Sari la conținut

Sari la conținut


* * * - - 1 voturi

FIV cu dr. Dragos Albu 122

fiv medlife albu

551 raspunsuri la acest subiect

#531
Marushelu37

Marushelu37

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.701 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 02:13

Iar de două ori mesajul :(


Editat de Marushelu37, 01 noiembrie 2015 - 15:34 .


#532
Marushelu37

Marushelu37

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.701 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 02:17

Sunt cam supărată ca ratez o ovulație din cauza acestei histero. :( 

Mara, cred ca s- au amuzat toți.  [:-)))]  Nu știu cum m- am dat jos de pe masă, am avut filmul tăiat până m- am trezit pe la 5.30. La 3 intrasem la histero.

 



#533
Marushelu37

Marushelu37

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.701 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 02:18

Iar mesajul de două ori [:)]


Editat de Marushelu37, 01 noiembrie 2015 - 11:27 .


#534
MaraDG

MaraDG

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 438 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 07:57

Buna dimineata , aseara am crezut ca mai pot reveni, dar ...

 

Deeaodeea  bine ai venit si bafta in continuare.

Fiind deja in plin tratament FIV , ai o ora trecuta pe schema - orientativa.

La prima monitorizare la mine a fost modificata ora prin SMS si cerinta de confirmare.

Eu iti recomand ca pentru orice neclaritate sa trimiti mesaj Doamnei Lucia.

Si aici poti intreba fetele cu experienta, vei primi lamuriri.


Editat de MaraDG, 01 noiembrie 2015 - 07:59 .


#535
MaraDG

MaraDG

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 438 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 09:05

Ca sa nu uit ca trebuie sa merit ceea ce doresc, cred ca DD imi trimite mici obstacole pe care trebuie sa le depasesc...
Chiar inainte de prima vizita la Domnul Doctor Albu am avut un mic incident, dar nu i-am dat atentie si consider ca este bun drumul pe care l-am ales si voi avea incredere in Domnul Doctor, mai ales ca sunt multumita cum evolueaza colaborarea.
Ati discutat atat de multe probleme si as vrea sa ma pot concentra pe cateva, daca voi putea sa ma adun...

In schema de tratament sunt trecute analizele ce trebuie sa le avem pentru FIV, cu valabilitate maxima de 2 luni sau 6 luni socotite de la data punctiei.
Asa ca am zis sa completam analizele si am facut cultura de col + secretia vaginala.
SURPRIZA !!! Mi-a iesit E-Coli ?!?!?! Sotul urma sa faca spermocultura la prima monitorizare pe 30 oct.
Am trimis mesaj Domnului Doctor cu buletinul de analiza si ne-a prescris antibiotic si creme la amândoi pentru 14 zile. Am intrebat ca facem cu analizele obligatorii si ne-a raspuns ca sotul face spermocultura dupa terminarea tratamentului iar eu sa refac cultura de col la 7 zile de la terminarea tratamentului la Institutul Cantacuzino.
Asta este, urmam tratament si refacem analizele, numai ca vom avea rezultatele dupa punctie si chiar dupa embriotransfer.
Imi spun ca voi vorbi cu Domnul Doctor pe 30 oct - eu pe 27 oct am terminat Belara si pe 31 oct urma sa incep Diphereline...
Intre timp am trimis mesaj si catre Doamna Lucia cu o neclaritate, mi-a raspuns imediat si mi-a trimis acel GHID SCHEMA FIV pe care numai ce il primise (era 28 oct) unde nu era nici o modificare de pret.

