Nu mai bine cumperi un termometru de bucatarie? Costa cativa euro si are o multitudine de utilizari.
Asa spui tu?
Am unul din ala care se baga in carne/peste ...nu l-am folosit niciodata!
Postat 10 mai 2020 - 19:29
Nu mai bine cumperi un termometru de bucatarie? Costa cativa euro si are o multitudine de utilizari.
Asa spui tu?
Am unul din ala care se baga in carne/peste ...nu l-am folosit niciodata!
Postat 10 mai 2020 - 19:30
Foarte interesanta informatia cu bulele si temperatura apei, e un punct foarte bun de reper!!!
Oricum ma bucur ca am deschis subiectul, asa vedem cum procedeaza si altii!
Postat 10 mai 2020 - 20:11
Asa spui tu? Am unul din ala care se baga in carne/peste ...nu l-am folosit niciodata!
si de ce nu il folosesti acum?? :))) il introduci in apa si gata. Il tii cu mana sa nu se scufunde si asa vezi cand apa are 60 grade
Postat 10 mai 2020 - 20:24
si de ce nu il folosesti acum?? :))) il introduci in apa si gata. Il tii cu mana sa nu se scufunde si asa vezi cand apa are 60 grade
Am crezut ca e doar pentru carne /peste , nu si pentru lichide!!!
Postat 10 mai 2020 - 23:20
Mie imi plac cele chinezesti, mi-au dovedit ca functioneaza: aveam o gaza pe mana si am vrut sa o suflu (cu masca pe moaca)
N-a mers, nu trecea jetul de aer prin ea deloc
Postat 11 mai 2020 - 02:29
Mie imi plac cele chinezesti, mi-au dovedit ca functioneaza: aveam o gaza pe mana si am vrut sa o suflu (cu masca pe moaca) N-a mers, nu trecea jetul de aer prin ea deloc
Mai e testul brichetei. Daca nu reusesti sa stingi flacara sufland prin ea, masca e buna.
Asa le am testat pe ale noastre, cusute de mine de mana in 2 straturi, bumbac 100% ( bandana).