Dea si tii si postul ortodocs?
Postat 09 februarie 2016 - 19:52
Postat 09 februarie 2016 - 20:17
Nu Dana.Tin posturile mari si tin si-n cursul saptamanii in timpul anului,dar dupa model ortodox...nu cu lapte,oua ca la catolici.Daca as tine posturile ambelor religii atunci as fii vegana-vegana...dar eu nu urasc carnea atat:)))
Postat 09 februarie 2016 - 20:35
Eu sunt prezenta, dar nu voi fi o prea mare sursa de inspiratie, pt ca mananc doar fructe si legume proaspete, nimic gatit, cel putin pana la 1 martie
Postat 09 februarie 2016 - 21:16
Sz,raw vegan? Super! Hai ,ca studiez meniurile tale ,ca nu-i simplu iarna. Poate ma molipsesti. Spor! Te-ai lasat de diete? Am vazut ,ca gatesti intensiv.
Postat 09 februarie 2016 - 21:18
Eu sunt prezenta, dar nu voi fi o prea mare sursa de inspiratie, pt ca mananc doar fructe si legume proaspete, nimic gatit, cel putin pana la 1 martie
E parte din dieta de a manca crud sau asa vrei tu ?
Mi se pare interesant. ..
Postat 09 februarie 2016 - 21:26
Curcubico hai ca ne-ai facut curioase.Am inteles ca papi crud fructe si legume,dar le combini in salate,smoothie sau papi doar un singur fel la o masa?
Postat 09 februarie 2016 - 21:36
Fructele se maninca separat,daca ar fi za rezisti.
Postat 10 februarie 2016 - 08:08
Buna dimineata
Cum am scris, nu prea am ce va inspira. Meniul meu (de 10 zile) arata cam asa:
md: apa cu lamaie :-)
gustare: 1 mar
pranz: 2 portocale sau 3 clementine sau bucati de pomello
g: 1 mar
cina: combinatie blenduita / diverse variatiuni din morcov / sfecla rosie / mar / portcoala / kiwi
Nimic spectacular
Intr-adevar postul catholic permite consumul de lactate si oua, dar momentan nu voi manca asa ceva, cel putin pana la 1 martie, si si atunci eventual iaurt degresat, in niciun caz oua.
Postat 10 februarie 2016 - 08:41
Wow curcubico,nu e cam drastic?!Sunt de acord ca fructele contin destule calorii si nutrienti care sa te tina pe picioare toata ziua...dar pare .Asta vei avea in fiecare zi sau diversifici fructele?Mult succes
Postat 10 februarie 2016 - 08:44
buna dimineata
eu astazi la pranz o salata, dimineata fructe, si un covrig ca gustare. macar sa incep cum trebuie.
Etichetat si cu post, alimentatie vegana
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
10 retete delicioase si surprinzatoare de postCreat de
redactor
, 17 mar 2014
retete de post, post
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →