Din pacate, se pare ca Clotilde Armand a fost iar primar pentru o noapte doar. Tudorache afirma ca are 200 de voturi in plus, desi sondajele de aseara il dadeau la mare diferenta in spate.
Postat 28 septembrie 2020 - 11:56
Postat 28 septembrie 2020 - 12:13
Din pacate, se pare ca Clotilde Armand a fost iar primar pentru o noapte doar. Tudorache afirma ca are 200 de voturi in plus, desi sondajele de aseara il dadeau la mare diferenta in spate.
E la fel ca acum 4 ani.
În cartea "Spovedania lui Rizea"publicată în 2020, fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat pentru trafic de influență și spălare de bani, afirma ca Clotilde Armand câștigase de fapt alegerile dar votul a fost fraudat: "Poate unii își mai amintesc că la sectorul 1 rezultatul s-a decis în dimineața zilei următoare la o diferență foarte foarte mica iar ,,connaisseurii” știu ce spun....Acolo de fapt câștigase Clotilde Armand de la USR ... ”, scrie Rizea în cartea sa
Postat 28 septembrie 2020 - 12:21
Pe site-ul AEP, la date provizorii pentru Primar Sector 1 Clotilde are un avans de 1500 de voturi:
https://prezenta.roa...romania-pv-part
Postat 28 septembrie 2020 - 12:38
Primar la sect 5, Piedone? Cum asa ceva ma? Cum sa votezi un om, care are o condamnare de 8 ani? Cum?
Postat 28 septembrie 2020 - 12:53
Nici eu nu reusesc sa inteleg.
Cum nu are o sentinta definitiva, atunci a putut sa candideze. Si probabil oamenii il cred nevinovat si il sustin.
Ciudat, oricum. Eu nu l-as fi votat.
Primar la sect 5, Piedone? Cum asa ceva ma? Cum sa votezi un om, care are o condamnare de 8 ani? Cum?
Postat 12 octombrie 2020 - 10:00
Daca vrei un televizor nou - il puteti sparge pe actual - cu tocurile de la pantofi cand o veti vedea pe tzatza Firea cum comenteaza la Antena3 sau RTV - ca ea a fost votata si a fost furata la alegeri si ca ROmania e o tara in care nu este democratie
Postat 12 octombrie 2020 - 11:32
Daca vrei un televizor nou - il puteti sparge pe actual - cu tocurile de la pantofi cand o veti vedea pe tzatza Firea cum comenteaza la Antena3 sau RTV - ca ea a fost votata si a fost furata la alegeri si ca ROmania e o tara in care nu este democratie
I-au spus pesedistii care au participat la numaratoare ca au numarat voturile de cate 3 ori si tot a iesit pe minus.
Dar ea tot face balet pe la televizor cu o nerusinare de voma.
Am prieteni, vecini care nu mai suporta sa o auda la televizor, le-a creat asa o stare conflictuala, de iritare launtrica, vocea ei, chipul ca au renuntat din 29 septembrie sa se mai uite la tv. Le e teama ca daca misca canalele dau peste ea.
E pe bune, nu la misto. Nici pe FB-ul meu nu se mai posteaza nimic.
Saturatia firea este atat de mare de nici nu va inchipuiti.
Pana si PSD istii mei de pe FB tac.
Postat 21 octombrie 2020 - 16:45
incredibil cat tzatzism
madam Roza de voluntari nu se lasa.