O colecție de inepții, de interpretări ale datelor după cum.le convine, ale unor antivacciniști din lumea medicală. Deși se declară neutri în raport cu datele, frazele citate arată un bias evident și formulări neprofesioniste.
Am citit cum se raportează decesele într-un studiu clinic al unui medicament sau vaccin, îmi pare că s-a scris și aici. Se raportează orice deces al unui participant, indiferent că l- a călcat mașina sau s-a sufocat cu un os sau a murit de bătrânețe.
Deci după logica de fier a autorilor, dacă un participant moare în interiorul a 3 luni de la vaccin, a murit din cauza vaccinului. Clar!
Nici nu mai tastez, e degeaba.
--------------------------
Ați citit că omicron s-a "corcit" cu virusul răcelii comune, se cheamă recombinarea virusurilor, nici nu știam că există așa ceva.
La noi morțile covid se Raportează la 28 de zile de la testul pozitiv. Deci eu dacă am testat pozitiv și mor in următoarele 28 de zile se cheamă ca am murit de covid. Nu se precizează, dar cred ca se referă la aia care sint încă in spital la momentul morții. Ca dacă eu am un accident de mașina in astea 28 de zile, nu cred ca familia i-ar lasa sa scrie pe certificat covid!
N-am auzit însă pe nimeni sa contorizeze morțile zilnice de vaccin, așa cum fac cu covidul, căci pur și simplu nu exista așa ceva. Deci nu putem sa comparam mere cu pere.
https://coronavirus.data.gov.uk/