Neatza!
Azi sunt liberă, după ce termina Silvia școala (la ora 17), mergem toată trupa, o luam și pe Diana, sa vedem cățeii. Abia aștept!
Am avut o săptămâna stresanta, grea. M-am trezit ieri noapte cu panica, știu deja reacțiile corpului. Ca norocul ieri la job am avut sarcini mai puțin stresante și am supraviețuit. Acum sunt mai Ok.
Fleur, eu zic ca e Ok sa ai câteva zile in care sa nu poți face nimic acasa. Problema începe când fiecare zi ajunge sa fie așa, atunci e ceva in neregula.
Eu zilele trecute chiar dacă am fost epuizata la job, am venit acasa și am ieșit la o plimbare lunga, a fost tare bine. Alaltăieri am lucrat de dupamasa și n-am mai făcut nimic când am ajuns acasa, ca era 22.30, de asta ptobabil m-am trezit noaptea cu panica. Chestia e ca știu ce sa fac, cum sa o “anihilez” și asta face diferența. Asta am învățat in zilele de stat acasa in medical.
Eu fac dulceața de căpșuni (am cules de la ferma) și pun zmeura in congelator (tot culeasă de la ferma). Zmeura nu am anul asta ca nu au organizat din cauza pandemiei. La căpșuni au organizat tare frumos, e mereu foarte multă lume care culege, au anumite zile și ore, nu se poate oricând. Anul asta am făcut și “dulceața reginei” dar numai un borcan, din ce zmeura și afine am avut acasa, afinele culese din pădure.
Am pus castraveți la murat, multe borcane, castraveți cumpărați de la ferme.
Altceva nu pun, ca nu se mănâncă.
Am pus in alți ani compot de prune, din prunii din curtea comuna din fata casei, dar nu s-a mâncat. Avem și peri acolo, dar n-am mai făcut nimic din pere :).
Foarte curios, anul asta nu au rodit deloc, nimic. Nici prunii nici perii. Nu știu de ce. Anul trecut au fost plini de fructe.
Am mai pus și zacusca, dar tot așa, nu s-a mâncat. Nu mai pun :).