Nu am mai intrat de mult...noi am primit niste vesti rele si, in plus, serviciul nou imi mananca foarte mult timp.
Cu privire la mancaruri...da, recunosc ca sint foarte gurmanda. Nu stramb nasul nici la o ceafa cu cartofi (care pica bine in anumite momente), dar recunosc ca ma fascineaza bucataria altora, mai ales cea asiatica care este incredibil de variata. Nu am mai mancat ciorba de ani de zile, nu pentru ca nu stiu sa fac dar pentru ca nu ma "incita" gustativ. Adica o stiu deja...vreau altceva mereu. Vreu sa invat tehnici noi, sa descoper ingrediente noi, etc. Ca si Rox cind calatoresc la piete ma infig imediat. In Thailanda am mers si la curs culinar - sa invat despre ingredientele locale si cum se gateste traditional. Cind revin acasa, plec la "vanat" sa reproduc la mine in bucatarie. Gatitul ma relaxeaza, ma deconecteaza...ma "transporta".
Cu privire la vestile rele: soacra mea a fost diagnosticata cu cancer la plamani. Cancer care se pare ca e extins si extrem de agresiv. Ne luptam sa ii gasim cel mai bun tratement si cel mai bun medic. Familia e intr-un mare soc...nimeni nu s-a asteptat la asta. Socrul era cel cu probleme (cancer la prostata).