buna tuturor as vrea si eu o parere , de ce in iasi este atit de slab pusa la punct intrebarea cu inchiriere costume pantru serbare copii, sau cand este o nunta ,un botez voi cu ce va imbracati copiii? ma refer la ceva frumos, cu gust, de calitate

cu ce ne imbracam copii la serbare, la nunta ,la botez
Postat 28 februarie 2016 - 08:37
Postat 29 februarie 2016 - 10:33
cu haine?sunt pline magazinele ..daca e fata gasesti rochite frumoase....cu gramada.daca e baiat gasesti costume,pantaloni sacouri...insa eu sincer nu vad de ce un copil ar sta la petreceri...hai o ora doua dar apoi ce rost are sa piarda toata noaptea?
Postat 29 februarie 2016 - 11:26
Pentru serbarile de gradinita am "inventat" de fiecare data costumele. Cu toate ca stau in Bucuresti si exista site-uri/magazine nu am cumparat/inchiriat costume.
La ocaziile mai "simandicoase" pantaloni si camasa. Baietii mei nu au avut niciodata costum sau sacou. Mi se par caraghioase la copii. Daca ai fata e mai simplu- rochite sunt pe toate drumurile.
La banchetul de clasa a 4-a am scapat pt ca fac excursie. Sa vad la anul, la cel de clasa a 8-a cum o fi moda :)
Postat 29 februarie 2016 - 11:40
Ei hai...ca sunt si in Iasi de inchiriat pt serbari si mai sunt si pe facebook cateva mamici pricepute care fac costume pt serbare, la preturi accesibile....e suficient sa cauti. In rest il imbraci cum se simte el bine. Eu personal, nu sunt adepta costumelor la baieti...nu vad sensul pt care sa-i pun copilului camasa, vesta, sacou, pantaloni la dunga. Acum na...."bunul meu gust" nu corespunde cu "bunul tau gust".
Postat 29 februarie 2016 - 12:00
ema..pai la scoala nu are uniforma?
Postat 29 februarie 2016 - 12:04
Are, nu genul "la dunga" ...dar are, insa aici nu vb de uniforme.
Postat 29 februarie 2016 - 16:24
Nu toate scolile au sacou sau pantaloni cu dunga in uniforma. Ai mei merg in blugi la scoala. Uniforma e pantalon inchis la culoare, camasa alba si in clasele mici "ceva" rosu (vesta sau cravatica sau sacou - la baieti). Cand a fost cel mare in clasa 1 le-am facut un sacou de uniforma dar "impreuna", in doua generatii, nu cred ca l-au imbracat de 10 ori.
Postat 29 februarie 2016 - 16:53
Off- topic: si eu credeam ca sunt exagerate, pana cand a trebuit sa procur un costum de prima comuniune pt individul meu mic...
de atunci CK e "Alegerea" pt fiecare eveniment special... de la comuniune, evenimente la scoala, petrecerea de revelion, pana si de haloween cand s-a facut Men in Black!
Editat de Aqai, 29 februarie 2016 - 17:14 .
Postat 29 februarie 2016 - 17:38
Noi am fost nevoiti sa-i luam sacou, si-a dorit f mult, dat fiind ca tatal lui se imbraca asa in timpul jobului... Deci la evenimente scolare, concerte, nunti etc - pantaloni, camasa, sacou SI cravata :D
Etichetat si cu costumase, rochite, la serbare, nunta, botez, de inchiriat pentru copii
Anchete si Evenimente →
Super Miresele DC →
Ce parere aveti de o cununie civila pe velier?Creat de
all4boats
, 15 dec 2021
![]() |
|
||
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Barfe, mondenitati, cancanuri →
Nunta lui DragneaCreat de
redactor