OMG ce de mâncare Anja! Suna totul intr-un mare fel, te-ai inspirat de la meniul Nobel? :)
bietul om, manca doar cartofii fierti:)))
Ahh, si le-am dat sa guste pepparkakor cu branza mucegaita la tub (stii ce zic), nu le-a placut deloc :))
Postat 10 decembrie 2018 - 23:05
OMG ce de mâncare Anja! Suna totul intr-un mare fel, te-ai inspirat de la meniul Nobel? :)
bietul om, manca doar cartofii fierti:)))
Ahh, si le-am dat sa guste pepparkakor cu branza mucegaita la tub (stii ce zic), nu le-a placut deloc :))
Postat 10 decembrie 2018 - 23:07
Michelle, sănătate micuței!
Anja, vai, nu mă primești pe mine invitat? Promit să nu fac nazuri la mâncare, mi-a plăcut maxim meniul!
Te rog, vino! Nu sunt de nivelul lui Ant sau al vostru, dar zau ca m-am straduit:)))
Postat 10 decembrie 2018 - 23:09
Michelle, ma bucur ca micuta este bine! Ahh, cat cu renovarea, intotdeauna apar lucruri neprevazute. Sper sa le rezolvati cat mai ieftin si repede.
Postat 10 decembrie 2018 - 23:09
Eu zic că Ant și Rox sunt la avansați, eu sunt mai la începători așa.
Edit, că uitai: mulțam de invitație, o pun bine, nu se știe când te trezești cu mine la ușă (glumesc, da?)
Editat de danielag, 10 decembrie 2018 - 23:11 .
Postat 10 decembrie 2018 - 23:12
sa stii ca eu nu glumesc, sunt gazda primitoare, iar zborurile spre Malmö sunt ff ieftine :))Insa recomand vara!
Postat 10 decembrie 2018 - 23:23
Anja da, știu cu brânza mucegăită și pepparkakor :). Sa îți spun un secret? Nici mie nu îmi place :))). Dar am un și mai mare secret: eu nu mănânc brânza cu mucegai, nu îmi place :). Rochefort cu pere însă as fi încercat. Am fost la o degustare de vin unde am mâncat toate putorile de brânza :)), cu pere, struguri și normal vinul potrivit. Aia da! Acasa însă, nu ma pricep sa le asortez...
daniela, sa știi ca dacă ajungi in Malmö, este zbor direct pana in Visby ;). Tocmai ma uitam la zboruri Pt mama și așa am descoperit :).
Ziceam somn ușor? :))
Mai zic o data :).
Somn ușor!
Postat 10 decembrie 2018 - 23:58
si uite asa se duce dieta pe apa sambetei...
Eu zisei ca am facut meniu cool, dar m-am inselat. Am patit-o exact cum fu' cu mama si matusa de-si facura omleta:))). Bine oamenii au fost politcosi, nu au zis nimic, dar am vazut eu ca au mancat mai finut:)))
Deci, meniul:
1. Pie cu bacon si ciuperci si branzeturi cu charcuterie
2. Somon la cuptor/ piept de pui la cuptor, sparanghel cu nuci si parmezan, si cu cartofi lunguieti fierti in coaja cu sare de mare si ulei de masline, salata de pere cu rochefort, rodie si balsamic
3. Pie cu mere/pere si sos de vanilie
Deci, deci:))))
Anja, un meniu pe gustul meu!!!!!!!!!!! Salata aia de pere cu rochefort etc... imi lasa gura apa.
Postat 11 decembrie 2018 - 00:19
mai Anja, dar spe ca macar au mancat antreul si carnea cu cartofi?
Nu la orice musafir ma risc cu chestii frantzuzesti :))))
Postat 11 decembrie 2018 - 00:32
le-a placut pie-ul, ca mi-au cerut reteta
Nu somonul, nu puiul, nu sparanghelul, nu salata:)))Imi zisera mai voalat, cand mergem la ei ne dau mici cu cartofi :)))))
Eu nu stiu sa gatesc altfel:))) adica clasice romanesti nu imi ies....
mai aveam varianta cu risotto cu safran si friptura de vita la cuptor, dar cred ca si acolo dadeam gres:)))
Noapte buna!
Editat de anja, 11 decembrie 2018 - 00:33 .
Postat 11 decembrie 2018 - 08:59
neata
michelle, ma bucur de vestile bune.
anja, oi fi eu mai turbata, dar nu inteleg problema meniului. e foarte bun. pacat ca unii sunt blocati in carne cu cartofi :)
(ca paranteza, sunt incredibil de ofuscata când aud in jur de oameni care au posibilitati sa plece peste mari si tari, si in loc sa se bucure de specificul culinar de acolo mananca ceafa cu cartofi prajiti...)