Am facut niste cornuri umplute cu Nutella, au iesit bune, totusi mi se pare mai gustoasa crema de ciocolata de la "Seven Days".
Aveti cumva o reteta copycat sau sugestii?
Postat 10 februarie 2021 - 23:58
Am facut niste cornuri umplute cu Nutella, au iesit bune, totusi mi se pare mai gustoasa crema de ciocolata de la "Seven Days".
Aveti cumva o reteta copycat sau sugestii?
Postat 11 februarie 2021 - 08:44
la cornurile astea de duzina din comert nu e nutella pura in umplutura :)
e o combinatie de ceva crema de cacao amestecata cu crema de patiserie.
Postat 11 februarie 2021 - 11:09
Cauta dupa pastry cream si ai sa gasesti o gramada de retete.
https://www.allrecip...3/pastry-cream/
https://simonacallas...e-cu-ciocolata/
Postat 11 februarie 2021 - 11:40
Am facut niste cornuri umplute cu Nutella, au iesit bune, totusi mi se pare mai gustoasa crema de ciocolata de la "Seven Days". Aveti cumva o reteta copycat sau sugestii?
Mie Nutella mi se pare inecacioasa, nu știu cum sa explic.
Nu cred ca ce se pune în croissante, la fabrica, e identic cu crema din borcanul de pe raftul supermarketului. Cu siguranță pentru aceste umpluturi rețetă e diferita fata de crema tartinabila.
Postat 11 februarie 2021 - 11:52
Citisem pe undeva ca atunci cand folosesti Nutella in diverse chestii la cuptor, inainte se pun portiile formate la congelator, dupa care se pun in aluat si asa la cuptor.
Postat 11 februarie 2021 - 16:30
Multumesc tuturor!
Incerc cu crema de patiserie cu ciocolata sau daca repet cu Nutella voi pune portii la congelator.
Postat 11 februarie 2021 - 22:49
E tare gustoasa crema din cornuri! Dar sunt curioasa , daca e crema cu ciocolata si crema de patisetie se umplu cornurile dupa coacere sau inainte? Inainte de coacere e greu , crema are consistenta moale. Poate doar daca e portionata si congelata inainte.
Ce fel de aluat faci?
Postat 12 februarie 2021 - 07:44
Cornurile se umplu doar dupa coacere, aluatul crud nu poate tine crema moale inauntru, si sa si creasca uniform
Postat 12 februarie 2021 - 09:36
E tare gustoasa crema din cornuri! Dar sunt curioasa , daca e crema cu ciocolata si crema de patisetie se umplu cornurile dupa coacere sau inainte? Inainte de coacere e greu , crema are consistenta moale. Poate doar daca e portionata si congelata inainte. Ce fel de aluat faci?
Se umplu după coacere. Dacă te uiți cu atenție la conurile din comert, se pot observa orificiile prin care a fost injectata crema în interior.
Postat 12 februarie 2021 - 16:42
Collins, am folosit aluat cu drojdie si unt rece taiat subtire intre foi (8 foi) - cred ca se numesc cornuri foietate. Nutella am pus-o inainte de coacere.
Vreau sa folosesc acelasi aluat, de mai sus, dar cu crema de la "Seven Days". Este o utopie culinara :)?
Ieri, dupa ce mi-ati raspuns am dat peste 2 retete. Credeti ca umplutura lor ar aduce mai mult cu cea din comert?
https://savoriurbane...e-cu-ciocolata/
https://madeline.ro/...e-cu-ciocolata/