Specific pentru Goulash e sa ai paprica (cam o lingura cu varf ) , iar dupa ce calesti ceapa si usturoiul in uleiul in care ai calit bucatile de carne adaugi o lingura de faina si paprica , amesteci apoi adaugi o cutie de rosii in bulion , iar inainte cu jumatate de ora de final unul sau doi ardei grasi taiati in bucati mai mari . La sfarsit eu pun cateva linguri de smantana .
Buna seara,
am citit recomandarile voastre, si am facut din ele o combinatie, ceva de genu: http://www.barbatlac...sc-de-vita.html, care am mancat-o cu mamaliguta si salata de cruditati cu dressing.
Collins, am avut paprica adus din HU, am fost de cate ori in Budapesta si mi-am luat de acolo. Rosii am pus si eu, aveam puse la borcan in sos, fara pielita.Faina nu am pus.
Spunea una din fete de aici, si am facut si eu, dupa ce am prajit nitel carnea cu ceapa si usturoi, am fiert-o nitel in vin roze.
Intr-adevar ft buna carnea de vita.