Mi-am cumparat si eu o tigaie grill, dar mi s-a prins de fundul tigaii tot ce am facut - si carnea, si legumele.
Unde gresesc?
Ioana, eu ung cu putin ulei tigaia grill, atit cit sa nu se lipeasca ce fac in ea.
Postat 04 noiembrie 2019 - 22:17
Mi-am cumparat si eu o tigaie grill, dar mi s-a prins de fundul tigaii tot ce am facut - si carnea, si legumele.
Unde gresesc?
Ioana, eu ung cu putin ulei tigaia grill, atit cit sa nu se lipeasca ce fac in ea.
Postat 04 noiembrie 2019 - 22:19
Ioana, eu ung cu putin ulei tigaia grill, atit cit sa nu se lipeasca ce fac in ea.
si eu
Postat 05 noiembrie 2019 - 15:14
Yesssss!
Am facut cele mai bune pulpe! Am lasat tigaia mai mult pe foc, sa se incalzeasca (cam 10 minute, ca am uitat de ea ) si apoi am pus un strop de ulei si carnea.
Excelent si repede!
Multumesc!
Editat de ioana, 05 noiembrie 2019 - 18:32 .
Postat 07 noiembrie 2019 - 10:16
Aseara: salata verde, cartofi prajiti si piept de porc la gratar
Postat 07 noiembrie 2019 - 13:11
Eu am facut ules(am avut pina luni ciorba si ardei umpluti)-cartofi razuiti, la cuptor cu sunculita si cirnati, ieri am avut un ratatouille cu putina carne tocata de vita(de fapt aveam un rest de carne si multe legume si trebuia sa le folosesc), cu paste spirale, pentru astazi mai am un rest de ules si de ratatouille deci avem asigurat pentru astazi.
Miine nu stiu inca, as vrea scoici cu spaghetti dar ajung foarte tirziu acasa...sa vad.
Postat 07 noiembrie 2019 - 20:06
Uite Ioana:) . Eu nu pun ulei deloc, nici la legume nici la carne
Editat de Collins20, 07 noiembrie 2019 - 22:00 .
Postat 07 noiembrie 2019 - 20:19
Azi am făcut carbonnade flamande, alături am piure de cartofi (sau cartofi natur, nu m-am hotărât, cartofii sunt încă pe foc). Și am făcut o marmeladă de mere cu prune, dar mai trebuie să fierb mâine la ea, încă nu e suficient de fiartă.
Mâine mâncăm fără carne, să văd ce gătesc că n-am inspirație deloc. Ieri am avut cuscus cu legume și cu mazăre, deci mâine trebuie să improvizez altceva.
Postat 07 noiembrie 2019 - 21:04
Yesssss!
Am facut cele mai bune pulpe! Am lasat tigaia mai mult pe foc, sa se incalzeasca (cam 10 minute, ca am uitat de ea ) si apoi am pus un strop de ulei si carnea.
Excelent si repede!
Multumesc!
Sa nu pui ulei in tigaie, unge doar foarte putin carnea.
Postat 09 noiembrie 2019 - 18:50
Eu ung tigaia grill cu foarte putin ulei, cu pensula de silicon, nu se prinde nimic.
Zilele astea am facut picior de miel la slowcooker, varza de bruxelles cu bacon, cus cus cu legume ( praz, ardei), pain de viande ( meatloaf) cu piure si brocoli.
Am facut si zacusca vreo trei borcane, cu vinete si ciuperci si piure de mere la slowcooker, din merele culese de la ferma acum o luna ( le am pastrat pe bacon pana la venirea inghetului).
Azi mamaliga cu beanza de burduf. Daca am timp, o voi face bulz la cuptor, cu un pic de bacon.
Am dezghetat foi de placinta si piure de dovleac sa fac strudel in amestec cu piure de mere si nuci.
Postat 09 noiembrie 2019 - 18:51
Am pastrat merele pe balcon, nu pe bacon...
( Mi e foame, cred )