Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Restaurantul The Artist - Bucuresti

restaurant

6 raspunsuri la acest subiect

#1
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 07 decembrie 2018 - 12:08

Asta seara suntem invitati la celebrul restaurant The Artist - din Bucuresti. Acest restaurant este considerat cel mai bun din Romania.

Hmmmm - sa vedem cum e. Va spun maine.  [alcool]  [pk]

 

A mai fost cineva acolo?



#2
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 08 decembrie 2018 - 09:39

Asteptam impresii.

 

Nu am auzit de restaurantul asta.



#3
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 08 decembrie 2018 - 13:43

Aseara am fost la The Artist. 

Cladirea si decorul sunt de ordinul impecabilului. 

Mancarea este servita foarte atent, bucatarul sef - olandez - vine personal la masa si serveste diverse feluri de mancare. Meniul este foarte mic (asa cum sta bine unui restaurant de clasa), portiile sunt f mici - farfuriile mari.

 

Se da mare atentie la detalii, la felul in care este servita mancarea. Mi-a placut mult faptul ca poti gusta entreuri - la lingura, in felul asta gusti cat mai multe specialitati.

 

Eu am comandat piep de rata cu varza - desigur, portia este f mica, insa a fost delicioasa.

Lista de vinuri este extrem de bine aleasa. Am comandat un vin francez si pot spune ca rar bei asa ceva de catifelat.

 

Desi e un pic scumpel - eu zic ca merita experienta.



#4
Admin

Admin

    Membru senior

  • Administrators
  • 3.322 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 10:56

Probabil ca este unul din putinele restaurante din Romania care pote sa aspire la o stea Michelin alaturi de Baraca din Cluj. La Belvedere in Brasov nu am fost si nu pot sa dau un verdict. Am spur ar putea sa aspire pentru ca in opinia mea inca nu este acolo.

 

La The Artist lipseste personalul instruit si serviciul impecabil. Sa nu ma intelegeti gresit, service-ul a fost bun dar nu au excelat. Service-ul nu se ridica la nivelul bucatariei. Service care este impecabil la Baraca (Cluj).

 

Concluzia: o experienta placuta dar scumpa. De apreciat si faptul ca The Artist nu are in spate infrastructura si resursele unui lant hotelier de 5 stele (Marriott, Sheraton, etc.) unde se gasesc restaurante bune dar cam impersonale.

 

Pentru mine personal, Baraca din Cluj ramane cel mai bun restaurant din Romania.



#5
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.326 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 17:34

Eu apreciez in primul rand  distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.

La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.



#6
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.326 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 17:35

Ce inseamna pentru voi serviciu impecabil?



#7
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 19:02

Eu apreciez in primul rand  distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.

La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.

Noi nu prea crestem vaci de carne.  Fermele din Romania pentru vaci de carne sunt putine iar subventille nu prea se primesc. Baltata noastra e singura buna si de carne dar se foloseste mai mult pentru lapte.

 

La noi mielul e cel clasic care zburda pe campii in perioada pastelui. Altfel nu se taie. De aceea restaurantele aduc de pe piata externa.





Etichetat si cu restaurant

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -