Buna tuturor mamicilor!
Rog pe cine a nascut de curand la Regina Maria sa ne povesteasca despre experienta avuta, cum i s-a parut nasterea, cat au platit, cat au stat in spital si daca ar mai naste acolo.
Postat 03 decembrie 2016 - 18:45
Buna tuturor mamicilor!
Rog pe cine a nascut de curand la Regina Maria sa ne povesteasca despre experienta avuta, cum i s-a parut nasterea, cat au platit, cat au stat in spital si daca ar mai naste acolo.
Postat 10 decembrie 2016 - 21:21
Chiar nu a nascut nimeni in cadrul acestui spital?
Postat 11 decembrie 2016 - 08:49
Eu o sa nasc la Regina Maria luna aceasta...după o sa-ți dau toate informațiile solicitate...
Postat 12 decembrie 2016 - 11:46
Multumesc Mihaela, vei naste natural? Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
Postat 12 decembrie 2016 - 11:46
Multumesc Dea, voi citi desigur!
Postat 12 decembrie 2016 - 14:22
Natural ne dorim...daca creste Bebelina prea mare a zis dr ca ne opereaza sa nu ne chinuim nici eu si nici ea...
Postat 12 decembrie 2016 - 14:24
Pot sa te intreb la ce dr esti? Sunt in cautare de doctor. Ah, banuiesc de fapt, ca tu nu vei naste in Bucuresti, acum am vazut ca esti din Tg Jiu.
Nastere usoara, oricum ar fi!
Postat 12 decembrie 2016 - 14:26
La Bucuresti nasc....deja am o sapt de când m-am mutat aici in caz ca vine bebe...la dr Rahimian sunt eu
Postat 12 decembrie 2016 - 14:44
Spitalul este cel din Baneasa? Am emotii pentru tine. eu am deja o cezariana (Ro), urmata de o nastere naturala (Germania) si vreau sa nasc tot natural acum. Caut un dr care sa sustina acest lucru.