Sari la conținut

Sari la conținut


* - - - - 1 voturi

Sper sa crapi

ponta coruptie psd

3 raspunsuri la acest subiect

#1
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.052 mesaje

Postat 04 noiembrie 2016 - 11:38

Hmm, vad ca discursul politic s-a radicalizat tare in ziarele romanesti.

Nu cred ca ar fi OK ca intre noi - aici pe DC sa ne uram: sper sa crapi.

 

Curajoasa aceasta jurnalista Ramona Ursu. Voi ce spuneti?

 

Victor Viorel, eu nu sper să crăpi. Eu sper să faci puşcărie până crăpi!

 

O să te las să crăpi acolo, după gratii, şi sper să fie lângă tine toata Mafia ta care a ucis deja ţara asta. Sper să fiţi toţi la puşcărie, să trăiţi toţi măcar 100 de ani şi să crăpaţi împreună, la fel cum aţi furat, legaţi prin celule. Da, asta sper, Victor Viorel! Mi-e scârbă că, dintr-o eroare a unui om, ai ajuns tu, un individ putred pe interior, măcinat de corupţie, un politruc comunistoid şcolit de tătuca Iliescu, un nimeni paraşutat de o grupare mafiotă până la vârful acestei ţări, să fii, deodată, o victimă care ne ţine lecţii, pe Facebook, despre moralitate. „Sunt deja extrem de obişnuit (şi vaccinat) cu atacurile de toate felurile la adresa persoanei mele şi chiar a familiei. Începând cu anul 2005, în România s-a construit treptat, dar implacabil o spirală a agresivităţii şi urii pe care nu suntem în stare să o mai oprim. Ura generează ură şi intoleranţa generează intoleranţă“. Măi, băiatule, tu ne vorbeşti nouă despre ură? Despre agresivitate?

 

Despre intoleranţă? Tu? Un parvenit de ultimă speţă, un golănaş politic bun doar să ne furi, să ne minţi şi să ne faci de râs în toată lumea? Tu, un simbol al nesimţirii? Tu, ăla care ne-ai lăsat pe toţi în doliu? Tu, cel mai mândru dintre români, ăla care ne-ai făcut să ne urâm până şi ţara în care ne-am născut?

 

Tu, cel care ai scos toată ura din noi, de am ieşit cu lacrimi, cu disperare, cu durere în stradă, după tragedia - deşi cuvântul ăsta e atât de mic - numită Colectiv? Tu ne vorbeşti nouă despre „spirala agresivităţii“? Tu, ăla care, la un an după ce 64 de oameni au murit, iar sute în jurul lor nu îşi vor mai reveni niciodată din coşmarul acelor flăcări, făceai glume de nesimţit pe Facebook? Tu, cel care ne spui că „Cioloş e premierul nostru emanat din flăcările de la Colectiv“?. Tu, Victor Viorel, ne vorbeşti nouă despre ură? Despre „spirala agresivităţii“? Cum îndrăzneşti tu, măi, penalule, să ne vorbeşti nouă despre intoleranţă? V-am tolerat pe tine şi pe toată Mafia ta până am ajuns să nu mai ştim de noi. V-am tolerat, zeci de ani, toate hoţiile, toate nemerniciile, toate hăhăiturile, toate glumele de politruci rataţi, toate afacerile dubioase făcute cu bani furaţi de la noi. V-am tolerat prostia, v-am tolerat toţi analfabeţii pe care i-aţi împins în toate, dar în absolut toate birouaşele instituţiilor de stat. V-am tolerat toate slugile, toţi lipitorii de afişe, toate clanurile cu care aţi furat şi pe care le vedem, acum, plimbându-şi vuitoanele şi costumaşele Armani numai prin birouri de procurori, prin săli de judecată. V-am tolerat cum aţi pus în genunchi Justiţia.

 

V-am tolerat toate minciunile, toate promisiunile pe care niciodată nu le-aţi respectat. V-am tolerat până şi faptul că vă bateţi joc de Dumnezeul nostru. V-am tolerat tot ce poate tolera, tot ce poate îndura o fiinţă umană, de am ajuns cu ţara asta în mormânt.  Nu pot pricepe nicio clipă cum de un individ ca tine mai are tupeul să iasă în faţa noastră, în faţa poporului pe care l-a umilit, jefuit, minţit, lăsat într-o durere peste care nu va putea trece vreodată. Nu pot pricepe cum de nişte scursuri ca tine mai îndrăznesc să ne ceară votul, în loc să se ascundă, de ruşine, în nişte văgăune, să nu vă mai vedem până crăpaţi şi voi, până crăpăm şi noi.  Mă uit la ţara asta pe care aţi nenorocit-o. Nimic nu mai e întreg. Nimic nu mai e sfânt. Ne-aţi ucis cu bună ştiinţă. Aţi smuls totul din rădăcini, aţi schilodit Sănătatea, de am ajuns să ne fie frică de moarte să mai punem piciorul în vreun spital. Aţi năucit Educaţia. Toate jigodiile comuniste ne-au făcut, zeci de ani, legi după care sunt şcoliţi copiii noştri. Ne-aţi ţinut poporul ăsta într-o sărăcie cruntă.

 

Aţi lovit până la sânge în ţara asta exact prin lucrurile care o puteau ridica, prin lucrurile care o puteau face să gândească, să viseze, prin lucrurile care i-ar fi putut da curaj să meargă mai departe, să aleagă drumul cel bun. Atât v-a dus capul, nemernicilor, să faceţi cu un popor, cu poporul nostru. Să îl îndobitociţi, să-l îmbolnăviţi, să îl aduceţi la o sărăcie îngrozitoare, special ca să îl puteţi manevra aşa cum aveţi chef. Pentru că ce om sărac, bolnav, lipsit de o educaţie corectă, dependent de o mizerie de ajutor social se mai poate gândi la lucruri mari, aşa cum e schimbarea în bine a ţării lui? Aţi capturat tot Sistemul prin interlopii voştri ridicaţi la rang de generali, de doctori. Toţi tâmpiţii, golanii, hoţii au ajuns să ne fie daţi drept exemple de moralitate, de profesionalism. Da, sper ca tu, Victor Viorel, şi toată Mafia ta să faceţi puşcărie până crăpaţi! Să plătiţi, măcar aşa, pentru toţi morţii, pentru toţii viii, morţi şi ei oricum. Să plătiţi pentru o ţară care a crăpat deja din cauza ta.

 

Din cauza voastră.  P.S. Un angajat al Hotnews a postat, ieri, din greşeală, pe contul de Facebook al instituţiei de presă mesajul „sper să crăpi“, referindu-se la Victor Ponta. Hotnews şi-a cerut public scuze pentru eroarea produsă, un lucru normal. Omul, deşi şi-a cerut şi el scuze, explicând că a fost o greşeală (intenţia era să publice pe pagina sa personală acest mesaj, nu pe cea a Hotnews. Se poate întâmpla asta, atunci când administrezi şi un alt cont), a fost dat afară. N-am să comentez asta, deşi nu aş fi procedat aşa. Cred că, atunci când muncesc, oamenii pot face şi erori. Aş fi cerut scuze, asta da, dar n-aş fi dat afară un angajat care şi-a cerut iertare pentru eroarea sa, un om care nu a făcut cu intenţie ceea ce a făcut. Dar nu asta voiam să vă spun, ci cum nişte gunoaie care îşi spun jurnalişti, nişte slugi plătite de Mafia roşie din ţara asta, de toţi prietenaşii de hoţii ai lui Ponta, s-au transformat, deodată, în nişte monumente de moralitate, în nişte deontologi absoluţi şi l-au călcat în picioare pe băiatul ăsta care a greşit. Unii, şi mai nemernici, au mers până la a spune că Ponta a fost ameninţat cu moartea. Măi, „jurnaliştilor“, ce sper eu e ca instituţiile voastre de presă să crape odată cu toţi interlopii pe care-i apăraţi.

 

sursa aici 



#2
AdiS

AdiS

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 966 mesaje

Postat 04 noiembrie 2016 - 12:43

sau aici.

 

plus site: aici


Editat de AdiS, 04 noiembrie 2016 - 12:45 .


#3
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.307 mesaje

Postat 04 noiembrie 2016 - 12:46

Genul acesta de limbaj prinde bine , mai ales in campania electorala . Violenta verbala isi are efectul scontata , probabil autoarea si-a studiat foarte bine targetul . La ce sa ne mai asteptam .

#4
Admin

Admin

    Membru senior

  • Administrators
  • 3.322 mesaje

Postat 04 noiembrie 2016 - 13:44

Este foarte trist ce se intampla. Acest incident imi induce o stare foarte ciudata de discomfort, de tristete, de dezamagire, ca si cum as fi implicat direct. Imi ucide iluzia ca lucrurile in Romania o sa se schimbe intr-un viitor apropiat. 

 

Detest ura! Dar ura a devenit un fel de ancadrament standard al vietii socio-politice din Romania. Profilul politicianului roman nu este acela al mediatorului, negociatorului, nu este caracterizat de calm si diplomatie, nu cauta dialog. Politicianul roman este anxios, acuzator, comunica tipand peste interlocutor, abuzeaza de apelative jignitoare, este mistocar si prefera un atac la persoana decat sa combata o idee. 

 

Dar parca nimeni nu sadeste mai multa ura in societate decat presa! De peste 20 de ani asistam la linsari televizate, a mizerii inacceptabile. O presa corupta, o presa care este formata din militanti si nu din ziaristi, din "cornisti" de serviciu, care actioneaza la indemnul stapanului dupa modelul "șo pe el".  O presa eclectica care in opinia mea ar trebui boicotata major pana cand o sa se reformeze si o sa se curete de nonvalorile sale.

 

"Sa crapi Ponta!" nu mai este un simplu slogan, nu mai este o simpla insulta mizerabila. Este un simbol al prapastiei dintre oameni. Faptul ca a devenit un #hastag pe Facebook pe care multi il folosesc cu mandrie arata cat de dezbinata este societatea si cat rau a facut presa si politicienii in ultimii 20 de ani. 

 

Eu nu il simpatizez pe Ponta si cred ca este un personaj care nu mai are ce cauta pe esicherul politic. Un plagiator dovedit nu mai poate sa ne spuna ce si cum sa facem.

 

Dar nu pot sa nu ma declar dezgustat de grafospasmul presei si de hahaielile de pe Facebook ale celor din tabara anti-Ponta care fac share fara sa gandeasca, fara sa clipeasca, guvernati de pantoclastie.

 

Istoria este dura cu cei care sapa neincetat la fundatia unei tari. Iar cand tara se scufunda, ei se scufunda impreuna cu ea. Nu mai sper sa ma bucur de o Romanie cam cum este acum in Olanda. Dar sper ca pana o sa inghid ochii sa mai existe o tara numita ... Romania, una reala si nu un simplu cuvant in Wikipedia.





Etichetat si cu ponta, coruptie, psd

Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -