Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Cand tatal nu are copii de vizitat, ci copii de crescut

tata familie

20 raspunsuri la acest subiect

#1
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 10:39

Scriu despre acest subiect  pe care l-am citit intamplator  - pentru ca ea, Diana, este o membra veche Desprecopii si ne-a fost multi ani foarte aproape.

 

TOata lumea stie ca Razvan a parasit-o pe Diana pentru misis Buble iar replica Dianei pe care am citit=o mi-a placut foarte mult si merita comentata.

 

”Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut.
Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva.
Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere.
Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, ne-a spus Diana, aceasta fiind prima declarație pe care o face de când soțul i-a plecat de acasă."

 

de aici

 

Salutari calde Dianei si suntem alaturi de tine  [flo2]



#2
emanouela

emanouela

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.971 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 11:34

Din nefericire cam asa este.....ce nu stiu, acesti tati, este ca...copiii sufera, se nasc dezamagiri si frustrari in suflelete lor...plus cumplitul si nejustificatul sentiment de vinovatie. 

Chiar acum aproximativ jumatate de ora ma chinuiam sa compun un mail tatalui copilului meu...am renuntat insa, as vrea sa vb telefonic cu el,ca inscrisurile sa nu imi fie rastalmacite. 

A comis-o iar....lasand la o parte pt cine a ales sa ne paraseasca...a comis-o el, ca...nici mama lui miss Buble nu iti poate pune bete in roate in a petrece timp cu copiii tai....la urma urmei, stiai ca are 1,2,3 copii, asuma-ti ....la noi s-a intamplat inainte de Paste, tatsu fiind in afara tarii si venind 1 data pe an, nu ca bugetul nu-i permite...mai degraba egoismul. Ne-a informat acum vreo 2 luni ca vine inainte de Paste si ca vrea sa il ia pe pitic cu el in orasul natal, ok....nimic rau in asta...copilul si-a facut filme, planuri, etc...ca sta 2 saptamani (mie mi-a cazut cerul cand am auzit de 2 saptamani dar m-am aratat entuziasmata pentru el)....si vine ziua,  29 martie si il ia,...pleaca...trec joi, vineri, sambata, duminica....copilul se distreaza, film, plimbari, vizite, etc....luni il sun, spre seara....copilul meu trist, l-am simtit in voce...incerc sa aflu, esti suparat, obosit, trist..."nu", ce s-a intamplat?..."nimic"...ce faci? .."stau"...deja incepeam sa imi ies din minti...i-am zis, ok...vb maine. Nu am putut insa...ma macina, l-am sunat peste vreo 15 minute, avea alt tonus....si incerc totusi sa aflu, direct nu mi-a zis nimic...insa l-am intrebat daca a vb cu un prieten de-al lui cu care ma intalnisem eu si mi-a zis ca-l va suna....mi-a zis ca nu, "dar ce a zis?"...pai m-a intrebat cand vii.."pai vin miercuri"....a cazut cerul pe mine, imi venea sa ma duc unde sunt sa il iau si sa ii crap capul dobitocului. Cum sa faci asa ceva????? O data pe ani vii si atunci sa ii reduci tu sejurul la mai putin de jumatate,dupa ce i-ai zis ca stati cat vrea el..pe bune????? Motivatiile invocate nu-si au sensul si rostul, nu cantaresc nimic....cert e ca al meu copil a fost extrem de suparat, a suferit si inca sufera, e razvratit pe tot si toate, se simte cumva vinovat...nu-mi zice, dar il simt, vad....si acum stau si adun cioburile si sa vad cum le lipesc la loc.



#3
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 11:55

Da, copiii sunt cei care sufera.

Si cel mai penibil si rascolitor in chestiunea asta e faptul ca sunt persoane publice. Ca tot ce fac sau nu fac, toate comentariile raman si pot fi citite peste ani.

Asta distorsioneaza si mai mult ceea ce simt, stiu si vor sti copiii.

Pacat, pacat. 

===

 

si nu ma pot abtine: ce exprimare e asta, soțul i-a plecat de acasă?



#4
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 12:26

redactor, da-mi voie sa spun ca sunt minciuni si exagerari ale celor din presa de scandal.

 

cu ochii mei i-am vazut anul trecut in noiembrie, pe razvan, lidia si cei doi copii, la plimbare prin mall-ul de la baneasa, fix la cateva zile dupa ce in presa aparusera articole ca razvan s-a dus la timisoara pentru a-si vizita copii si pentru a sarbatori ziua de nastere a baiatului. razvan si lidia erau foarte fericiti, relaxati, zambitori, mergeau tinandu-se de mana, iar copiii cu cativa pasi inaintea lor.

 

acesta este articolul din octombrie 2017:

https://www.click.ro...tret-de-familie

 

au mai fost articole si poze in presa, despre vacantele petrecute de razvan, lidia si cei doi copii.

 

in plus, se pare ca "scandalul" mentionat de tine este vechi de 2 ani, articolul cu replica dianei aparand in 1 aprilie 2016 in ziarul libertatea.

 

https://www.dcnews.r...ani_587611.html

 

si stirea din aprilie 2016. fiind publicata in data de 1, sa nu fie cumva vreo farsa, ca doar era ziua pacalelilor :

https://www.libertat...a-din-a-1436329

 

daca diana ar fi vrut intr-adevar ca razvan sa fie cat mai prezent in viata celor doi copii, n-ar fi ales sa se mute in celalalt capat al tarii, punand astfel intentionat distanta intre ei. era constienta de faptul ca razvan are o cariera si obligatii in televiziune, ca este implicat si in diverse alte proiecte, stia ca el poate veni la timisoara doar in week-enduri si cand emisiunea matinala pe care o prezinta este in vacanta.

 

au existat voci din anturajul fostilor soti care sustin ca diana era extrem de geloasa, ii controla fiecare miscare si asta ar fi dus la racirea si ruptura casniciei lor. asta daca este sa ne luam, iarasi, dupa articole aparute in tabloide.

http://www.apropotv....covery_apropotv

 

doar razvan si diana stiu ce s-a intamplat intre ei, care au fost motivele despartirii,  restul e can-can.

singura certitudine din toata aceasta "nebunie" este aceea ca la mijloc au fost si sunt prinsi copiii, ca au avut de suferit, ca nu le-a fost deloc usor si poate nu le este nici acum.



#5
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 12:41

Corina nu are importanta cand si unde a aparut, ce si cum e in realitate.

 

Redactor a specificat ca i-a placut replica Dianei foarte mult si ar dori sa o comentam. Replica: cand tatal nu are copii de vizitat ci copii de crescut.

 

Eu insami am fost pe de laturi.



#6
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 12:49

viv, mi-ai luat vorba din gura. scrisesem si eu cam aceeasi idee in finalul mesajului meu, dar am sters-o.

 

am simtit oarecum nevoia sa lamuresc situatia, tocmai pentru a nu mai fi dezbatuta (si) relatia dintre protagonisti.


Editat de CorinaDani, 12 aprilie 2018 - 12:53 .


#7
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 13:26

Nimeni nu stie care este adevarul si in nici un caz nu as trage concluzii de pe urma speculatiilor din ziare - de pilda speculatia cu gelozia ... asta este o rautate gratuita.

 

Eu stiu faptele: un tata isi paraseste familia cu 2 copii  - si se muta cu o domnisoara mutl mai tanara. Din start eu tin cu mama parasita - indiferent ce fel de motive scoate partea care tine cu domnisora  = ca femeia mama era geloasa, ca nu facea sarmale bune, ca nu calca bine camasile sotului vedeta ...

Una e sa comparam traiul de dolcevita a unui barbat cu 2 copii mici, nevasta cu job stresant si alta sa comparam traiul de berbantes fuentes, (nu stiuc e inseamna dar suna a barbat la penopauza)  care se crede mai tanar cu 20 de ani - acasa cu o domnisoara ale carei preocupari de maxim efort intelectual sunt manichiura si extensiile. SI care nu are depresie si sta goala prin casa  cand comanda pizza.  [:-)))]  [pk]

 

(trebuie sa admitem ca barbatii au multe idei idealiste despre viata in 2)

 

Chiar daca l-ai vazut pe Razvan pe malul lacului cu copiii si domsoara, nu poti sa stii ce si cum si ale detalii -... pe care iata le spune Diana si pe care nu pot sa nu o cred. Sorry, I am team Diana.

 

Copiii se cresc, se educa ... si nu ii scoti cu domsoara in parc si gata, ai bifat indatoririle de tata.



#8
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 13:34

In principiu,mi se pare foarte realista afirmatia cu tatal are copii de crescut ,nu de vizitat...practic insa as vrea sa stiu cum e posibil in cazul unei familii ce a hotarit sa urmeze drumuri diferite?

 

Si in cazul d efata,mai mult ,tinind cont de distanta.

 

Insa ...nu stiu cum sa ma exprim sa ma fac inteleasa si mai ales sa nu sune a generalizare...e adevarat ca te desparti d epartener,nu de copii...insa cum cresti copii-mai ales daca sunt mici, daca tu ai ales sa parasesti dintr-un motiv sau altul domiciliul conjugal?

 

Eu nu pot crede ca poti fi tata doar in we,sau doua saptamini pe an,ca sa afirmi ca iti cresti copii,trebuie sa fii 24 din 24 in preajma lor.

 

Nu intelegti gresit(mai ales ca si eu am crescut un copil singura,fara tat natural)ins amie imi suna mai mult a chemare de reintregire a familiiei decit  o dorinta asa ...de familie cu drumuri diferite.



#9
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 13:37

Anda, foarte corecta intrebarea ta: cred ca in asemenea situatii, copiii ar trebui sa isi petreaca timp legal cu tatal lor - de exemplu cum se intampla in alte tari - doua weekenduri pe luna la tata.  

Nu cand vrea tatal ci sa fie un fel de joint-custody.



#10
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 12 aprilie 2018 - 13:39

Din nefericire cam asa este.....ce nu stiu, acesti tati, este ca...copiii sufera, se nasc dezamagiri si frustrari in suflelete lor...plus cumplitul si nejustificatul sentiment de vinovatie. 

Chiar acum aproximativ jumatate de ora ma chinuiam sa compun un mail tatalui copilului meu...am renuntat insa, as vrea sa vb telefonic cu el,ca inscrisurile sa nu imi fie rastalmacite. 

A comis-o iar....lasand la o parte pt cine a ales sa ne paraseasca...a comis-o el, ca...nici mama lui miss Buble nu iti poate pune bete in roate in a petrece timp cu copiii tai....la urma urmei, stiai ca are 1,2,3 copii, asuma-ti ....la noi s-a intamplat inainte de Paste, tatsu fiind in afara tarii si venind 1 data pe an, nu ca bugetul nu-i permite...mai degraba egoismul. Ne-a informat acum vreo 2 luni ca vine inainte de Paste si ca vrea sa il ia pe pitic cu el in orasul natal, ok....nimic rau in asta...copilul si-a facut filme, planuri, etc...ca sta 2 saptamani (mie mi-a cazut cerul cand am auzit de 2 saptamani dar m-am aratat entuziasmata pentru el)....si vine ziua,  29 martie si il ia,...pleaca...trec joi, vineri, sambata, duminica....copilul se distreaza, film, plimbari, vizite, etc....luni il sun, spre seara....copilul meu trist, l-am simtit in voce...incerc sa aflu, esti suparat, obosit, trist..."nu", ce s-a intamplat?..."nimic"...ce faci? .."stau"...deja incepeam sa imi ies din minti...i-am zis, ok...vb maine. Nu am putut insa...ma macina, l-am sunat peste vreo 15 minute, avea alt tonus....si incerc totusi sa aflu, direct nu mi-a zis nimic...insa l-am intrebat daca a vb cu un prieten de-al lui cu care ma intalnisem eu si mi-a zis ca-l va suna....mi-a zis ca nu, "dar ce a zis?"...pai m-a intrebat cand vii.."pai vin miercuri"....a cazut cerul pe mine, imi venea sa ma duc unde sunt sa il iau si sa ii crap capul dobitocului. Cum sa faci asa ceva????? O data pe ani vii si atunci sa ii reduci tu sejurul la mai putin de jumatate,dupa ce i-ai zis ca stati cat vrea el..pe bune????? Motivatiile invocate nu-si au sensul si rostul, nu cantaresc nimic....cert e ca al meu copil a fost extrem de suparat, a suferit si inca sufera, e razvratit pe tot si toate, se simte cumva vinovat...nu-mi zice, dar il simt, vad....si acum stau si adun cioburile si sa vad cum le lipesc la loc.

Emanouela,voiam in mod special sa spun ca tatii din aceasta categorie,habar nu au cum sa petreaca timpul cu propriul copil...

 

Adica da,o zi ,doua trei...il plimba de colo-colo si-i satisfac diverse dorinte, insa mai mult de atit nu pot pur si simplu,pentru ca efectiv nu cunosc copilul.

 

Nu stiu ce-i place sau nu-i place copilului(care din sentimentul ala de vinovatie de care spui tu va accepta si lucruri care nu-l incinta sau pur si simplu nu-i plac),nu stiu ce program are copilul(chiar daca tu ,mama ii spui detailat cum se desfasoara o zi din viata copilului in vacanta),stiu ca doare , insa de fopt e ca si cum ai incredinta copilul unui strain.

 

Genul asta d eindivizi,isi vor primi cumva natural,mai tirziu,rasplata...





Etichetat si cu tata, familie

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -