eu tin o parte din condimente pe blat, sa le am la indemana, restul sunt intr-un dulap in sticlute.
de vreo 2 ani de zile cumpar doar in fel de dressing pt salata, pt ca imi plac borcanele de sticla in care sunt. astfel re-folosesc borcanele, pt condimente , pasta, orez...si toate borcanele sunt la fel.
nu-mi place sa vad multe borcane, containere diferite prin camara, sau dulapuri...deh fiecare cu piticii lui.
incerc sa nu cumpar multe condimente si la fiecare an, nouo le arunc si cumpar altele fresh.
sa am rezerve doar ce am primit de la tata din Romania, pe astea le tin intr-o cutie speciala.
sotul are si el o cutie"a lui" pt condimente doar pt cirnati si mici' -de care eu nu ma ating
farfuriile, cratiile le am in sertare exact ca ale antmilei...de fapt si eu fiind scunda, nu am nici in dulap suspendat pe pereti...da, probabil cand voi vinde casa, vor spune ca e bucataria neterminata...pe aici toti au plin de dulapuri pe pereti.
mie mi se pare f aerisita bucataria asa...doar cu tablouri.
sub blaturi am si citeva dulapuri cu usi, dar in rest sertare, sunt f conveniente.
treb sa schimb supoartul asta ca-l am de vreo 8 ani...dar nu m-am hotarit cu ce.
ps. cutitele le tin in sertare, nu as suporta sa le vad pe pereti, le spal la mana, nu le pun la dishwasher.
Editat de michelle-usa, 05 martie 2018 - 02:29 .