?????
Ei...reciteste-ti mesajele.
Postat 04 mai 2020 - 13:34
?????
Ei...reciteste-ti mesajele.
Postat 04 mai 2020 - 13:53
Pai daca stii ce ma tot trintesti de pereti de parca as fi vruen novice la stapin?
Editat de glimmer, 04 mai 2020 - 13:54 .
Postat 04 mai 2020 - 15:23
Dana,
mai exista un intermediar. E o chestiuta, nu des intalnita. Eu, am inceput sa sap dupa ea, cand m-au enervat unele dupa un grup de Torturi, care nu dadeau retelele si vorbeau un 4 peri. Asa am aflat ca sunt doua tipuri de fondant. Cel pe care l-ai listat tu, si unul de acoperit prajiturile. ca e casant.
acu, am aflat si ce e cu prajitura Siret.
La mine, toate notiunile sunt noi, ca mama mea nu a facut vreodata vreo prajitura sau tort, asa ca nu ma bazez pe amintiri.
dar cred ca o sa fac si eu, sigur o sa fie buna, ca nu am grad de comparatie.
eu am facut prajitura alba ca zapada, albinita..hm..imi plac dar nu extraordinar.
mai buna e prajitura Lulu, Gabriela, pinguin..
Editat de DidiAlex, 04 mai 2020 - 15:24 .
Postat 06 mai 2020 - 10:54
Didi, dacă vei face prăjitura, te rog să împărtășești experiența :)) Și musai să pui poze.
Ce pot să-ți spun este că toate elementele sunt importante. Biscuiții trebuie să aibă consistența aluatului pentru tartă, crema de fapt nu are cremozitate, este de consistență mai tare (aduce oarecum cu crema paleurilor de cofetărie, dar e un pic mai tare și mai crocantă, seamănă cumva cu un șerbet întărit), glazura trebuie să fie crocantă. Gustul... e altă poveste. Cred că făcută în casă nu poate fi reprodusă chiar exact, pentru că este de o calitate mai bună decât cea care se găsea/găsește în comerț. E mai mult o stare de spirit.
Editat de glimmer, 06 mai 2020 - 10:54 .