Ma uit la Treadsrone, care îmi place so far. E după cărțile dupa care au fost făcute filmele Bourne.

Seriale favorite cap. 2
Postat 18 ianuarie 2020 - 01:41
Postat 20 ianuarie 2020 - 16:32
Am vazut sezonul 2 din Sex education week endu asta. Imi place, dar mi se pare ca au super exagerat in sezonul asta : pai sunt mai multe persoane gay/bi decat normale.
Postat 20 ianuarie 2020 - 16:45
Eu nu cred ca sint mai multe persoane gay decit straight.
a vanzut cineva The good place? Fiu-miu mi l-a recomandat, am văzut un episod, e cumva amuzant dar nu sint sigura ca pot continua.
Am și Sex education pe lista, dar văd ca Coca nu e prea convinsă... o sa încerc, n-am mari speranțe !
Postat 20 ianuarie 2020 - 17:39
Letitia, mi-a placut, Sex Ed, e amuzant si instructiv :)), dar mi se pare ca sunt prea multi gay dintr-o data .... si da, nu cred ca sunt atatia.
The Good Place e fain, ceva usor si amuzant.
Postat 20 ianuarie 2020 - 21:28
Letitia, mi-a placut, Sex Ed, e amuzant si instructiv :)), dar mi se pare ca sunt prea multi gay dintr-o data .... si da, nu cred ca sunt atatia.
The Good Place e fain, ceva usor si amuzant.
Toate serialele ce le-am vazut eu in ultimul timp sunt pline de gay.Cred ca se exagereaza din convingeri PC-iste...foarte convinsa sunt de asta.
Postat 20 ianuarie 2020 - 23:42
Toate serialele ce le-am vazut eu in ultimul timp sunt pline de gay.Cred ca se exagereaza din convingeri PC-iste...foarte convinsa sunt de asta.
Așa e! Una doua doi bărbați se ling și au sex. Îmi vine sa vomit!
Postat 21 ianuarie 2020 - 00:22
De obicei nu cred in teoriile astea, dar ieri am fost la Frozen 2 la cinema. Nu e vorba de gay intr un astfel de film, bineinteles, in schimb au " bagat" un domn bodyguard negru si un popor ( sau trib?) ceva first nations/ inuits, ambii nu inteleg ce cautand acum mai mult de un secol intr o tara a fjordurilor( Norvegia?)
Postat 21 ianuarie 2020 - 01:24
PC brigade încearcă sa schimbe istoria! Trebuie opriți cit se mai poate!
Postat 21 ianuarie 2020 - 10:57
De obicei nu cred in teoriile astea, dar ieri am fost la Frozen 2 la cinema. Nu e vorba de gay intr un astfel de film, bineinteles, in schimb au " bagat" un domn bodyguard negru si un popor ( sau trib?) ceva first nations/ inuits, ambii nu inteleg ce cautand acum mai mult de un secol intr o tara a fjordurilor( Norvegia?)
Da, da, si eu mi-am pus intrebarea
Postat 22 ianuarie 2020 - 16:04
Noi am început să vedem Fauda, un serial israelian despre conflictul israeliano-palestinian (fauda însemnă în arabă haos). Nu e pentru cei cu stomac sensibil și din punctul meu de vedere îți arată de ce conflictul din acea parte de lume se va putea stinge extrem, extrem de greu. E o spirală a violenței în care fiecare parte e prinsă și fiecare se consideră îndreptățit să-și răzbune morții și răniții :(.