Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Ce gatim astazi?Cap.101


989 raspunsuri la acest subiect

#11
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 12:58

Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu?

 

Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros?

 

(cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi)

 

Da, le mirosi si sunt ok daca miros ok.

Eu le congelez intotdeauna ca sa nu ma mai stresez.

 

Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).

Si noi suntem invitati in ajun. De Craciun cred ca facem la noi.



#12
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:07


Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).

Exact!!!!! [:-)))] [:-)))]

 

Noi plecam pe 24 si ne intoarcem ...nu stiu exact ,pe 27 ,daca se simte sotul bine.De fapt, e o aiureala,ca vom pleca cu doua masini-fii mio nu sta atitea zile,plus ca el pe 27 deja trebuie sa fie la practica...eu,vedem noi!!!

 

Am nevoie cumva de deplasarea asta,am nevoie de putina normalitate ,de putina bucurie de a fi cu familia.Vine si vara mea si poarte si unul dintre frati!



#13
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.568 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:29

hi hi hi :)

 

Carolina, cu ce ai umplut ardeii?

 

 

Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min.  Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii.



#14
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:58

Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu?

 

Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros?

 

(cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi)

 

 

daca miros ok eu le-as face fara ezitare.

 

am inteles faza cu sora-ta [:)]. atunci du doar ce ai zis si, vorba ta, oricum te revansezi :)



#15
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:58

Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min.  Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii.

 

 

aha, super, ar merge si cu quinoa in loc de orez.



#16
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.568 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 14:02

Da, Rox, merge si cu quinoa, evident. Noua ne place gustul "mai traditional" al ardeilor umpluti, ca atare nu folosesc quinoa in acest caz. 



#17
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 11:58

am facut musacaua pomenita ieri - cu vinete si dovlecei. pot sa ma laud ca a iesit mega gustoasa :)



#18
valentinag

valentinag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.324 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 13:40

Maine fac un pic de varza calita, cu afumatura, si niste pilaf sarbesc!



#19
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 14:03

Azi orez cu ciuperci si piept de porc la cuptor.



#20
Judoka02

Judoka02

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.868 mesaje

Postat 07 decembrie 2017 - 10:32

Supa de pui cu fideluta, maine probabil paste carbonara.

 

De craciun 

sarmalele sunt de baza, in rest ceva aperitive, mamaliguta, bors rusesc, gogonele,poate facem o prajitura si cam atat  [soricel]




Panic Questions

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

Last Blogs

  • ImportanÈ›a medicului pediatru 👩🏻‍⚕️

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Geanta bebelusului

    LarisaG89
    - Ieri, 22:32

  • Cezariana È™i recuperarea

    AnaDemsa
    - Ieri, 12:03

  • Friiig

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 10:16

  • Geanta bebelusului

    ely4
    - Ieri, 10:14

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -