Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

Vine iarna pe ghetar (oare...?)


1007 raspunsuri la acest subiect

#981
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 11:17

[hia]

 

La Multi Ani sarbatorltilor! sa fiti sanatosi si fericiti!  [flo2] 



#982
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 11:23

Eu sting becul, eu il aprind! [:p] 

 

M-am intors de la scoala si stau si ma gandesc daca sa desfac azi bradul, ca maine e zi de gunoi la noi si l-ar ridica cei de la garden waste, ori il las pana in weekend? Azi parca nu am chef deloc, m-am trezit cu gatul in pioneze, toata noaptea abia am respirat... nici ca se putea fara dupa ce am inghetat asa rau in viscolul ala in weekend. Plus ca ma cam doare stomacul si restul pe langa... deci cred ca ramane pe weekend sa ma ajute si Mr. ca eu singura nu pot oricum sa il scot afara, doar sa strang toate decoratiunule si luminitele. 

 

Afara desi nu este prea cald, canta pasarelele de zici ca vine primavara.  [biz]  Cand am aterizat sambata in Londra era cerul senin si toate campurile verzi, in comparatie cu albul si viscoala din No.... Ieri am vazut magnoliile cu boboci si muscatele din fata casei au flori inca, cele care-s langa geam sub streasina si langa usa. Nu le-a omorat deloc frigul iarna asta, nu a fost ger ca anul trecut, cand in primavara a trebuit sa inlocuiesc toate florile ca erau moarte. In gradina am cativa trandafiri infloriti si anemone  [alcool]

 

Nu am apucat sa fac taxele ieri, azi nici atat nu am chef. Mai e timp pana pe 31, nu?  [fri]  [:-)))]

 

Ma duc sa imi fac un ceai cu multa lamaie si ceva miere, poate ma mai lasa guturaiul. Mai scrieti si voi povesti, nu numai eu!  [clo]  Copiii in Ro inca in vacanta, nu-i asa? 

 

Idei de titlu nu am, dar vreun moderator ne face si noua capitol nou?  [flo]



#983
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.664 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 11:52

La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei!

 

 

Shtrumphi,ma bucur ca s-a terminat totul cu bine pana la capat! Eu tot nu inteleg de unde atatea dureri la tine si mai ales cum poti sa traiesti asa cu ele . Chiar nu poti sa le dai de cap!? 

 

Mihaela, imi pare rau ca iar nu te simti ok [:(]. Credeam ca era mai mult legat de problema hormonala starea ta. Sper sa iti gasesti echilibrul si linistea, Poate chiar ar trebi sa iei in serios ideea de a schimba job-ul. Mi-a placut ce frumos si linistit ai scris despre Silvia. Stiu eu destule mame care la varsta asta ar fi zis "Nu" categoric ideii de a pleca doar cu prietenul si si-ar fi facut un milion de griji si ganduri negre. Esti o mama tare faina, ti-am mai zis eu [pup]. Sper sa am si eu echilibrul asta in relatia cu copiii mei. 

 

Fleur, cate o vacanta de "zacut" la soare e foarte buna. Voi aveti oricum activitati si iesiri  in fiecare weekend. Sanatate puiului! Sper sa ii treaca repede problema cu burta. 

 

Marion, Judoka, nici noi nu skiem, dar la sanius ne place tare. Saptamana asta cat mai au copiii vacanta nu sunt sanse de zapada , din pacate. Pana anul asta era o vacanta de o saptamana in februarie de care am fi putut profita, dar .. nu mai este. 

 

Ella, sanatate fratelui si spor la treaba! Foarte frumoasa vacanta ta cu Marcia ! 

 

velvet , [pup] ma bucur pentru tine ca ai iesit de Revelion! Sa o faci mai des! 

 

Otilia, noi avem un prieten bun ce sta in Stavanger . Il tot 'amenintam" cu o vizita ( nu prea avem sanse , dar noi tot zicem, ca visatul e gratis ) . Ce mai fac fetele? 



#984
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 13:17

Laura  [pup]  as vrea sa mai am cel putin inca 2 saptamani vacanta. nu mai am deloc tragere de inima sa merg in locul ala  [zirea]  

 

sa vad ce-mi aduce anul asta. sanatate vreau.restu' oi vedea...



#985
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 13:55

Laura, am mai povestit eu de vreo cateva ori pe aici de bolile mele. Traiesc asa cu ele, m-am facut prietena si cu calmantele... urasc sa iau pastile cu pumnul, cateodata nici nu ajuta, dar incerc sa merg inainte. Pe 16 merg la spital iar, am programare sa ma vada dr ul meu. Cand mi-a fost rau de tot la Craciun mi-au trecut iar tot felul de ganduri prin cap, inca imi mai trec. Durerile au fost cu totul altfel fata de restul prin cate am trecut si nu poti sa nu te gandesti oare ce e, ce s-a schimbat, oare chiar e C.. ? Oare au gresit toate testele de mi le-au facut pana acum? Am mai citit aseara si o poveste a unei doamne de varsta mea care se lupta cu cancer terminal de 3 ani si dr ul ei de fam de 3 ori i-a facut teste si au iesit normale, s-a dus in privat ca ea se simtea tot rau si asa a aflat ca avea cancer stage 4.  [:(]  Hai ca bocesc iar pe aici, nici nu imi inchipui prin ce a trecut si trece, are 2 copii de varsta Sophiei....  



#986
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 13:55

Laura, cred ca e numai hormonal, dar e foarte greu de ajuns la un echilibru. Sunt intr-un grup pe FB (suedez) unde se povestește despre asta. Nu toată lumea reacționează la fel la tratament, sunt persoane care trebuie sa testeze singure, ceea ce fac și eu. E foarte individual și de aceea complicat Pt medici. Am unul acasa care e total in afara subiectului și din păcate nu prea ma poate ajuta. Dar a început sa fie și el interesat :). Măcar am cu cine schimba idei, gânduri. 

Ieri am fost mai bine. Azi sunt la job. E stres iar, încerc sa fiu Zen :). Voi vedea seara acasa, ca atunci când ma liniștesc ma apuca panica. Acum cât sunt cu adrenalina și kortisolul la maxim, sunt in verva. De asta as bea sa merg la sala, sa las totul acolo :). 
 

Despre Silvia. Eu nu am scris aici, dar copiii dorm deja unii la alții de aproape imediat după ce s-au cunoscut. C e un băiat foarte bun, il cunoaștem deja, am făcut și revelionul împreuna :).
Sa fiu îngrijorată ca au plecat împreuna? :)) Am fost foarte liniștita tocmai Pt ca au plecat împreuna :). Anul trecut Silvia a plecat singura. Același drum ca și acum. Avea 15 ani. Atunci am fost îngrijorată, dar normal ca am lăsat-o. Nu le-am împiedicat niciodată pe niciuna sa facă ceva (Ba poate pe Diana, in anumite situații, dar era primul copil :)) numai Pt ca eu as fi îngrijorată. 
 

Bine, pe mine m-a călit Diana, chiar dacă a făcut lucrurile ceva mai târziu decât Silvia. :) 

 



#987
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 14:10

strumphi  [pup]  sanatate! sa fie totul bine!  [cupisi]

 

si mie mi-e frica de C...primii doi ani dupa ce vreo 8 ani mi-am facut analize si investigatii si interventii aproape lunar sau chiar mai des, am refuzat sa mai fac vreo analiza. iata-ma la inca 2 dupa, fara nicio analiza, nici macar de rutina.. e totul psihic. stiu ca trebuie sa le fac, dar mi-e teama. orice,dar nu o boala asa. 

 

trebuie sa fac si RMN ul, dar cand mi-au zis ca trebuie sa stau o ora si jum in cutia aia, n-am mai putut respira dinainte de a ma duce. si am anulat programarea. dar pana in vara vreau sa-l fac.o sa beau ceva inainte,n-am alta solutie [alcool] si sa merg la un dr bun. as vrea sa ma oprez. durerile sunt din ce in ce mai crunte. si cu Dumnezeu inainte! nu de moarte mi-e frica, ci de paralizie.dar,na,medicina a avansat.sper...

 

vizavi de cuvantul cu C, stau mereu cu stres la fiecare PAP. ultimele au fost ok.si ma refer si la HPV ul dobandit de la un domn care asta a considerat ca merit dupa ce am facut totul pt el...am programare iar peste o saptamana.de 2 luni incerc sa gasesc loc la dr mea din orasul alor mei.

 

am ganduri adunate...am terminat anul urat, am inceput altul debusolata, goala, cu o mie de ganduri.

 

in fine, va fi ce trebuie! dar sper sa nu fiu bolnava,nu asa...



#988
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.296 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 14:23

La multi ani sfintilor de astazi  [flo2]  [flo2]  [flo2]



#989
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.296 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 14:31

Velvet si Strumphi   [pup]



#990
Otiliav

Otiliav

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.235 mesaje

Postat 07 ianuarie 2020 - 14:33

La multi ani celor care serbeaza azi!

 

Chiar asa Ioana pe unde este? Hmm..

 

Laura, daca ma apuc sa scriu de fete mi-e ca nu mai fac nimic la munca. In mare sunt bine. Cu cele mici nu avem stresuri cu scoala. Doar certurile dintre ele. Mijlocia nu prea vrea sa o ia pe cea mica pe drum spre scoala. Sa nu se joace cu prietenele ei. Ei, copilarii.

 

Mihaela, n-am auzit de Primetime dar vad ca deja sunt intrebari pe net daca sa se taxeze sau nu, daca e ok sau nu pentru copii. Limita de varsta e 14 ani. Inteleg ca e un joc cu intrebari. In we m-au intrebat cele mici diverse, gen firme care produc masini de spalat rufe. Dar eu gateam si nu le-am vazut ecranul.




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -