Buna dimineata,
Ei sunt vantureii. Locuiesc la et 7. Si cuibul va fi in curand plin cu soareci si sobolani.
Au ochi urati.
Postat 01 iunie 2020 - 10:10
La multi ani tuturor copiilor, mari si mici!
Postat 01 iunie 2020 - 10:16
La Multi Ani tuturor copiilor si celor care simt ca sunt copii! sa ramanem mereu copii si sa ne jucam prin viata!...
mie-mi plac puisorii
va pup.
Postat 01 iunie 2020 - 10:21
Valeu, am uitat ca azi e ziua copiiilor!
Copilasi de pretutindeni la multi ani, sa fiti sanatosi, sa cresteti frumosi si puternici sa schimbati lumea asta de azi!
Va imbratisez cu drag pe toti!
Postat 01 iunie 2020 - 11:09
Bag doar un cap sa-i spun Vivianei ca daca trece cineva si-i vede la doua zile nu apar ei asa soarecii. Le-as pune putin fin sau iarba sa le fie bine. Intr-o luna isi iau zborul.
Buna dimineata,
Ei sunt vantureii. Locuiesc la et 7. Si cuibul va fi in curand plin cu soareci si sobolani.
Au ochi urati.
Postat 01 iunie 2020 - 11:53
Bag doar un cap sa-i spun Vivianei ca daca trece cineva si-i vede la doua zile nu apar ei asa soarecii. Le-as pune putin fin sau iarba sa le fie bine. Intr-o luna isi iau zborul.
Da..
eu ma uit de mai multe ori pe zi la ei si la berze. Daca prind o poza in care apar si sobolaneii am sa fac un print screen.
Au ffost acolo si jumatatile de oua, dar au disparut.
Postat 01 iunie 2020 - 12:31
Azi mâncam souvlachi și gyros. Yamiii!
Mi-ai dat o idee!
Postat 01 iunie 2020 - 12:48
Strumph, nu pui si tu o poza cu florile noi?
Postat 01 iunie 2020 - 12:59
Foarte tare articolul cu franceza. Nu mai stiu daca am zis, de o luna fac franceza pe duolingo si ma amuza sa imi reamintesc reguli din scoala.