prajituri cu aluat in care se punea untura, nu ulei.
cozonac din ala mic, turtit si cu f. mult zahar si nuca, cred ca baigli se cheama acum.
delicioase!
Postat 17 noiembrie 2016 - 13:52
prajituri cu aluat in care se punea untura, nu ulei.
cozonac din ala mic, turtit si cu f. mult zahar si nuca, cred ca baigli se cheama acum.
delicioase!
Postat 18 noiembrie 2016 - 05:23
Strabunica mea care era o doamna , facea tort uri cu blat de nuca , mai facea si niste biscuiti cu tarate , pe care ii mancam cu unt si branza rasa uscata deasupra , erau pt dieta , ea tinea saraca diete de ani buni , bunica facea si face inca toruri cu blat de nuca , cu fructe , tort uri la noi se mancau pt fiecare aniversare din casa , plus basca unul de Revelion . Mai face inca cozonaci buni buni , chec numai din albusuri , asta e special pt hubby bubby ca lui ii place mult , biscuiti spitati , cornulete , placinte cu mere , dovleac , galuste cu prune , gogosi , minciunele , scovergi .Chiar o sa o rog pe buncia sotului sa imi faca niste scovergi , sa imi fac si eu pofta cu ele
Ah mai faceau spuma de capsuni , inghetata de casa , era excelenta .Familiile naostre sunt crescute exclusiv la oras , cam de pe la starbunici incoace , deci nu am prins multe din dullciurile spuse de voi
Editat de maja123, 18 noiembrie 2016 - 05:26 .