Eu sunt aia din primul rand de jos, cea mai inchisa la culoare care sta cu burta-n sus!
Nici nu stiu cu ce sa incep.
Incerc sa o iau pe rand.
*Iar s-a stricat formatarea. Ca sa va citesc ma deloghez ca sa scriu ma loghez.
**Imi plac mult suricatele si mie si lui CCS. Nu am pierdut niciun episod din Meerkat Manor. Avem chiar si o poza cu Flower, preferata noastra.
***Trec a doua oara, cu acelasi copil, prin emotiile inscrierii la facultate, examenul de engleza bla, bla, bla. Stress mare mon cher. Ce sa mai zic. Sa termini un an la facultate cu 9 si ceva, sa iei bursa si apoi, pac nu e potrivit pentru mine. Ma gandesc ca stie ea mai bine. In fond au fost 73 de copii intrati la sectia ei. Au ramas doar 20. Restul au plecat. Spuneau ca e slaba facultateaa. Oricum nu mai pupa buget anul asta, ca a mancat din banii statului asa ca va trebui sa platim. Si uite asa platim ca prostii ca unii copii habar nu au ce sa faca pentru ca nu exista indrumare. I-am zis ca anul asta si-l plateste din banii ei ca doar au inceput sa-i vina banii din asigurarea de studii. Si ma gandeam ca ce bine ca am dat-o de la 6 ani la scoala.
**** Azi am fost la casa. CCS sta pe acolo de o saptamana. Am fost sa-i duc bani. Au venit instalatorii sa monteze centrala, unii invarteau la manivela sa faca putul. Ai grija de ei, du-le apa rece, cafea, sucuri. Am fost sa cumparam cazile. Ziceam ca raman acolo peste noapte. Nope, m-a sunat Silvi ca ii iese maseaua de minte, ca o doare de-i vine sa urle, ca are gingia umflata. Vino acasa, pe la ora 17, da telefoane mii dupa urgenta stomatologica. Am fost cu ea, radiografie.. Cacata aia de masea e oblica, nu ii va iesi in veci ca nu are cum. Facuse puroi. Anestezie. Taiata gingia, scos puroi, antibiotic, antiinflamator. Programata la extractie pe 26 iulie.
Acasa debandada si mizerie. La 9 seara dadeam cu aspiratorul pe domnisoara am pus-o sa spele pe jos si sa faca ordine.
Am spalat rufe ca deh, o mananca-n talpi si pe 18 dupa examen pleaca la Electric Castle, la Cluj. Le-am intins. Am ras de ea ca va sta in cort si ca e anuntata ploaie. I-am zis ca probabil dupa experienta asta nu o sa mai vea in veci sa plece undeva cu cortul. Si ca probabil va veni acasa tare imputita.
***** Dieta a fost aia de 13 zile, dieta daneza, de schimbare metabolism sau cum i-o mai zice. Am tinut doar 10 zile. Da, am slabit 5 kg. E o dieta greuta, cu 500-600-700 calorii/zi, dar cu vointa multa e ok. Din nefericire de la telina fiarta, suc de portocale am facut diaree, multa. M-am deshidratat ca dracu, mi s-a facut rau si a trebuit sa-mi cumpar saruri de rehidratare, bete din alea congelate de se sug. Deci am intrerupt-o, dar tot in stitlul ala mananc. Doar am inlocuit niste chestii.