Mai, eu înțeleg ce spuneti dar eu nu sunt așa, nu am așa plăceri cu rochiile :)).
Deci: de Crăciun dacă nu lucrez, suntem acasa, un familie.,Eu, ovi și Silvia, Diana in ultimii ani a mers la prietenul ei. Plus singura și unica prietena de aici. Venea cu partenerul ei pana acum doi ani când el a plecat in Ro și nu s-a mai întors.
Nu e nimic elegant, iar eu adepta pantalonilor in care ma simt cel mai bine, îmi cumpăr de Crăciun o bluza elegantă pe care o port apoi la party-uri :). Cu pantaloni. Deci rochiile stau in dulap Pt ca nu le port decât de musai. Adică in Ro :))), ca acolo am avut nunți, botezuri și am întâlnire.
In rest, vara la mare (ceea ce la noi e aici acasa) și in absolut toate concediile sunt in pantaloni scurți și tricou :). Din alea am mai multe decât am avut toate rochiile la un loc :)). Ba sa nu mint, astă-vara am dus cu mine in concediu trei rochițe, una mai elegantă și doua de zi, dar nu se potriveau cu sandalele sport pe care le aveam, dar totuși le-am luat așa, sa nu zic ca nu le-am purtat. La noi vacantele astea sunt, umblat. Și mâncat așa ca turiștii.
Si eu urăsc pantofii cu toc, mai mult decât urăsc rochițele :))). Deci și dacă as lua o rochita pe mine, ar trebui sa iau pantofi sau sandale care sunt absolut dar absolut total incomode. Deci incomod de doua ori: rochita și pantofi :)).
Cred ca mai degrabă aia 350kr ii dau pe un pantalon ca tot e cazul sa înnoiesc garderoba cu o pereche. :)
Editat de mihaela_s, 22 martie 2019 - 00:22 .