Sari la conținut

Sari la conținut


* * - - - 1 voturi

sot plecat de acasa in timpul sarcinii


68 raspunsuri la acest subiect

#41
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 06 martie 2015 - 23:49


Sunt sigura ca ma aflu pe drumul cel bun devenind prietena lui si ulterior atragandu-l asa cum am facut si inainte.

Eu nu stiu cit ai invatat tu din experienta asta...fraza asta insa imi arata ca nu prea mult.

 

Lasa manipulariele si controlul...nu uita ca si el a capatat niste experiente in perioada cit nu a fost cu tine.



#42
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 01:59

Zici ca tinerii nu-s pregatiti de anumite proiecte "pe viata" casatorie, copii..... Pai taica, nu esti pregatit, nu face pasul si gata!! Mai asteapta si asta e! Nu cred ca pe tanarul nostru viteaz din poveste l-a somat cineva cu pistolul la tampla sa se casatoreasca si sa faca un copil! Ma indoiesc sincer.

Zici ca pe acelasi vajnic tanar din povestea noastra il putem gasi cu o nevasta si 10 copii foarte implicat in viata de familie... Raspuns corect: atunci era pregatit! Dar de ce a trebuit sa faca acelasi lucruri cand nu era pregatit? De ce trebuie sa incurci alti oameni, de ce trebuie ca altii sa plateasca pentru lipsa ta de maturitate??? Nu esti matur si nu te simti pregatit, stai tata deoparte, ia si distreaza-te, citeste, calatoreste, croseteaza, tricoteaza si ce-oi mai vrea sa faci. Asa face un om corect educat, care realizeaza ca orice fapta de-o face are si consecinte. Pentru care consecinte trebuie sa raspunda, este responsabil. Clar ca o zi senina de vara!!!

...pentru ca atunci cand nu erau pregatiti sa intre in acel proiect, au gandit imatur ca sunt pregatiti ...

...pentru ca nu le este foarte clar ce vor de la viata, le-ar vrea pe toate, cat mai mult

...pentru ca nu stiu exact ce responsabilitati implica viata de familie, copiii

...pentru ca asa facea toata lumea in jur

...pentru ca asa zice toata familia ca e bine

...pentru ca ea, viitoarea nevasta il preseaza

Sunt o gramada de motive pentru care unele "proiecte" reprezinta greseli pentru unii fara ca habar sa aiba ca le fac...eu cred ca motivele astea sunt mai multe si mai variate decat sentinta ca X este un jeg lipsit de educatie.

(asta vorbesc in general, pornind de la cazul asta particular ...ca nu prea rezonez solutia asta cu prietenia, biliardul, recastigatul ...etc)

Editat de buflea, 07 martie 2015 - 02:03 .


#43
Selene_Bunny

Selene_Bunny

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.037 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 09:06

Da, da, sigur poti fi prietena unui barbat cu care te-ai culcat cel putin o data. Sigur te va considera o prietena, la care sa fuga si pe umarul careia sa planga cand are o problema. Sau, de ce nu, sa bage o bere sau un shot si sa discute despre cat de nemernice sunt femeile.

 

Sabloane de doi lei.

 

Tare sablonat gandeste autoarea subiectului (inca am dubii ca e real).



#44
dulcetica

dulcetica

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.232 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 09:28

Pearl,n-ai atasat nimic ,dar nu degeaba tot auzi la stirile de la ora 5 ,ca viata bate filmul.

  Oricit de educata e o femeia,chiar as vrea s-o vad pe aia care , chiar daca nu il mai iubeste pe 'el', nu se gindeste in circumstantele pe care le descrii tu ,macar asa un flash,la otrava sau singe pe pereti. Oricita teorie  stii cu autocontrolul si bla bla bla ,un mic impuls de turbare nu se poate sa nu te strabata. Ca n-or fi descris psihologii in tratatele lor, pasii pina la acceptare ,de pomana. Asa ca daca vrei sa urli ,urla,e dreptul tau si exteriorizarea n-a ucis pe nimeni .

  Daca vrei prietenie imprieteneste-te cu altii si mai bine altele ,ca putina variatie nu strica si face bine la psihic.

  Daca te suna nu-i raspunde si daca insista spune-i ca esti :hahah ,scuze ,ocupata acum ......si-l suni tu,cam intr-o luna.

    Daca se intoarce si-l vrei doar ca sa demonstrezi, ca tu ai invins in lupta ,va fi pierderea ta sa-ti consumi existenta linga cineva care e 10% din ceea ce ai putea gasi ,daca ai putintica rabdare. Daca nu poti trai fara el ,ca e posibil sa crezi asta acum ,tot e mai bine sa-i imprimi putin respect. 

  Deci da cu var ,plimba-te cu masina pina in coltul opus al tarii,studiaza limba chineza etc ,numai tine-ti mintea ocupata. Hai ca poti!

Pup!


Editat de dulcetica, 07 martie 2015 - 09:31 .


#45
dulcetica

dulcetica

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.232 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 09:40

Eu nu inteleg de ce-i tot cauti prietenia, ca te duci la biliard, jocul lui preferat, si-i sufli-n ceafa...

Super descrierea,thriller . [:)] Mai fa si ce preferi tu!

Nu stiu altii cum sint ,dar eu cind eram insarcinata inchideam centrala termica ,in toiul iernii ,ca simteam ca-mi crapa o vena . Cred ca-i cel mai bun moment sa "inchizi centrala" . 



#46
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.937 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 09:43

Se mentioneaza pe undeva in Boyhood cum a ajuns tata de 2 ori "tatal" respectiv: prima oara accidental ( si in urma sarcinii nedorite s au casatorit), a doua oara...tot accidental, in urma unei partide de break up sex.
Omul din film se implica oarecum in viata copiilor lui (minus episodul Alaska, stat departe de ei 1 an jumate), in limitele aranjamentelor legale de dupa divort. E prezent in viata lor.

Acum revenind la subiect: sotul autoarei s a lasat condus, pe plan familial si chiar profesional, pana la un punct in care a devenit suficient de independent sa ia propriile decizii. S au vazut care. Mi se pare un om imatur, influentabil, un copil mare cum il descrie Pearl. Cunosc suficiente exemplare masculine din speta asta.
Asumarea responsabilitatii tine, da, si de educatie, si de psihic si de alti factori. Un om labil psihic tinde sa nu si le asume si poate nici nu e de dorit. Nu stiu daca e cazul aici.

Oricum, nu inteleg eforturile de a redeveni prietena sotului cu scopul de a l reatrage, a l face sa realizeze ce a pierdut? Mi se par inutile in contextul separarii la initiativa lui. Poate mergea tactica daca mai traiau inca marital, dar asa, ce rost are? El o percepe acum ca o amica.

Pearl, nu pot decat sa repet si eu sfatul: nu mai fi atat de disponibila. Invita l la o discutie serioasa despre viitorul copil, asta e singurul subiect important si comun acum intre voi. In rest relatia de cuplu mie mi se pare compromisa iremediabil, si asta chiar daca el s ar intoarce la tine la un moment dat.

Stii, nici psihologii de profesie, sau cei cu educatie in domeniu, nu iau uneori cele mai bune decizii in propria viata.

Editat de Fleurdelise, 07 martie 2015 - 09:47 .


#47
ab5174

ab5174

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.395 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 11:02

Analizand ultimii ani, mi-am dat seama ca intrasem in rutina si putin challenge nu strica deloc.

De asemenea, devenind prietena sotului meu voi afla mai multe lucruri pe care poate inainte nu mi le-ar fi spus. O sa le folosesc in favoarea mea si in favoarea noastra.

Sunt sigura ca ma aflu pe drumul cel bun devenind prietena lui si ulterior atragandu-l asa cum am facut si inainte.

Exista un risc pe care trebuie sa mi-l asum si anume riscul ca va aparea o alta femeie in viata lui. O femeie care vine fara bagajul meu emotional. Cu toate astea, acelasi risc si-l asuma si el deoarece si pentru mine poate sa apara oricand un alt barbat.

 

 

Mie partea asta a mesajului mi se pare 'creepy' tare de tot.  [fri]

Suna ca o  obsesie.....



#48
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 11:05

Si sarcina?si copilul?nu-l vad in ecuatie...parca nu exista....eu stiu ca,bine din punctul meu de vedere....ca o sarcina presupune si grija.pentru sanatate,pentru corp.Sarcina nu e boala,dar aici in ecuatie totul pare redus la cei doi ,copilul nu e.



#49
jenn

jenn

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.802 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 12:07

Mie mi se pare naiva ideea ca daca tii legatura cu el si vorbiti des , el nu s - ar ma duce dupa altele.  Pai te - a inselat in timp ce erati casatoriti,  locuiati impreuna, ce l - ar retine acum?  Sincer, el ar trebui sa te caute pt ca esti insarcinata cu copilul lui, nu tu pe el ptca aveti afaceri impreuna!  Ok, sunteti separati, dar nu se gandeste deloc la copilul ce e pe drum? Ma rog, pt mine asta ar fi un motiv serios de reflectie 


Editat de jenn, 07 martie 2015 - 12:10 .


#50
mamica11

mamica11

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.980 mesaje

Postat 07 martie 2015 - 12:12

Exista un risc pe care trebuie sa mi-l asum si anume riscul ca va aparea o alta femeie in viata lui.

 

Esti sigura ca nu a aparut deja?

Eu  nu prea as fi. Cam vorbesti din pdf uri , viata e putin mai simpla.

Si eu sunt de acord cu Buflea (si n-am vazut Boyhood, chai il caut acum) , omul in momentul asta  nu vrea sa continuati clar . Se poate ca peste n ani sa vrea o familie dar acum nu , deci indiferent ce spun youtube urile ar fi mai bine sa te detasezi de el din punctul de vedere al femeii si sa te concentrezi pe relatia cu copilul. Si pe relatia lui cu copilul bineinteles, ramane tatal.

Pierzi timp sperand sa devii"prietena lui" dupa care 'atragandu-l" dupa cum spui sa intrati iar intr-o relatie . Adevarul este ca timpul mareste rupturile si toate "tehnicile" astea minune nu fac decat sa te faca sa accepti mai usor asta dar nu il schimba pe celalalt si nici hotararile lui.

Ai copilul. Asta este important , concentreaza-te asupra lui si restul lasa in spate. Altfel nu te vindeci , o lalai aiurea.


Editat de mamica11, 07 martie 2015 - 12:26 .



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Ieri, 15:52

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -