Si eu pun intai crema la cuptor, apoi blatul.
Imi place de numa crema de zahar ars, dar numai mie :))). MA enerveaza fetele ca le place aia cumparata :(((
Postat 06 august 2019 - 17:05
Si eu pun intai crema la cuptor, apoi blatul.
Imi place de numa crema de zahar ars, dar numai mie :))). MA enerveaza fetele ca le place aia cumparata :(((
Postat 06 august 2019 - 23:17
astazi cirba de perisoare
Postat 08 august 2019 - 14:14
Astazi cartofi prajiti cu brinza rasa pe deasupra si oua ochiuri, miine cochetez cu ideea de a afce un curry d epui, dupa reteta pusa de Fleur, dar nu sunt sigura.
Postat 09 august 2019 - 11:24
Faine rosioarele, Andacos! Nimic nu e mai bun decat legumele din productia proprie.
Eu am facut tortul cu mere si crema de zahar ars, inspirata de Szivarvany. Nu l am gustat inca, asteptam musafirii. Totul a mers struna la preparare, doar ca a produs foarte mult sos de zahar ars ( am ars vreo 300g zahar, cred), pe care a trebuit sa l scurg si pastrez separat. Iar la scoaterea din cratita s a " pravalit" un pic intr o parte. L am acoperit cu frisca si a fost ok. Am ornat cu cirese decongelate ( productie proprie din gradina!)
Postat 09 august 2019 - 12:36
Ce bun suna tortul ala Fleur! Sint rupta de foame, ca e aproape prinzul la mine!
Am avut si eu productie de rosii intr-un an. Foarte bun gust au avut rosiile! Incomparabil cu cele de supermarket.
Postat 09 august 2019 - 13:31
Ce bun suna tortul ala Fleur! Sint rupta de foame, ca e aproape prinzul la mine! Am avut si eu productie de rosii intr-un an. Foarte bun gust au avut rosiile! Incomparabil cu cele de supermarket.
Da, sunt foarte dulci(cherry) si miros a rosii.
Postat 09 august 2019 - 23:08
astazi ardei umpluti
maine somon, cu mango salsa, orez si asparagus.
zilele astea am facut scones...au iesit delicioase.
Editat de michelle-usa, 09 august 2019 - 23:09 .
Postat 11 august 2019 - 18:29
Astazi pizza facuta acasa. miine gyros cu tzatziki si pentru marti niste piept d epui cu ciuperci, ceva brocolli si un sos de smintina.Cred ca fac gnochhi linga...ma mai gindesc.
Mai departe nu stiu.