febra si frisoane, de a trebuit sa scot pilota...in timpul noptii durere de cap si fara putere...am dormit ieri pana la 2, dupa mi-am mai revenit, am ramas cu durerea de cap, ochi si fara putere...nu am putut manca, am baut lichide...aseara incepusem sa am iar febra, dar am luat un paracetamol..am dormit bustean, dimineata la 6.30 eram in picioare..fresh si doar cu durere de brat..cica o sa am multi anticorpi  [:D] nu mi-a fost niciodata atat de rau...eu nu ma imbolnavesc, asa ca a fost cam horror...seful mi-a zis sa nu care cumva sa deschid laptopul, sa ma odihnesc....am avut insa ceva urgent de facut, care nu se putea amana...dupa l-am inchis si l-am mai deschis spre seara.

 

Acum suntem toti 3 vaccinati si avem si certificatele covid...pe hartie si pe mobil (introduse in app)...sunt compatibile cu cele din UE..s-au miscat repede elvetienii, au zis ca incep roll-out-ul pe 7 iunie si asa a fost...la noi in canton au inceput pe 14...pana la sf.lunii iunie vor primi certificate toti cei vaccinati si inainte de 7 iunie.

 

Azi mandra a avut ultimul examen, germana oral : 15 min pregatire, 20 min examenul...am dus-o la scoala, dar a venit cu trenul...a scapat, nu-mi vine sa cred  [:)]

 

Mai tarziu merg la shopping, maine cu fratelo la shopping, sambata e ziua socrului (ii invitam la masa), duminica mergem la cumnata...iar avem weekend plin  [:D]

 

O zi faina sa aveti. 


Editat de Ella73, 17 iunie 2021 - 11:04 .



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

  • Saptamana 28

    Deutzuk
    - Astăzi, 11:08

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -