Dragi parinti, sunt o mamica semidisperata: trimit copilul -baiat 11 ani si 7 luni la ora respectiva-in prima sa tabara, la munte in iulie. Nu vreau sa fac reclama, nu voi spune unde si cum doar ca are referinte f bune , este in RO si peisajul e superb ( eu mi-am facut o mare parte din vacantele de adolescenta si studenta acolo). Problema mare e baiatul: este perfect normal dar: este fff cascat si neatent, nu prea e autonom, nu stie sa-si lege sireturile, mananca doar cateva chestii (nu legume, nu fructe). O sa ziceti ca are parinti denaturati. Poate, nu prea ne am priceput sa-l crestem ( suntem genul de parinti mai in varsta, f ocupati si fara bunici de rezerva) si nici el nu e un aluat maleabil. Imi fac deci griji pt el, de fapt eu mai putin dar taica-su e deja panicat. Cea mai mare grija este legata de incaltaminte : are un mic defect la picior si nu-l incap pantofii noi, are nevoie de un calapod mai lat si mai inalt. Vara il port in sandale dar la munte ii trebuie cel putin 2 perechi sport , una impermeabila, stiti cum e. sI ACELEA SA FIE MUSAI CU SCAI NU CU SIRET CA NU STIE SA LE LEGE SI NICI NU VREA SA INCERCE SA POARTE ASA CEVA.
Nu am nici o rezolvare, pe site-urile de anunturi nu am gasit si chiar sa dau bani pe ceva pe nevazute,care sa nu fie bun de purtat pt el, nu as incerca. La comanda nu se fac nicaieri.
Il mai trimit in conditiile astea in tabara, daca nu rezolv cu incaltarile?
Un sfat m-ar ajuta foarte mult.Multumesc.