Capitol nou. Fara rezumat ca sa o luam de la zero
Caveat Emp(t)orium Pinguinicus
#1
Postat 16 septembrie 2015 - 19:22
#2
Postat 16 septembrie 2015 - 19:52
Elyda
Si mie imi place sa vorbesc in versuri; cand eram mica, ii stresam pe-ai mei
Editat de Ella73, 16 septembrie 2015 - 19:53 .
#3
Postat 16 septembrie 2015 - 19:53
Ne-am mutat, ne-am mutat, era sa nu va (ne) mai gasesc!
viviana pe cine ai suparat cu papusoiul depanusat? :)
#4
Postat 16 septembrie 2015 - 19:56
Eu folosesc la pizza (cu ton) un sos din : ton, ulei de masline, chili si usturoi...e de fapt pt paste, dar eu il pun la pizza...
Editat de Ella73, 16 septembrie 2015 - 20:00 .
#5
Postat 16 septembrie 2015 - 20:02
Da, nu am apucat sa pun link spre capitol nou. Io v-am zis ca am un singur neuron functional si ca ala se ocupa cu respiratia mea. Aveti pretentie sa am si memorie?!? Sau logica???
#6
Postat 16 septembrie 2015 - 20:03
Ne-am mutat, ne-am mutat, era sa nu va (ne) mai gasesc!
viviana pe cine ai suparat cu papusoiul depanusat? :)
Nu mai conteaza.
#7
Postat 16 septembrie 2015 - 20:06
Marcia are cont pe instagram unde posteaza ce deseneaza, vorbeste de youtuberi...are peste 4000 de persoane care-i urmaresc postarile...a devenit mai popular decat Facebook-ul, asta mi-a spus si ea....
Eu stiu ca se pot face grupuri private....si contul pe care il ai il poti avea privat sau public...am si eu cont, ma mai uit din cand in cand sa vad ce posteaza ea....in rest nu-l folosesc...
Clasa ei are de ex. un grup pe whatsapp...acolo vorbesc printre altele si de teme....
Editat de Ella73, 16 septembrie 2015 - 20:09 .
#8
Postat 16 septembrie 2015 - 20:11
Seara buna, noi ne pregatim sa ne uitam la un film in 3....cu popcorn inclusiv
#10
Postat 16 septembrie 2015 - 20:16
Viviana te rog eu frumos
pune pentru-al meu cap gaunos
reteta completa cu paste si ton
poate reusesc sa fac si eu un castron.
ca de-o vreme numai paste-as manca
si cornuri, paine, baghete, focaccia
zici ca a dat peste mine amorul blegos
si poftesc si balesc la tot ce-i fainos.
Ba si tonul imi place desi mai recent
a gatit Balaurul un somon suculent
si de cand cu burtica ce acum nu mai este
nu mai suport mirosul de peste
asa ca am zis pass la somon
dar ma bag la o conserva de ton.
de busuioc ce sa zic, l-as manca chiar si crud
(asta zic asa, fara sa ma laud)
asa ca te rog reteta cea breaza
vino pe taste si o posteaza