V-am mai spus ca este dificil sa plecam amândoi, in aceasta situatie am modificat planul de deplasare - plec numai eu, care eram aglomerata cu lucrari la serviciu si speram sa nu am stresul conducerii masinii 8-9 ore, mai ales ca eu eram cea monitorizata, dar trebuie sa ma adaptez situatiei, am zis...
Sotul a verificat rapid seara masina mea pentru deplasare, MAMA si-a schimbat toate planurile si a pregatit ce se putea, asa ca vineri - 30 oct la ora 6 eram pe drum spre Bucuresti, unde preconizasem ca ajungem cam pe la ora 10, programarea avand-o la ora 11.
Dar nu iese totul întotdeauna cum doresti...mai ales eu...pe drum, când mai aveam putin sa ajung pe autostrada, apar doua masini cu girofaruri, fara insemne oficiale, cu o placa de "CONVOI SPECIAL" si doi masculi in civil - cu mintea creata (urlau la cei ce vroiau sa treaca) si care fumau nervosi si nu voiau sa dea nici o informatie celor din sirul de masini aflate in spatele nostru, ca masina mea era prima !!!
Asteptand sa apara acel CONVOI SPECIAL, primesc SMS de la Doamna Lucia ca "începând de ieri preturile au fost majorate"...deci pe 28 oct preturile erau aceleasi din Schema FIV primita iar cu 29 oct preturile s-au majorat... deci trebuie sa avem bani in plus ca nu se stie ce se mai intampla...ma intrebam daca as fi fost programata la ora 9 asa cum era in schema FIV, as fi avut surpriza in momentul prezentarii la MMF.
Am zis ca aceasta este prima situatie care nu imi place aici, sa schimbi regulile in timpul procedurii, când esti anuntata deja de costuri - care sunt apreciabile - dar ai posibilitatea sa renunti daca nu iti convine, cred ca acesta ar fi raspunsul lor...ma intreb daca fetele care deja se apropie de punctie platesc pretul majorat al FIV_ului...?!
Cum aveam pregatiti banii de monitorizare si nu aveam ce face, refacem plicul si asteptam sa vedem CONVOIUL SPECIAL, noroc ca MAMA a fost pusa pe glume si a incercat sa ma relaxeze...
Dupa vreo 50 min apare ceva mare ce ocupa tot spatiul dintre copacii aflati pe drum...se apropie si vedem ca era o cosmelie din PFL - o organizare de santier care a fost plasata chiar in apropierea zonei unde am fost opriti...si asa am ratat sa vad ceva mai special, dar eram in intarziere, asa ca am bagat 130 pe autostrada ca sa recuperez, am zis ca pana in ora 11 ajung totusi...
Am ajuns insa in Bucuresti si este pentru prima data când am simtit ce inseamna sa fii bara-la-bara, exact asa a fost, am mai intalnit deplasare aglomerata, dar totusi ne mai deplasam, acum stateam minute bune asteptand mai multe semafoare...erau si multe masini mari de transport, de care nu puteai vedea ce se intampla, soferi care iti luau fata si erai obligat sa fii foarte atent, ce mai, trafic de cosmar, dar a trecut... si am ajuns la MMF cam pe la ora 11:10...vorba MAMEI, "nu te lasa nemonitorizata".


Editat de MaraDG, 01 noiembrie 2015 - 09:11 .


#536
QiaoBing

QiaoBing

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.160 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 10:54

Wow, lipseste omul o zi si voi umpleti paginile [soricel]

Azi musai sa pornesc laptoapa ca sa fac capitol nou. Spor la palavragit !

Nu am apucat sa citesc tot, dar am prins esentialul, ca Marushelu s-a distrat la histero asta  [:-)))]

[pk]



#537
july13

july13

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 145 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 11:26

Buna fete,

multumesc pentru incurajari si sfaturi.

Mara imi pare rau ca ai avut astfel de obstacole,dar imi place foarte mult faptul ca esti optimista, ca ai perceput aceaste situatii ca fiind probe de la DD si ma bucur ca intr-un final ai ajuns.

Eu acum astept cuminte sa ajung la dr. ca sa vedem ce urmeaza.

Va imbratisez si va tin pumnii! Sunteti niste viitoare mamici puternice!



#538
MaraDG

MaraDG

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 438 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 15:57

Fetelor, am fost nevoita sa intrerup povestile mele...am o stare de epuizare, probabil ca nu mi-am revenit dupa deplasarea de vineri, ieri am avut treburi multe de facut.

 

Dupa ce am rezolvat o situatie si astazi, m-am plimbat pe faleza si in jurul lacului, cred ca am prins ceva vitamina D !

 

 Am recitit ce ai scris July, ai primit lamuriri in legatura cu programarea la Domnul Doctor Albu, este aglomerat si in prima zi de CM poti face programare numai pentru histeroscopie, pentru ecografie trebuie sa te orientezi dupa CM.

 

Ecografia se face inainte de ovulatie iar in cazul tau este bine sa o faci exact in zilele 10-12 asa cum ti-a spus Domnul Doctor.

Eu am 41 de ani si mi-a spus ca pot face ecografia cand reusesc sa ma programez dar vrea sa ma vada personal, deci fiecare trebuie sa facem exact ce ne spune Domnia sa.

 

Poti suna ca sa vezi daca s-a anulat vreo programare, dar trebuie sa ai posibilitatea sa si ajungi la MMF, asa am procedat si eu la inceput si trebuia sa ajung cam in 3 ore, ceea ce era imposibil. Am renuntat si m-am reorientat, daca ai timp sa citesti ceva mai in urma, ai sa vezi ca pana la urma la mine s-a potrivit foarte bine programarea de la ecografie + o nunta in Bucuresti + histeroscopia (mi s-a decalat CM si a picat chiar a 10-a zi).

 

Trebuie sa ai rabdare si sa cauti rezolvarea cea mai buna pentru situatiile neprevazute ce se ivesc.

Bafta si sa fim toate cat mai repede gravidute, Doamne ajuta !!!


Editat de MaraDG, 01 noiembrie 2015 - 17:04 .


#539
MaraDG

MaraDG

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 438 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 16:03

Am constatat ca sunt fete cu stadiu pe aici care au intampinat greutati in accesarea rezultatelor de la analize.

Eu am recoltat analizele la MedLife Tulcea si mi s-a dat codul lor spunandu-mi-se ca le pot verifica direct pe site, dar le-am primit si pe mail , le cautam pe site cand eram in focuri cu histeroscopia si nu erau gata analizele, intrucat dureaza mai mult decat la Bucuresti – se prelucreaza la Constanta.

Chiar si acum rezultatele de la secretii le-am primit pe mail, deci transmiteti mail valabil la Receptie sau cand recoltati analize, este cel mai usor…

Imi pare rau elbereth si ma bucur ca ai rezolvat !!!



#540
MaraDG

MaraDG

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 438 mesaje

Postat 01 noiembrie 2015 - 16:50

Acum continui povestirea…

 

Deci pe la ora 11:10 am ajuns la MMF, eu trebuia sa merg urgent la toaleta, asa ca am defilat printre fetele ce asteptau sa intre la monitorizare.

Intre timp MAMA mi-a anuntat prezenta la Receptie – eram ultima sosita - si a achitat costul monitorizarii - 1120 lei.

Cand m-am intors am si fost strigata pentru recoltare, apoi am asteptat putin si a sosit Domnul Doctor Albu, care in scurt timp a aparut cu lista pe care eram trecute toate monitorizatele si a inceput operatiunea, adica dupa ce intra o fata se stingea lumina timp de cateva minute, apoi mai trecea un pic si iesea fata, iar Domnul Doctor o striga pe urmatoarea…

Stiind ca trebuie sa astept ceva timp, am aruncat o privire catre fetele aflate pe hol dar nu am vazut decat o persoana care avea o geanta rosie – deci Vio nu erai tu cu siguranta. Am observat o alta fata care ma mai privea, dar nu am indraznit sa o abordez, nu stiu daca era Lucia…fetelor, am spus ca poate ne vedem, dar fiecare era programata la alta ora, eu imi amintesc ca am spus ca sunt programata la ora 11…totul a fost perfect la intalnire numai ca fiecare am venit la alta ora !!!

Dupa ce s-a golit holul mi-a venit si mie randul, am intrat, s-a stins lumina, m-am pregatit pentru eco, Domnul Doctor a inceput operatiunea si mi-a spus ca uterul arata bine dar a inclinat capul ca nu vede decat 2 afc si un chist seros cam de 3 cm pe ovarul stang, crede ca s-a format de la Belara si exista posibilitatea sa se resoarba.

Poate va amintiti ca la eco din 21 sept imi spusese ca am un fibrom fundic cam de 6 cm. L-am intrebat daca in afara de chist nu se mai vede ceva, m-a mai consultat inca o data si mi-a spus ca nu vede altceva si ca uterul arata bine .

Intrucat va spuneam ca ma indoiesc sa am fibrom si am pus pe seama mucoasei inflamate ceea ce vedea atunci, nu am insistat, il voi mai intreba la urmatoarea monitorizare. Acum am facut eco la alt aparat fata de data trecuta, asa ca voi vedea ce este in final.

Apoi am discutat, adica eram cu lista de intrebari, mai ales sa ma lamuresc cu E-Coli , cu spermocultura si cultura de col, alaturi de intrebarea daca mai continui tratamentul pentru FIV .

Mi s-a spus ca in general dupa 7 zile de tratament se rezolva problema, dar mi-a dat 14 zile de tratament ca sa fim siguri ca nu ramane nimic si ca voi continua tratamentul pentru FIV.

M-a intrebat daca am schema la mine, deci TREBUIE SA AVETI SCHEMA FIV LA VOI LA FIECARE MONITORIZARE. S-a uitat pe schema si mi-a spus sa continui tratamentul exact cum mi l-a prescris initial si sa facem analizele asa cum mi-a zis.

I-am spus ca as dori sa mi se explice cum trebuie facute injectiile si atunci a spus asistentelor sa imi arate.

Inainte de a intra eu la consult si alte fete au primit explicatii de la asistente – pe hol - si am asistat si eu dar am vrut sa mi se explice personal, mai ales ca nu am comentat la majorarile de pret aplicate in aceeasi zi…

In final a venit Doamna Domnica ( asa am cunoscut-o si personal ) am intrat in cabinetul Domnului Doctor unde a adus cateva seringi si ace si mi-a explicat foarte bine cum trebuie sa procedez si ii multumesc inca o data pentru profesionalismul cu care m-a tratat. Mai spun ca si celelalte asistente au fost amabile , am cunoscut-o si pe Madalina – care m-a ajutat sa ma programez la histeroscopie la ora 14, asa cum am dorit eu.

Deci, fetelor, indrazniti si solicitati explicatii pentru orice nelamurire !

Sa va mai spun ca am vazut cateva gravidute tare dragute, cu o graviduta am si vorbit, venise cu o problema la certificatul medical, va spun ca m-au incantat si m-am bucurat privindu-le !!!

 

Cam pe la ora 12:30 am plecat de la MMF iar in drum spre masina ne-am oprit si am mancat o ciorbita de vacuta, vroiam ceva cald ca sandwich-uri si fructe aveam la noi.

Pe la ora 12:50 am plecat spre Tulcea, drumul a fost destul de liber si am ajuns acasa aproape de ora 17.

 

 

 

 

 

 





Etichetat si cu fiv, medlife, albu

Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Astăzi, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Astăzi, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -