Ieri am umplut niste lipie cu mozarella si telemea. Azi fac chiftele.
Postat 13 octombrie 2021 - 09:05
Viviana, eu fac dupa reteta asta, unde se pune de la inceput smantana. Eu pun si bulion, pentru ca nu-mi place sa fie alba:https://savoriurbane...arza-a-la-cluj/
Postat 13 octombrie 2021 - 09:08
Mersi.
Postat 13 octombrie 2021 - 14:40
Am facut reteta de varza a la Cluj. E in cuptor acum.
Am o singura observatie: foarte mult orez. E prea mult 300 de grame. 150 de grame ajung.
LE si smantana 500 grame e prea multa.
Postat 13 octombrie 2021 - 17:10
Am facut reteta de varza a la Cluj. E in cuptor acum.
Am o singura observatie: foarte mult orez. E prea mult 300 de grame. 150 de grame ajung.
LE si smantana 500 grame e prea multa.
:) Reteta ardeleneasca cu ff multa smantana....
eu fac carnea ca la sarmale, pun un 10% orez. Nu fac stratul de orez nici cel de smantana. Smantana isi pune fiecare in farfurie daca vrea.
Postat 13 octombrie 2021 - 17:48
Eu calesc varza murata cu bulion. In acelasi timp, separat, calesc carnea tocata si fierb orezul. Amestec carnea cu orez si cu smintina, apoi alternez straturi. Habar n-am de cantitati. Doar carnea, stiu ca iau barchete de 500 g, restul dupa ochi.
Postat 13 octombrie 2021 - 17:56
Marox, caleste un pic si orezul cu ceapa, sa vezi ce gustos iese.
Postat 13 octombrie 2021 - 19:35
Mai, a iesit foarte buna. Mancaram cate 2 portii fiecare.
Data viitaore calesc si orezul cu ceapa.
Eu stiu ca se mananca ardeleneste cu smantana multa, dar la cantitatile alea...
Postat 14 octombrie 2021 - 08:03
Niciodata n am facut varza a la cj, dar acum ca va citesc pe voi, cred ca trec in lista, mai ales daca a iesit asa gustoasa, Viviana
Postat 14 octombrie 2021 - 08:11
Ajustezi cantitatile in functie de gust, viviana. Fetele de la savori sunt de la Arad, la ei grasimea e la rang de arta