Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Dezastre în bucatarie


16 raspunsuri la acest subiect

#1
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 11:23

http://bzfd.it/2cF64wt

 

Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite.

 

Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :)



#2
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.445 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 11:32

[:-)))]  [:-)))]  [:-)))]



#3
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 11:39

Si încep eu, dar din păcate nu mai am pozele doveditoare, telefonul cu care le făcusem a decedat între timp. Aceea e rețetă originala, e ceea ce Malina și-a dorit cu disperare anul asta de ziua ei. Așa că m-am pus pe treabă. După ce am colindat printr-o groază de magazine, am reusit să cumpăr in final 6 din cei 7 coloranti necesari (gaseam 3-4 maxim intr-un loc). Dar, desi arătau extrem de apetisant in sticluțe, cand am început să îi amestec cu blatul, am descoperit că fiecare culoare are propria ei personalitate, tot ce am reușit să obțin au fost diverse nuanțe de albastru si verde, indiferent că puneam galben, roz sau roșu!! Așa că deși rețetă si culorile au fost respectate cu strictețe, după coacere, nici măcar albastru n-a mai ieșit albastru!! Totul a fost un amalgam de nuanțe de negru si maro, care semăna a orice, doar a zebra nu!! Noroc cu crema alba care i-a mai luminat aspectul interior. Iar gustul. ..hmmm...pentru cineva învățat cu torturile insiropate, a fost fad si innecacios! O experienta pe care nu cred că o voi mai repeta vreodată. Însă coloranti și-au dovedit intr-un final utilitatea, am colorat niste oua maro de paste cu ei, de numa numa :)))

#4
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 11:48

Am găsit o poza in tel Mălinei, din păcate este doar cu exteriorul tortului, care arată chiar apetisant.

Problema a apărut după taiere, când în locul frumuseții din videoclip, din tortul meu se revarsa un fel de chestie noroioasă, pentru care imaginatia nu era nici pe departe suficientă.

Miniaturi atasate

  • IMG-20160915-WA0000.jpg


#5
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 12:12

Am voie sa ma laud cu altele? Prajituri, torturi, nu fac. Familia mi-a interzis.



#6
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 12:15

Orice e bun ca dezastru... [:)]



#7
Anca_2015

Anca_2015

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 627 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 15:17

Stiu reteta foarte bine, si eu am cochetat cu ea insa am renuntat tot din cauza ca nu găseam toate ingredientele. Nu inteleg ce ai fi putut gresi. Nu ti s-a copt blatul? Crema s-a tăiat? Nu inteleg ce ar fi putut sa ti se reverse. Poate ai gresit compozitia blatului si in combinatie cu crema s-a dezumflat ca sa zic asa.



#8
andaghe

andaghe

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.396 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 16:07

Eu fac  uneori o  ciorba atât de "deasa", plina de legume adică, ca uneori bărbatul crede că e ghiveci :)))

Edit să corectez un dezacord :))


Editat de andaghe, 15 septembrie 2016 - 20:05 .


#9
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.635 mesaje

Postat 15 septembrie 2016 - 19:26

http://bzfd.it/2cF64wt

 

Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite.

 

Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :)

poza 12 cu chocolate cake mousse e o reteta care o fac f des si imi iese intotdeauana perfect. secretul e ca , tortul sa nu fie scos din forma cu inel pana cand treb sa fie servit.

 

cand se face moussul, ciiocolata topita treb sa fie rece cind se bate cu frisca, ca sa fie cit mai tare si sa stea.

 

dupa ce se toarna peste blat (fiind in forma  nu are cum sa o ia la vale). se da la congelator pt 2-3 ore si apoi in frigider.

 

cand e servit se scoate inelul de la forma si ramine perfect.


Editat de michelle-usa, 15 septembrie 2016 - 19:28 .


#10
jenn

jenn

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.802 mesaje

Postat 16 septembrie 2016 - 09:46

[clo] Pt mine a treisprezecea poza e ok, merge daca e ziua Jokerului! Michelle, daca mai citesti, pune la retete cum faci tu sos pt paste -ceva cu vin, parca?! Merci! 




Panic Questions

  • Progesteron

    Flor_i
    - Ieri, 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

  • Posibilă sarcină??

    Larisa03303
    - feb 20 2024 11:14

Last Blogs

  • Tenul în sarcina

    Julix94
    - Ieri, 22:55

  • Tenul în sarcina

    Julix94
    - Ieri, 22:55

  • Glicemia in timpul sarcinii

    Ioone
    - Ieri, 22:19

  • Baiete sau fetita?

    ely4
    - Ieri, 17:50

  • Calatoriile in sarcina

    LarisaG89
    - Ieri, 13:55

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -