Mi-am cumparat si eu o tigaie grill, dar mi s-a prins de fundul tigaii tot ce am facut - si carnea, si legumele.
Unde gresesc?
Postat 04 noiembrie 2019 - 08:04
Mi-am cumparat si eu o tigaie grill, dar mi s-a prins de fundul tigaii tot ce am facut - si carnea, si legumele.
Unde gresesc?
Postat 04 noiembrie 2019 - 09:08
Eu am primit ghebe si am facut niste pui la ceaun cu ghebe si mamaliga, yamii!
Am mai facut ciorba de costita afumata, pilaf, cozonac si un diplomat cu ananas!
Si am copt dovleac!
Postat 04 noiembrie 2019 - 09:09
Letitia, ma duc sa caut si eu rulada aia de care zici tu, poate fac maine!
Postat 04 noiembrie 2019 - 09:53
Buna dimineata, weekend cu bucatareala si la mine.
Orez cu piept de pui si mult patrunjel verde, cateva oua umplute (jumate am dat la vecina mea :-) si am primit gogoasa cu branza dulce), salata de vinete, Tiramisu`.
Duminica piure si ceafa/cotlet la gratar, castraveti murati.
Postat 04 noiembrie 2019 - 09:56
Si eu am bucatarit
sambata mici, supa de praz
duminica ciorba de os afumat, friptura de porc cu cartofi la cuptor, piure de cartof dulce, mujdei
Postat 04 noiembrie 2019 - 13:12
coca cum faci supa de praz?
Postat 04 noiembrie 2019 - 15:32
velvet, olteanca mea :). Supa de praz e un maare hit la noi :).
- 3 fire de praz (eu pun numai partea alba)
- 3 cartofi mici
- 1 morcov
Fierb totul in putina apa, cat sa le acopere. Mixez cu mixeru de mana, adaug o lingura de smantana, sare dupa gust. Pentru un plus de savoare pun niste bacon prajit.
Postat 04 noiembrie 2019 - 21:07
coca multumesc nu am facut niciodata,trebuie sa-mi pun originea-n functiune sper prin weekend sa apuc sa fac. te pup
Postat 04 noiembrie 2019 - 21:57
Mi-am cumparat si eu o tigaie grill, dar mi s-a prins de fundul tigaii tot ce am facut - si carnea, si legumele.
Unde gresesc?
Ai pus-o pe plita sau in cuptor?
Poate nu ai lasat-o destul de mult la infierbantat.Am si eu una din fonta si o folosesc pe aragaz pentru gratar de pui, legume feliate, vinete, cartofi taiati felii :))
Postat 04 noiembrie 2019 - 22:14
Pe aragaz. O voi lasa pana se infierbanta bine - bine.
Multumesc!