Lapte de pasare! OMG! N-am mai mancat din copilarie. Imi amintesc cu placere de el. Nu stiu daca as mai putea manca acum, pt ca ma deranjeaza gustul de lapte, dar cred ca daca are suficienta vanilie merge.
Intreba cineva de sarmale de post - regret sa va dezamagesc, dar nu fac asa ceva. Prea complicat, ia prea mult timp. Mananc cu placere sarmalutele de post ale soacra-mii (imi face mereu de Paste si de Craciun cand ne aflam prin zona), dar eu nu fac. Prefer sa fac o varza calita si scazuta la cuptor, ceea ce si execut azi.
Seara asta gateste sotul paste cu sos inventat:))) Adica ulei de masline in care prajeste putin usturoi, apoi pune creveti decojiti congelati si vin, frunze de busuioc proaspat si gata sosul!
Maine mancam varza calita cu mamaliga la pranz, iar la cina un orez chinezesc clasic cu mazare si porumb, cu putin ou batut pe deasupra: egg-fried rice.