Ma gandeam la timp de gatit, ca e acelasi, ori prepari doi ardei ori sase.
Ce gatim astazi?Cap.104
#1061
Postat 25 octombrie 2021 - 10:47
#1062
Postat 25 octombrie 2021 - 10:54
Sambata dimineata plec la piata cu lista gata pregatita (menul + ingredientele) si apoi ma organizez cu ele pe etape.
Gandul ca 4-5 zile nu ard gazul imi da energie
#1063
Postat 25 octombrie 2021 - 11:05
Sziv, ce figura esti!
Eu in weekend am fost la o nunta, la ciorba de potroace de dupa, nexam gatit.
Azi fac ciorba de perisoare si musaca cu salata verde alaturi.
#1064
Postat 25 octombrie 2021 - 19:30
Am făcut și eu varza călita și văd ca smintina ce am pus-o in compoziție s-a făcut brinza! Sau așa arata!
#1065
Postat 25 octombrie 2021 - 19:52
Am facut reteta de varza a la Cluj. E in cuptor acum.
Am o singura observatie: foarte mult orez. E prea mult 300 de grame. 150 de grame ajung.
LE si smantana 500 grame e prea multa.
Smintina nu s-a brinzit?
#1066
Postat 25 octombrie 2021 - 20:01
Am făcut și eu varza călita și văd ca smintina ce am pus-o in compoziție s-a făcut brinza! Sau așa arata!
Eu nu pun niciodata in compozitie. Numai deasupra cind mincam.
#1067
Postat 25 octombrie 2021 - 20:04
Am făcut și eu varza călita și văd ca smintina ce am pus-o in compoziție s-a făcut brinza! Sau așa arata!
Cata grasimea avea smantana? Daca nu are minim 30% se cam branzeste
#1068
Postat 25 octombrie 2021 - 20:09
Smintina nu s-a brinzit?
Nu. Niciodata nu mi s-a branzit in mancare sau ciorbe.
Dar in varza a la cluj am pus deasupra si ce s-a mai scurs printre in cuptor.
LE Da, la gatit nu folosesc decat smantana grasa cel putin 30%
#1069
Postat 25 octombrie 2021 - 20:22
Nu. Niciodata nu mi s-a branzit in mancare sau ciorbe.
Dar in varza a la cluj am pus deasupra si ce s-a mai scurs printre in cuptor.
LE Da, la gatit nu folosesc decat smantana grasa cel putin 30%
Nici la mine, dar asta a stat mult la cuptor. Îl trimit pe bărbat la voi, ca m-a întrebat dacă am pus brinza in varza!
Noi de obicei serveam smintina la sfirsit.
#1070
Postat 25 octombrie 2021 - 21:30
Pentru mine e un sacrilegiu sa mananc varza acra cu smantana. Gatita in orice fel, fie cu sarmale, fie calita, fie a a la cluj... A fost o unica data cand am pus smantana in varza acra.
Asta vara cand am fost la Cluj, am fost la un restaurant "Varzarie" pe numele lui unde am mancat varza a la cluj reteta originala. Smantana era separat si separat daca doreai adaugai ciolan afumat, sau carnat.