Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Ce gatim astazi?Cap.101


989 raspunsuri la acest subiect

#11
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.687 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 12:58

Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu?

 

Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros?

 

(cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi)

 

Da, le mirosi si sunt ok daca miros ok.

Eu le congelez intotdeauna ca sa nu ma mai stresez.

 

Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).

Si noi suntem invitati in ajun. De Craciun cred ca facem la noi.


  • 0

#12
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.965 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:07


Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).

Exact!!!!! [:-)))] [:-)))]

 

Noi plecam pe 24 si ne intoarcem ...nu stiu exact ,pe 27 ,daca se simte sotul bine.De fapt, e o aiureala,ca vom pleca cu doua masini-fii mio nu sta atitea zile,plus ca el pe 27 deja trebuie sa fie la practica...eu,vedem noi!!!

 

Am nevoie cumva de deplasarea asta,am nevoie de putina normalitate ,de putina bucurie de a fi cu familia.Vine si vara mea si poarte si unul dintre frati!


  • 0

#13
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.565 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:29

hi hi hi :)

 

Carolina, cu ce ai umplut ardeii?

 

 

Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min.  Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii.


  • 0

#14
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.885 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:58

Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu?

 

Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros?

 

(cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi)

 

 

daca miros ok eu le-as face fara ezitare.

 

am inteles faza cu sora-ta [:)]. atunci du doar ce ai zis si, vorba ta, oricum te revansezi :)


  • 0

#15
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.885 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:58

Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min.  Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii.

 

 

aha, super, ar merge si cu quinoa in loc de orez.


  • 0

#16
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.565 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 14:02

Da, Rox, merge si cu quinoa, evident. Noua ne place gustul "mai traditional" al ardeilor umpluti, ca atare nu folosesc quinoa in acest caz. 


  • 0

#17
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.885 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 11:58

am facut musacaua pomenita ieri - cu vinete si dovlecei. pot sa ma laud ca a iesit mega gustoasa :)


  • 3

#18
valentinag

valentinag

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.720 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 13:40

Maine fac un pic de varza calita, cu afumatura, si niste pilaf sarbesc!


  • 0

#19
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.687 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 14:03

Azi orez cu ciuperci si piept de porc la cuptor.


  • 0

#20
Judoka02

Judoka02

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.376 mesaje

Postat 07 decembrie 2017 - 10:32

Supa de pui cu fideluta, maine probabil paste carbonara.

 

De craciun 

sarmalele sunt de baza, in rest ceva aperitive, mamaliguta, bors rusesc, gogonele,poate facem o prajitura si cam atat  [soricel]


  • 0




Intrebari Panica

  • Morfologie fetala de trim 1

    madalinamali
    - Astăzi, 15:07

  • Insomnii in sarcina

    FloryScmpk
    - Astăzi, 14:54

  • Nu pot adauga firma

    evemagic
    - Astăzi, 13:46

  • Scurgere maronie

    mihael289
    - Astăzi, 13:26

  • Miscarea bebelusului

    guritaa
    - Astăzi, 13:26

Grupuri

  • Adriana

    Adriana Stanciu
    - iun 05 2019 10:31

  • Mamici de Ianuarie 2019

    Anaysmaria
    - mai 13 2019 11:26

  • Fericire

    Matei Gabriel
    - mar 18 2019 20:09

  • Mamici de septembrie 2016

    Ralucutza1987
    - sep 17 2017 10:28

  • Bebeluși prematuri!

    Briseea
    - iul 12 2017 08:28

Bloguri

  • In vacanta

    gaspar_cristina_2019
    - Ieri, 23:00

  • Scoala viitorilor parinti

    AnnaMaria09
    - Ieri, 13:38

  • Dureri, disconfort, stări de neliniște

    Niccollette
    - Ieri, 10:00

  • Sarcina sapt 30

    Magdabebe2
    - Ieri, 08:37

  • Sub semnul Spărgătorului de Nuci

    Lumicris
    - iun 24 2019 22:03

Retete

  • Clatite sau pancakes cu nuca de cocos si fructe

    Anda08
    - mar 29 2019 12:13

  • Salata de bulgur cu creveti si conopida

    Anda08
    - ian 23 2019 11:29

  • Galette cu fructe de toamna

    Anda08
    - nov 06 2018 14:38

  • Clafoutis cu banane si curmale, fara zahar

    Anda08
    - sep 27 2018 10:23

  • Salata de cartofi Puttanesca

    Anda08
    - sep 17 2018 10:04