Buna ziua cu soare si temperatura de 21 grade...
Laura78nico, multumesc ! Mi se pare asa mult...pana departe... .
Ioana, ma bucur mult ca dra Saltarice e bine ! Inseamna ca piscinuta are nivelul optim de lichid.
Aqai, vai ce m-am distrat citindu-ti impresiile de la concertul de jaz cu iz de mir... Si eu sunt sensibiloasa la mirosuri...nu suport sa stau langa persoane care au mancat ceapa sau usturoi, izuri de beuturi statute, am greata la parfumuri florale gen trandafir...pfiu mi-am adus aminte de maistrul meu de la atelierul scoala care intotdeauna mirosea puternic a parfum de trandafir, cum era inainte, din ala bulgaresc la fiola, bleah...si avea in permanenta oua fierte la pachet...doamne ce miros era cand intrai la el in birou...sau sa vezi ce mirosuri sunt vara in maxi...sudoripare plus acizi piciorici...iti pica instantaneu parul din nas.
Danielag, multumesc !
Mihaela_s, ! Ideal asa ar fi fost pe etape dar am zis ori tot ori deloc.
Ella73, ce casuta frumoasa !
Cu musafireala ce sa zic...nu-mi place s-o practic decat la zile festive. N-am gazduit mai mult de 2 zile...e un efort sa-ti schimbi rutina zilnica si mai ales tabieturile.
Eu sunt fan fantastic si sf, ma mai uit si la horror...dar asta nu-mi zdruncina cu nimic credinta pe care o am. Copila va fi libera sa citeasca ce vrea si vom discuta intotdeauna liber pe marginea cartii respective.
Mey, nu-mi plac ochelarii aceia cu lentila mare care-ti fac ochii ca de libelula, eu sunt adepta formei "ochi de pisica"...dc oare ?
Nu v-am mai povestit de Negrita & co. Pe Oskar l-am facut bucurestean. Cam devreme dar n-am avut ce face, a insistat prea mult dra respectiva. M-a induplecat cu "de 17 ani imi doresc o pisicuta a mea ". Acum e de serviciu la biberoane cu formula speciala de lapte. Restul de doi sunt bine merci, ii scot la ierburi verzi la exerciti de mers...sa ma vedeti dimineata la 6 cum cobor in pijamale ca sa le duc de mancare...sunt o bella si sharmanta...nesmaltuita si cu parul palmier...
In privinta gravidelii doamnei batranici...vai, vai...toate trebuiesc facute la timpul lor, daca depasesti cu multi, multi ani e clar ca ai ceva probleme la mansarda...poate ii place sa manance placenta...sa-si intareasca imunitatea sau sa ramana forever young...vai, unde m-a dus gandul... fug sa nu mai zic altele...