Primul semn ca ai clasa e atunci cand nu ai nevoie de o lista ca sa verifici
si te completez, daca imi permiti: o persoana care are clasa poate sa poarte si un rahat si tot se va cunoaste ca are clasa.
Postat 25 august 2016 - 15:49
si te completez, daca imi permiti: o persoana care are clasa poate sa poarte si un rahat si tot se va cunoaste ca are clasa.
Postat 25 august 2016 - 15:53
O pesoana care are clasa nu poarta un rahat , sa ma exprim plastic .si te completez, daca imi permiti: o persoana care are clasa poate sa poarte si un rahat si tot se va cunoaste ca are clasa.
Postat 25 august 2016 - 16:08
Nu e 100% valabil , exista si lucruri timeless Dar si multa schimbare mai ales in societatea dinamica in care traim. Nu avem nevoie de check list pentru a verifica dar atunci cand asa zise classy lady te sufoca cu anumite lucruri e bine sa mai verifice si standardele din cand in cand . Crezi ca in societate e doar necesar sa stii tu despre tine ca ai clasa ori sa aprecieze asta si ceilalti . Altfel nu ar mai fi atatea scoli pentru eticheta unde aspirantele nu fac parte chiar din clasa de jos . Dintotdeauna oamenii au fost captati de cum isi pot imbunatati stilul si cum pot capata bune maniere .Primul semn ca ai clasa e atunci cand nu ai nevoie de o lista ca sa verifici
Postat 25 august 2016 - 16:09
O pesoana care are clasa nu poarta un rahat , sa ma exprim plastic .
era o metafora Collins!
Postat 25 august 2016 - 16:13
Stiu . Asta ma duce cu gandul ca daca esti gras nu mai ai clasa .era o metafora Collins!
Postat 25 august 2016 - 16:46
Stiu . Asta ma duce cu gandul ca daca esti gras nu mai ai clasa .
Nope. In principal clasa e data de tinuta, voce, tur de fraza, gestica.
Postat 25 august 2016 - 16:52
Bun simt si maniere nu neaparat inseamna clasa.
Sa consideri ca ai clasa, sa constientizezi acest lucru inseamna ca esti snob.
Postat 25 august 2016 - 17:22
listele alea suna mai mult a "posh" in nici un caz class :))))
Postat 25 august 2016 - 17:27
Nope. In principal clasa e data de tinuta, voce, tur de fraza, gestica.
asta imi suna mie, nu te supara dar mereu mereu am avut imaginea asta in cap - a definitie burgheza de mic paris - asa erau taare multe doamne in bucuresti, in varsta, pe care le cunosteam in studentie. si poate asta e definitia de dictionar, pe care o spui tu, chiar nu stiu, spun doar ce imi evoca mine (deh, ale tineretii amintiri :)))
dupa mine, tine mai mult de comportament, etica, alegeri, manifestarea lor (aici sunt aproape de lista ta ca abordare), respectul fatza de cei din jur ... si cred, in general, decenta (inclusiv imbracaminte, prezentare)
Postat 25 august 2016 - 17:55
listele alea suna mai mult a "posh" in nici un caz class :))))
Si mie imi inspira mai mult parveneala decit clasa...nu am vrut sa zic cu "voce tare" de la inceput.
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Barfe, mondenitati, cancanuri →
Pantofi roz cu blanitaCreat de
redactor
, 30 mar 2017
![]() |
|
||
SANATATEA FAMILIEI →
Femina intim →
Moda si fashioniste →
Englezoaicele si moda lor - best si worstCreat de