Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Ce gatim astazi? Cap.99


790 raspunsuri la acest subiect

#1
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 18:09

Suntem la jumatatea lui martie,deci e primavara,e verde afara si in bucatarii!!!! [:)]

Miniaturi atasate

  • 7100121.jpg

Editat de andacos, 17 martie 2017 - 18:12 .


#2
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 20:10

astazi fac:

quinoa rosie

asparagus sauté

piept de pui prajit in ulei de coconut

salata de spanac

 

paine

 

si pt miine cind avem musafiri, fac un tort tiramisu (Jamila)

salsa (poate cu mango sau ananas) cu chips

bbq asortat cu carne de vita, shrimp Cajun , mititei...

 

...nu stiu ce ciorba sa fac zilele astea.


Editat de michelle-usa, 17 martie 2017 - 21:25 .


#3
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 20:22

voi clatiti quinoa inainte da a o gati?

 

eu mereu uit...imi amintesc dupa ce o pun in tigaie...dar unzii zic ca e bine, altii ca nu e necesar...



#4
jenn

jenn

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.802 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 20:29

Da, chiar bine , cica altfel are gust amar. 



#5
dea78

dea78

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.098 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 20:37

    Multumim Dana de casuta noua!Si frezia e teroare...inca un multam [pup] .

    Saptamana asta am mai gatit o mazare cu coaste,ciorba de dovlecel acrita cu macris si o varza calita.Pt we pireu de cartofi cu sos de rosii si snitele de porc,ciorba radauteana cu un plus de legume,spanac cu bulion si ciuperci calite cu mamaliga(asta pt mine).

    Michele,eu orice cereala/seminta o clatesc bine inainte de a o pune la inmuiat/gatit.



#6
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 20:37

Da, chiar bine , cica altfel are gust amar. 

 

asta am auzit si eu...dar am gustat-o si nu mi se pare amara...(dar eu nu stau bine cu simtul gustativ.)

asta e...poate imi voi aminti data viitoare.



#7
jenn

jenn

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.802 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 20:45

Pai poate nu e la fel quinoa ta si nu e nevoie. Daca era amara unul din voi simtea, cu siguranta. Eu saptamana asta am avut ciorba de perisoare, ca ziceai ca nu stii ce sa faci. 



#8
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 17 martie 2017 - 21:08

Pai poate nu e la fel quinoa ta si nu e nevoie. Daca era amara unul din voi simtea, cu siguranta. Eu saptamana asta am avut ciorba de perisoare, ca ziceai ca nu stii ce sa faci. 

 

hmmm...buna idee...cred ca o fac si eu, dar cu cilantro si lamiie...gen Mexicana.

 

tocmai am terminat quinoa mea, nu stiu ce sa pun la sfirsit...patrunjel, oregano proaspat sau cilantro? cred ca pun cilantro.

 

cat despre gustul amar, vedem deseara cind imi vin degustatorii

 

edit.

am pus cilantro, e in deliciu!

imi pare rau ca nu am facut mai multa quinoa...nu mi-am dat seama cit o sa iasa, ca am turnat nemasurata din borcan direct in tigaie...dar e de cite o portie pt fiecare.


Editat de michelle-usa, 17 martie 2017 - 21:24 .


#9
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.457 mesaje

Postat 18 martie 2017 - 18:48

Azi am facut paste cu sos de rosii, o portie de supa de fasole uscata, 33 de sarmale  [:-)))]  si inca o portie de spanac.

,Maine fa snitele, cascaval pané, amestec maxican tras la tigaie si poate un pic de mazare, separat.

Va trebui sa refac supa pe pui, maine sau luni.



#10
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 18 martie 2017 - 23:32

Am pus varza la murat pt sarmale. Dar cum pana acum numai sotul se ocupa de asta nu stiam cata sare pune. Se pare ca am pus dublu...si preconizez ca voi avea o varza moruga.




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - Ieri, 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - Ieri, 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Astăzi, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Astăzi, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Astăzi, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Astăzi, 15:52

  • Dulce amintire

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:10

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -