Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Urmari ale campaniilor anti-vaccinare. Cerere.

vaccinuri vaccinare

76 raspunsuri la acest subiect

#1
redactor

redactor

  Membru VIP

 • Administrators
 • 14.021 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 10:21

Am primit pe mail - aceasta cerere in care se cere sprijinul COmunitatii DC:

 

Stimate doamne, stimati domni,

Din cauza unor persoane ca Olivia Steer si a parintilor care urmeaza sfaturile date de niste personae incompetente se intampla in tara si in strainatate tragedii care ar fi putut fi evitate! * (vedeti articolul de mai jos)


Articol din revista Stern din 26.02.2015 (Traducere din limba germana)

NU O MAI PUTEM SALVA

Aliana Kunzmann trebuie sa moara datorita complicatiilor Rujeolei (Pojarului). Mama ei plange:
Fetita mea Aliana moare. Moare din cauza complicatiilor unei boli care nu ar trebui sa mai existe: Rujeola (Pojarul). E asa de absurd. Are 5 ani. Ar fi putut sa isi traiasca toata viata, daca noi toti - parinti, medici, politicieni -am fi tras impreuna in aceeasi directie. Daca fiecare persoana in Germania ar fi fost vaccinata. Dupa mine: ar fi trebuit sa fie. Anul trecut pe vremea asta inca nu stiam nimic. Aliana este cea mai mica din familia noastra. In retrospective mi se pare ca in primii 4 ani ai vietii ei a fost foarte vesela si a ras mult. A cantat si a dansat atata de mult, a desenat si s-a jucat cu fratii ei. "Aveti doar grija sa nu v-o fure cineva". Aceasta era o fraza care ne era des spusa in legatura cu Aliana. In primavera Aliana s-a schimbat brusc. La inceput era doar iritabila - am crezut ca doar trece printr-o faza (a copilariei). Dar situatia s-a inrautatit. Era atat de suparata, dadea din picioare si urla din orice nimic. Apoi au aparut cazaturile. Brusc cadea cat era de lunga. Si adormea pur si simplu la masa de pranz. Sau la joaca. A durat cateva saptamani pana cand am primit diagnosticul.
Panencefalita sclerozantă subacută (PESS). O inflamatie a creierului care nu poate fi vindecata. 
Panencefalita Sclerozanta Subacuta este o complicatie tarzie a Rujeolei (Pojarului). Aliana a fost vaccinata - dar a fost infectata inainte de a fi vaccinata. Poate cand avea 3 luni, poate in sala de asteptare la pediatru, poate in spital, cand a fost internata pentru tuse convulsive (cunoscuta sub numele popular de tuse magareasca). Pe atunci era prea mica pentru a fi vaccinata: vaccinul pentru Rujeola (Pojar) poate fi administrat la copii doar dupa ce au implinit 11 luni.
Cand a fost pus diagnosticul de Panencefalita Sclerozanta Subacuta Aliana era inca in deplinatatea facultatilor mentale. Isi dadea seama ca nu mai functioneaza normal. Ca nu mai putea sa deseneze. Sau sa cante. Sau sa tina paharul cu suc in mana. Ultima ei propozitie inainte de a-si pierde capacitatea de a vorbi a fost: "Mi-e frica."
De atunci vedem cum fetita noastra se stinge. Mai incet decat au prezis medicii, din fericire. Dar pe zi ce trece tot mai mult. Inca nu stiu cum voi rezista la aceasta situatie. Rujeola ar fi putut fi eradicata in aceasta tara - ar fi trebuit sa fie! Germania si Organizatia Mondiala a Sanatatii cazusera de accord ca Rujeola sa fie eradicata in acest an. In locul eradicarii asistam la cea mai mare epidemie de Rujeola din ultimii (peste) 10 ani. Primii copii au murit deja. Si de aceasta data vor fi consecinte. Nici unul din acesti copii n-ar fi trebuit sa se infecteze, nici unul nu ar fi trebuit sa moara, daca parintii si medicii nu si-ar fi permis luxul de a le refuza constient. Cine refuza constient vaccinarile nu risca doar viata copilului propriu ci viata multor alti copii. Ultimii ani au aratat ca pericolul creste pentru toti atunci cand puterea de decizie este acordata fiecarei personae in parte. Aceasta situatie trebuie sa inceteze. Avem nevoie de vaccinare obligatore.
Pe Aliana nu o mai putem salva. Dar poate pe multi altii.

 

(Tradus de Andreas Mayer)

 

Doamna Olivia Steer ar trebui invitata sa explice familiei Kunzmann ca vaccinurile sunt periculoase si daunatoare sanatatii.

http://www.berliner-...4,28936978.html


ACORDAREA DE SFATURI MEDICALE FARA A AVEA DREPT DE PRACTICA ESTE ILEGAL!

Ministerul sanatatii si camera medicilor ar trebui sa se autosesizeze si sa dea in judecata toate persoanele care acorda sfaturi medicale  si/sau consultatii medicale fara a avea dreptul si competenta necesare!

Rog pe aceasta cale nu numai Colegiul medicilor din Romania, toate spitalele, toate cabinetele medicale, toti medicii si toate asistentele medicale dar si televiziunile din Romania sa ceara respectarea legii si sa ceara darea in judecata a tuturor persoanelor care acorda sfaturi medicale  si / sau consultatii medicale fara a avea dreptul si competenta impuse prin lege!

Extras din Legea nr. 306 din 28 iunie 2004 privind exercitarea profesiei de medic, precum si organizarea si functionarea Colegiului Medicilor din Romania, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 578 din 30 iunie 2004, stipuleaza urmatoarele:
Art. 1: Profesia de medic se exercita, pe teritoriul Romaniei, in conditiile prezentei legi, de catre persoanele fizice posesoare ale unui titlu oficial de calificare in medicina.
ART. 8: (1) Profesia de medic, indiferent de forma de exercitare, salariata si/sau  independenta,se exercita numai de catre medicii membri ai Colegiului Medicilor din Romania.
ART. 15 (1) Exercitarea profesiei de medic se face, dupa obtinerea calitatii de membru al Colegiului Medicilor din Romania, pe baza autorizatiei de libera practica acordate de Ministerul Sanatatii, pana la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, dupa care aceasta competenta trece in responsabilitatea Colegiului Medicilor din Romania.
ART. 18 (1) Practicarea profesiei de medic de catre o persoana care nu are aceasta calitate constituie infractiune si se pedepseste conform Codului penal.
(2) Colegiul Medicilor din Romania, prin presedintele colegiului teritorial, este in drept sa exercite actiunea civila sau sa sesizeze, dupa caz, organele judiciare sau autoritatile competente, pentru urmarirea si trimiterea in judecata a persoanelor care isi atribuie sau care intrebuinteaza fara drept titlul ori calitatea de medic sau care practica in mod nelegal medicina.
 

Cu stima,

Andreas Mayer


 • 0

#2
viviana

viviana

  Membru VIP

 • Moderators
 • 26.301 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 10:53

Am auzit dimineata la radio. Statistica este alarmanta. Tot mai multi parinti nu isi mai vaccineaza copiii.

 

Doamne, doar daca ar stii ca toate bolile copilariei pot atinge forme foarte grave care duc pana la pierderea vietii poate ar fi mai constienti despre utilitatea vaccinurilor.

Daca ar crede cand li se spune ca beneficiul vaccinuui este cu mult deasupra reactiilor adeverse nu ar mai fi azi copii ce mor de pojar, baieti ce raman sterili dupa oreion, fete ce dau nastere la copii handicapati dupa rubeola.

 

In ceea ce o priveste pe Olivia Steer ar trebui data in judecata si paginile ei de internet unde promoveaza si traduce diverse articole scrise de medici, fara a avea atestat de traducator si ciuntindu-le ar trebui inchise.

=====

 

Nici nu vreau sa-mi amintesc acum 16 ani cand era fii-mea bebelus cum alergam sa-i cumparam cele mai bune vaccinuri, atunci era slaba oferta gratuita, cati bani am investit in sanatatea ei si acuma o neghioaba persoana publica ne vinde pareri de 2 bani punand in pericol sanatatea multor copii.


 • 2

#3
caress

caress

  Membru senior

 • Membri
 • PunctPunctPunctPunctPunct
 • 3.031 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 11:04

Am inteles ca in Franta vaccinarea a devenit obligatorie prin lege, iar sanctiunile celor care nu se conformeaza sunt de natura penala-se pedepseste cu inchisoare.

 

http://www.hotnews.r...al-sanatate.htm


 • 1

#4
redactor

redactor

  Membru VIP

 • Administrators
 • 14.021 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 11:07

Da, si asta pentru ca in era internetului, mamicile dau crezare oricaror informatii - neverificate si dubioase.

 

despre datele din Romania

Cifre alarmante privind vaccinarea: in Bucuresti, rata vaccinarii cu ROR a scazut in 2014 pana la 78,3%, cu 20% mai putin fata de anul precedent


 • 1

#5
redactor

redactor

  Membru VIP

 • Administrators
 • 14.021 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 11:08

da, In Franta, vaccinarea a devenit constitutionala.

 

 

Consiliul Constitutional al Frantei a decis, astazi, ca obligatia de a vaccina copiii nu incalca Legea Fundamentala. Parintii francezi vor fi, astfel, obligati si pe viitor sa mearga la vaccinurile obligatorii. In caz contrar risca de la amenzi usturatoare pana la inchisoare.


 • 2

#6
iahim

iahim

  Membru matur

 • Membri
 • PunctPunctPunctPunct
 • 2.048 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 11:20

Chiar aici pe forum sunt multe persoane care ofera "informatii medicale" fara a fi in domeniu.Am citit postari in care se recomanda medicamentul " x" care a facut minuni lui"y".Si este vorba de sanatatea copiilor!


 • 0

#7
andacos

andacos

  Membru VIP

 • Membri
 • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
 • 27.211 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 12:31

Si in Germania va fi obligatoriu vaccinarea impotriva pojarului.
 • 0

#8
ellinia

ellinia

  Membru senior

 • Membri
 • PunctPunctPunctPunctPunct
 • 4.041 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 12:36

Eu as fi de acord cu vaccinarea obligatorie a copiilor si cu sanctiuni drastice pentru cei care refuza. Nu e normal sa se intample asa ceva.

 

Pe de alta parte, imi aduc aminte cand era baiatul meu mic, la inscrierea la gradinita sau in clasa intai ne cereau situatia cu vaccinarile. Pe cei care nu erau vaccinati ii refuzau, sau cum? Pe atunci nu mi-am pus problema, nu erau atat de multi parinti care nu erau de acord.

 

Cred ca totul a inceput odata cu isteria ca ROR-ul ar fi suspect ca provoaca afectiuni din spectrul autist. Sunt foarte multe cazuri de copii cu autism in ultima perioada si propagarea atat de rapida a informatiei a creat un fenomen ingrijorator.


 • 0

#9
dianama

dianama

  Membru senior

 • Banned
 • PunctPunctPunctPunctPunct
 • 3.152 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 15:34

Nu numai in Franta ....sa te fereasca Dumnezeu sa nu le fc la timp,ai protectia copilului la usa.


 • 0

#10
Qarina

Qarina

  Membru VIP

 • Membri
 • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
 • 10.718 mesaje

Postat 23 martie 2015 - 17:32

 


ACORDAREA DE SFATURI MEDICALE FARA A AVEA DREPT DE PRACTICA ESTE ILEGAL!

 

 

 

mda, la fel este si vanzarea de medicamente sau transferul de medicamente in afara farmaciei. 

 

eu cred ca pe dc ar trebui sa existe o revizuire a ceea ce este continut permis sau nepermis


 • 2Etichetat si cu vaccinuri, vaccinare

Panic Questions

 • Luna ultimei menstruaÈ›ii

  Nina Chirița
  - Ieri, 20:56

 • Ințărcarea

  Militaru Adriana
  - ian 30 2023 21:50

 • Nu ma pot atasa de bebe...

  ploynapat
  - ian 30 2023 19:51

 • Nu se vede embrionul

  Flo01
  - ian 29 2023 16:26

 • CreÈ™tere in greutate

  AndreeaCr22
  - ian 29 2023 03:52

Groups

 • Mamici din Vâlcea

  ela_vl1
  - iul 04 2017 18:24

 • Mamici pentru mamici

  icailoaie
  - apr 17 2014 09:07

 • Mămici,burtici departe de casă...

  Andreana
  - dec 04 2013 15:58

 • Parinti inteligenti, parinti fericiti !!!!

  mada27
  - nov 30 2013 23:00

 • Mamici, Burtici, Tatici din Vrancea

  Anda08
  - iul 11 2013 16:02

Last Blogs

 • ÃŽncep greturile matinale? 6weeks❤️

  LucaAM
  - Astăzi, 17:30

 • Minunăția noastră

  AleTalpos
  - Astăzi, 12:36

 • Primele miscari in burtica

  onutza b
  - Ieri, 19:10

 • Morfologie fetala de trim. 1

  ganganie8
  - Ieri, 13:28

 • Prima vizita la doctor ❤️

  LucaAM
  - ian 30 2023 20:01

Recipes

 • Pancakes cu cereale Cheerios Ovaz

  GratielaPopa
  - iun 11 2020 22:19

 • briose cu fructe de padure si Nestlé Cheerios

  GINA-MONICA
  - iun 03 2020 08:33

 • Tarta de prune si miere

  Anda08
  - aug 20 2019 12:37

 • Salata de capsuni

  Anda08
  - iul 03 2019 12:02

 • Clatite sau pancakes cu nuca de cocos si fructe

  Anda08
  - mar 29 2019 12:13

Ultimele aprecieri

 • FleurdelisePoza lui %s

  Fleurdelise
  ii multumeste lui

  Letitia1
  pt. aprecierea acestui mesaj

 • roli25Poza lui %s

  roli25
  ii multumeste lui

  silvi8
  pt. aprecierea acestui mesaj

 • roli25Poza lui %s

  roli25
  ii multumeste lui

  Laura25
  pt. aprecierea acestui mesaj

 • Judoka02Poza lui %s

  Judoka02
  ii multumeste lui

  szivarvany
  pt. aprecierea acestui mesaj

 • valentinagPoza lui %s

  valentinag
  ii multumeste lui

  szivarvany
  pt. aprecierea acestui mesaj

 • - TOP 50 reputatii -