Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Clubul "babelor FIV-oase",capitolul 149


930 raspunsuri la acest subiect

#21
Piscotel135

Piscotel135

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 908 mesaje

Postat 15 august 2017 - 10:18

Ligiutza, fetele ziceau ca uleiul de cocos luat pe stomacul gol ar ajuta la scaderea TSH-ului. Eu l-am avut mare anul trecut in decembrie, dar era imediat dupa FIV (fara transfer) si poate crescuse si din cauza tratamentului. Dar imi puneam ulei de cocos in ciorba, eu nu l-am suportat pe stomacul gol. Oua prajite in ulei de cocos, in lapte, in orice puneam si la sfarsit de ianuarie era sub 2. Nu stiu daca din cauza asta scazuse, dar este posibil.

Dar poate n-ar strica sa mergi totusi la un endocrinolog. Daca ti-ai propus sa mergi la cehi in septembrie, nu te baza numai pe tratamente naturiste. Iti tin pumnii.



#22
Mba2017

Mba2017
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 15 august 2017 - 11:47

Buna tuturor!este prima dată când scriu pe acest forum deși va citesc de ceva timp.va multumesc pentru ceea ce faceti,ati fost un sprijin si un exemplu de curaj pentru mine si probabil si pentru alte fete care ,ca si mine,au ales sa stea in umbra.noi avem 2 ani jumătate de când incercam sa avem un bebe,din pacate fără succes.anii de încercări vin cu cicatrici in relatie pe care poate unele dintre voi le cunosc.uneori ma simt singura si neînțeleasă,căutând răspunsuri la întrebări pe care nu stiu sa le pun.si tot ce îmi doresc este un bebeluș care sa mi umple golul din inima,pe care sa l fac fericit,cel mai fericit ,sa ma uit la el si sa vad părți din mine si din soțul meu îmbinate intr un mod perfect,dumnezeiesc.inca de la inceput am mers la doctori pentru ca mi se spusese ca am ovare polimicrochistice si stiam ca am nevoie de ajutor.ajutor pe care nu l am gasit nici la doctori cu renume,nici la altii mai putin cunoscuți pe care mi i au recomandat anumite cunoștințe.in prezent merg la dr corina neamtu,incercam sa determinăm  (abia acum,după teancuri de alte analize) dacă ovulatia este cum ar trebui sa fie.in ziua 15 folicul dominant 21/14 mm endometru 9mm trilaminar.ovare micropolichistice.urmatoarea ecografie va fi peste 2 zile .soțul cu spermograma buna.cumva doamna dr ma pregătește pentru a accepta un diagnostic de infertilitate din cauze necunoscute,daca se va dovedi ca ovulatia este normala.mai este cineva intr o situație asemănătoare?daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri...oare as putea sa fac fiv pe ciclu natural in cazul meu?care este diferenta un procent de reusita intre un fiv pe ciclu natural si un fiv clasic?

ma scuzati ca am scris atât de mult...dar as fi putut sa scriu si mai mult


#23
Ligiutza27

Ligiutza27

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 435 mesaje

Postat 15 august 2017 - 11:53

Piscotel in noiembrie vreau la cehi....sper sa scada natural ca asta imi mai lipseste din meniu...Am trimis azi analizele la cehi si mi-a dat o lista cu ce sa mai fac....parca nu se mai termina, va atasez sa imi spuneti cum sa fac ca eu mi-am prins urechile...cred c cele ce imunologie le am facute...la primul FIV stiu cu ce se mananca dar celelalte de unele nici nu am auzit...

 

 

Immunology testing:

- imunofenotypisation of lymphocytes - CD3, CD4, CD8, CD19, NK cells
- blood count
- t-transglutaminases IgG, IgA
- endomysium IgA and in case of deficiency IgG
- kardiolipin - IgG, IgM
- antisperm antibodies, anti-ovary antibodies, zona pellucida antibodies
- IgA, IgM, IgG
- antiTPO, anti-Tg
- B-2- Glycoprotein IgG, IgA, IgM
- chlamydia trachomatis IgG, IgA, IgM
- toxoplasmosis gondii IgG, IgA, IgM

 

Hematologytests are:

Factor V di Leiden

- Factor II (prothrombin)

- MTHFR

-Factor XIII (polymorphism val 34L eu)

- FGB (beta fibrinogen)

- PAI-1 (plasminogen activator inhibitor 1)

- HPA (human platelet alloantigen)

- HFE

- APO E (apolipoprotein E)

- ACE (angiotensin converting enzyme)

- AGT (angiotensinogen)

 

 



#24
corinka

corinka

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.044 mesaje

Postat 15 august 2017 - 12:08

Mba2017, ti-as spune bine ai venit, dar poate ca urarea e cam nepotrivita, bine ar fi fost sa nu fi fost niciuna aici. Sper, totusi, ca gasirea forumului sa-ti fie de bun augur si sa ne dai cat de curand vesti bune!

Nu stiu sa-ti spun diferenta intre ratele de resita intre fiv pe ciclu natural si fiv pe ciclu stimulat, dar iti spun sa nu te temi de fiv. Nu stiu cati ani ai (si sper sa ai cat mai putini), dar daca vei fi indemnata spre fiv, nu te speria! E mai bine sa ajungi cat mai tanara la fiv pentru ca sansele de reusita sunt mai mari.

Mult succes iti doresc!



#25
Mba2017

Mba2017
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 15 august 2017 - 12:19

Avem 30 de ani,Stiu ca e cazul sa ma hotărăsc in ce directie sa o apuc,doar ca eu inteleg ca e nevoie de stimulare in cazul in care ovulatia nu e(????) ,plus ca mi ar fi facut hotărârea mai ușoară dacă mi s ar fi spus că am o problemă din cauza căreia nu pot reuși natural..



#26
raishwanya

raishwanya

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 879 mesaje

Postat 15 august 2017 - 16:09

Buna, fetelor, scriu si eu aici, ca la donate e cam liniste.

Am fost in Grecia la un prim consult si am facut histeroscopia cu biopsie si endo-injury, plus recoltare probe pentru niste bacterii.Am facut si trombofiliile, 120 euro, dar erau incluse mult mai multe decat in Ro. 

La ecografie, a iesit ca desi mai am ovocite, ele nu mai sunt bune pentru un bebe. Pe ovarul stang acum erau mai multe chiste, de 32 mm, 20 mm, vreo doua de 10 mm. Foliculi care nu erau rupti.I-am spus de chstul anterior de 32 mm.Era acolo, bine mersi.

Niste fibroame minuscule, care nu ar pune probleme.

 

La histeroscopie, nu s-a vazut nimic suspect, era curat, curat. Trompele deschise.

Acum insa apar problemele: analizele arata bine, cele facute in tara, v-am scris de ele.

Dr vroia si salpingografie cu substanta de contrasc, sa nu fie un hidrosalpinx. Ceea ce m-a dat peste cap. Am facut 2 RMN-uri in ianuarie, lombar si pelvin,as prefera sa mai fac nul doar sa nu fac aceasta investigatie. A zis ca este superioara sonosalpingografiei si ca ar fi bine s-o fac. Am plecat de acolo aproape sigura ca voi renunta la procedura defintiv! Voi unde ati facut histerosalpingografia, cat va costat?

 

Si am o intrebare pentru cele care ati facut sau stiti/ati auit cum este cua cest tratament cu diphereline de 3,75. Eu v-am citit mereu si cand atis cris de el, dar stind ca nu voi ajunge la asa ceva, nu am luat in seama. Imi este frica de acest tratament. Din ce mi-au explicat, tratamentul de pregatire consta din administrarea unu diphereline 3,75 pe lunatimp de 3 luni, pentru coordonarea cu donatoarea.

Azi imi veni ideea sa intreb daca nu as putea sa fac cu embrioni congelati, la o luna dupa ce doneaza donatoarea. 

Inca nu stiu ce hotarare sa iau, ce sa fac...



#27
Lore3

Lore3

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 342 mesaje

Postat 15 august 2017 - 17:14

Piscotel mersi tare mult...uite ca am mai invatat ceva...se vede ca nu prea pun eu poze desi mi-ar placea sa va cunosc ca nu stiu cum aratati...oricum poate ne vedem daca nu pe facebook sau cum vreti voi eu sunt de acord...acum sper ca se vede si poza si poate imi spuneti si mie daca e ok sau nu...in limite e ok dar nu stiu daca si pt fiv e ok...va puuup!



#28
Lore3

Lore3

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 342 mesaje

Postat 15 august 2017 - 17:36

Acum sper ca e ok...am uitat inainte sa dau atasare...

Miniaturi atasate

  • Screenshot_2017-08-14-22-39-16.png


#29
aura123

aura123

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 324 mesaje

Postat 15 august 2017 - 19:05

Mba, bine ai venit si sedere cat mai scurta! 

Pt fiv pe ciclu natural conteaza f mult cauzele pt care nu ramai. Am intrebat si eu inainte de fiv, si am sa dau copy paste la raspunsul lui "scopul FIV cu stimulare ovariana e de à  obtine mai multe ovocite 8-10.Cu spermatozoizi de calitate  proasta prin tehnica ICSI , din 10 ovocite se pot obtine totusi 1 poate 2 embrioni viabili care se pot implanta.Fara stimulare se poate obtine Maxim 1 ovocit pe ciclu cu sanse minime de fertilizare ,iar costurile ar fi aceleasi mai putin costul medicamentelor pentru stimulare"

Am vazut apoi ca ceea ce mi-a scris se "pupa" cu experientele fetelor de aici. La noi nu este stralucita spermograma, insa nu este chiar de speriat, deci recomandarea cred ca este valabila si pt cauzele necunoscute. 

 



#30
aura123

aura123

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 324 mesaje

Postat 15 august 2017 - 19:21

Raish, am facut histerosalpingografia cu substanta de contrast la Giulesti. Procedura nu este deloc de speriat, desi am vazut si pareri diferite. Pemine nu m-a durut deloc, maxim un disconfort asemanator cu durerile menstruale. Am avut bilet de trimitere si a fost gratuit. Atat cat putem spune ca e gratuit ceva intr-un spital de stat :) cat despre dipherelin...esti sigura ca 1 dipherelin de 3,75/luna timp de 3 luni? Eu stiu ca acest tratament intrerupe menstruatia cateva luni(4-6 luni) Din ce am citit in capitolele vechi de la donate, ele fac o singura injectie de dipherelin de 3,75. Tratamentul de 3 luni Am vazut ca se da dupa operatiile de endometrioza.

poti face transferul si cu congelati.

Daca nu ma insel, tu ai nevoie si de sperma donata, nu? Nu ai luat in considerare si embrioadoptia? 


Editat de aura123, 15 august 2017 - 19:25 .



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Ieri, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -