Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Ce gatim astazi?Cap.104


1140 raspunsuri la acest subiect

#511
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 13 martie 2021 - 19:24

Am luat o bucata de carne de vita pentru friptura. Rox, tu aveai o reteta faina, nu?


Editat de mcoca, 13 martie 2021 - 19:38 .


#512
Judoka02

Judoka02

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.867 mesaje

Postat 13 martie 2021 - 21:01

Coca, rulouri de astea de fajitas cumparate, le umplem fiecare dupa preferinte: feta, ardei, sos, somon afumat, etc 

Mancare rece de seara . 
 

Sufleul : 5 oua , 5 linguri de ulei, 5 de faina, sare, condimente , smântâna sau iaurt gras, ,brânza, un dovlecel( nu e obligatoriu) , broccoli ( prefiert).mărar 

Deasupra am pus brânza de burduf, dar merge și altceva. 

 


Editat de Judoka02, 13 martie 2021 - 21:18 .


#513
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 14 martie 2021 - 00:04

Judoka, si mie imi place fajitas. Din pacate numai eu si Maya mancam, ceilalti 2 nu se dau in vant. Merci pt reteta de souflé. O sa fac si eu.



#514
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 14 martie 2021 - 16:42

Ieri am avut piept d epui cu curry , carnea pregatita cumparat d ela macelarie eu doar am pus-o in tigaie , cu orez.

 

Astazi friptura la cuptor cu ceva ciueprci, piure de cartofi si salata d evarza.

 

Pentru saptamina ce vine , nu stiu insa exact in ce ordine dar ;varza cu carne d eporc, ceva chinezarii adica voi oscila intre uncle bens dulce acrisor si piept d epui facut cu pasta de curry , niste cirnati si am niste ghnochi care trebuie sa-i pregatesc, sa vad cum.



#515
Judoka02

Judoka02

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.867 mesaje

Postat 14 martie 2021 - 17:14

Nimic special, cartofi la cuptor cu feta, carnati, muraturi.

 

Desert mini cheesecake. 
 

Maine o rulada de carne tocata si salata.



#516
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 14 martie 2021 - 19:15

Am luat o bucata de carne de vita pentru friptura. Rox, tu aveai o reteta faina, nu?

 

sper ca nu e prea tarziu?

in oala de fonta, bucata intreaga asezonata bine cu sare si piper. Deasupra torn zeama de la o lamaie mare si cam 250-300 ml ulei ev de masline. La focul cel mai mic pe plita 2-3 ore pana se rupe cu furculita de moale ce e. Sau la cuptor la 150 grade. Cu capacul pus.



#517
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 14 martie 2021 - 20:09

sper ca nu e prea tarziu?

in oala de fonta, bucata intreaga asezonata bine cu sare si piper. Deasupra torn zeama de la o lamaie mare si cam 250-300 ml ulei ev de masline. La focul cel mai mic pe plita 2-3 ore pana se rupe cu furculita de moale ce e. Sau la cuptor la 150 grade. Cu capacul pus.

 

Multumesc. Am facut la pranz dupa o reteta frantuzeasca. rateu total, ca de frica sa nu fie prea in sange (mie nu imi place in sange) am lasat mai mult si deci a iesit cam talpa :) si s-a declarat : mai bun e porcu.

 

Am facut dupa retata ta vitel, si ff bun a iesit, dar nu mai stiam daca e reteta de vitel sau de vita ....



#518
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.927 mesaje

Postat 15 martie 2021 - 00:15

Mcoca, vită moale garantat iese la slow cooker. Eu fac rar pentru că încerc să evit carnea roșie, dar de fiecare dată când am făcut a ieșit super fragedă.

Bucata întreagă sau bucățele ( la gulaș, tocană) trase mai întâi la tigaie, apoi la slowcooker cu ceva lichid și mirodenii după gust. 



#519
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 15 martie 2021 - 07:26

Multumesc. Am facut la pranz dupa o reteta frantuzeasca. rateu total, ca de frica sa nu fie prea in sange (mie nu imi place in sange) am lasat mai mult si deci a iesit cam talpa :) si s-a declarat : mai bun e porcu. Am facut dupa retata ta vitel, si ff bun a iesit, dar nu mai stiam daca e reteta de vitel sau de vita ....

 

eu fac si vita asa, tocmai ca nu ii trebuie o bucata scumpa ca sa iasa bine. Doar ca trebuie lasata mai mult (adica pana e moale :) )



#520
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.455 mesaje

Postat 15 martie 2021 - 09:38

Si iar e luni :-)

Sambata am facut paste cu sos de rosii, o ciorba de cartofi cu costite afumate, salata de vinete, seara am facut 3 checuri cu nuci prajite, visine, fulgi de ciocolata. Am mai facut ciorba de perisoare, niste musaca de cartofi si dintr un piept de pui mic am facut tocanita cu smantana si galusti. Duminica la pranz am avut piure, costite si salata de cruditati.




Panic Questions

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

  • demetererika554@gmail.com
    - mar 30 2024 22:38

Last Blogs

  • Prom Dress Dos And Don'ts to Steal The Spotlight

    Ozma123
    - Astăzi, 11:01

  • Vitaminele în sarcină 💊

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:38

  • Frățiorul

    Denisa1996
    - Astăzi, 07:04

  • Cum a fost testul de toleranță la glucoză?

    Ddeenniissaaa
    - Astăzi, 00:45

  • Pregatiri

    Julix94
    - Ieri, 22:25

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -