exact - asa zic si eu - ce naiba, sunt copii - ce mai conteaza scilifoselile astea care nu fac decat sa ii faca pe copilasii de culoare sa se simta altfel.

Postat 29 iunie 2016 - 11:35
Postat 29 iunie 2016 - 11:46
Trebuia sa pun martieni si rezolvau problema
Postat 30 iunie 2016 - 05:56
Am intrebat-o pe fie-mea (10 ani) ce intelege din afisul ala. A prins ideea imediat, nu a inteles ce-i cu copilul ala in mijlocul piscinei (acum am citit ca se ineaca nesupravegheat), dar nu a observat diferentele de culoare intre copii. Deloc. Asa ca toate treaba asta e in mintea adultilor care cauta nod in papura.
Postat 30 iunie 2016 - 06:55
Am intrebat-o pe fie-mea (10 ani) ce intelege din afisul ala. A prins ideea imediat, nu a inteles ce-i cu copilul ala in mijlocul piscinei (acum am citit ca se ineaca nesupravegheat), dar nu a observat diferentele de culoare intre copii. Deloc. Asa ca toate treaba asta e in mintea adultilor care cauta nod in papura.
Corect!
Postat 03 iulie 2016 - 18:05
hai ca pe mine ma termina aia cu "se ineaca nesupravegheat". cum naiba poti alatura (nu tu, ci minunati care au facut afisul) "not cool" langa "se ineaca"? si daca se ineca supravegheat era cool? si salvamarita aia cocotata care sta si se uita cum se ineaca un copil cum e, cool sau not cool, ca au uitat sa-i puna eticheta?