Eu azi am făcut o pizza. N-am făcut niciodată în casă și eram curioasă cum se face (am aflat, foarte ușor). Nici nu mai frământasem până acum și am avut emoții (o ieși, n-o ieși aluatul), dar a ieșit foarte bine! Un plus este că pui ce vrei pe ea, știi că aluatul nu are nici un agent de creștere, sau mai știu eu ce s-o poate pune în el, etc. Mult mai bună decât cea cumpărată. Am avut și avantajul că am putut să pun fix cât cașcaval am vrut eu ca s-o pot mânca (de când cu sarcina, orice pizza cu mozzarella -sau cu orice altceva provenit din lactate, în cantități chiar moderate- îmi face greață, iar soțului îi place la nebunie. Așa, cum se zice, am împăcat și capra și varza.
(pe pizza am pus: ceva șuncă presată, puțin salam, măsline, porumb dulce, ardei gras, cașcaval; aluatul a fost foarte pufos).
Ieri am făcut niște brioșe cu gem ca desert (n-am mâncat nici una!)
Editat de kaze, 24 iulie 2016 - 16:15 .