Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Felicitari Claudine, Miha, Andreea! - Bulgarasi februarie 2015 (11)


209 raspunsuri la acest subiect

#171
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 23:32

Gata fete dragi, ma bag in pat. Cand o sa reuses sa adorm asta e o alta discutie. Eu incerc :). Bebe se agita tare in burtica si eu am o stare de neliniste.

 

O noapte linistita sa avem.



#172
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 00:05

Fete dragi,

Azi am făcut multe boacăne. La 6 jumătate dim eram plina de un amestec scârbos de ulei, otet și alte alea de la un borcan de gogoșari când îi făceam sandwich soțului, dau pe mine și pe jos absolut tot ce mănânc pt ca nu mă pot apleca și, bomboana de pe coliva, m-am ars rău la mana încercând sa scot din cuptor tava mea cu rulouri cu mere fără mănușă ca am uitat ca s-ar putea sa frigă. Și uite -mă cu mana bandajata cu miere, roșie și umflata.
Măcar mi -au ieșit bine rulourile :)

Miha, sunt o bucurie constanta veștile despre bebe Ionut! Și eu sper sa te internezi cu el, îi face bine.
Eu nu cred ca nasc chiar acum, sapt viitoare poate :) le aștept pe Carmen și Iuli ca au prioritate.

Andreea , e bine ca ai lăptic și sper sa treacă repede agitația lui bebita.

Lory mă bucur ca nu ai născut încă, se pare ca e ascultătoare micuța. :)

Fetelor, eu am mers puțin în 4labe ca bebelusa stătea transversal și, surpriza, s-a întors cu capul în sus și picioarele în vezica mea și avea nene un chef de topaiala ca nu am mai rezistat, am făcut iar ture în speranța că se întoarce. Acum iar e transversal, ce sa-i fac? Sper sa se aranjeze ca nu am chef de cezariana dacă nu se mai poate întoarce.


Va pup fetelor, noapte buna tuturor!
Pe mâine! :*

#173
Adelina207

Adelina207

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 59 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 06:28

Buna dimineata, fete dragi!

 

Sper ca va gasesc cu bine, toate odihnindu-va :D. Pe mine m-a trezit firma de securitate de la job cu o alarma falsa pornita si uite asa, gravida nu mai poate dormi. Sa purcedem spre un sandwich si un ceai cat timp tati sforaie, zic !

 

In primul rand va spun ca va scriu rar dar va citesc des :)). Un fel de om din umbra. Asa ca tin sa felicit noile mamicute dar si sa tin pumnii burticutelor mele dragi!

 

Miha, mi s-a luat o piatra de pe inima sa vad ca bebe Ioan e bine. In ziua cu operatia, am intrat cam din ora in ora pe forum sa verific de vesti! cand am vazut ca e bine, asa o piatra de pe inima mi s-a luat, pfiiiiiu ! Sa fi sanatoasa alaturi de puiul tau , mamica scumpa! Va meritati frumosi si impliniti unii pe altii :) 

 

Gabi, stiti ceva fetelor? Eu abia o apuc sa vina sa povesteasca despre minunile de fetite :)

 

Diella, pfa ce fete mari ai ! Deja o lunita! La cat mai multe impreuna, fete frumoase ! 

 

Andreea, m-am topit dupa Stef! E un scumpinel fain de smotocit! Ma bucur ca ai lapte si bebe papa exclusiv. Sa mai pui poze cu el ca ma gandesc ca bebe 2 sa fie fetita, asa ca mi-as lua ginere asa frumos [flo2]

 

Lory, fata draga! Imi e asa drag de tine cum scrii si povestesti! Sper ca toate durerile care le resimti sa fie mai usoare doar la gandul ca vine bebetoi.  [bib]  Sa ne mai incanti cu povestile tale pana nu nasti, da? Si sa dai de veste cand scoatem motatele  [pk]

 

Iuli, mamicuta de Luca si surprizic! Abia astept sa vedem pe surprizicul tau drag! Mai este putin si o sa ai doua comori langa tine! Tu sa te tii de promisiune si sa ne faci update regulat, da? Si felicitari pt dl Pinguin! Stiu si eu cu CTO,release de programe, cod si restul! Pfiu, meritati o sampanie buna, buna! [alcool]

 

Carmen, sunteti o familie asa frumoasa! Nu am apucat pana acum sa va spun dar imi sunteti foarte dragi! Iar Emma e  [il]  ! Sa ne anunti cand ajunge bebe si sa ne faci si poze, da? Mult a fost, putin a ramas! 

 

Alinutza, esti o faina ! Cu burtica ta si cu gatitul tau ! Si cei care zic ca esti frumoasa, au dreptate! Stiu ca sunt periculoase gravidele de luna a 9-a  [:-)))] dar totusi, complimentele isi aveau rostul!

 

Restul fetelor, daca nu apuc sa va pun in agenda, sunt la curent cu mesajele voastre si va sustin! Chiar daca scriu rar, sunt aici, omul din umbra cu pompoanele ridicate...hihi  [soricel]  Va pup pe toate de nu va vedeti si astept sa veniti si vesti bune si poze cu bebei sanatosi, durdulii si buni de smotocit  [bib] .

 

Despre noi putin!? Noi suntem bine. Bebe Theo creste, mami creste  [batcap] . Sunt un mic elefantel plecat din Africa, venit pe meleaguri timisorene, cam asa ma simt!

Suntem aproape de sapt 37 dupa UM, asa ca dom'sorul meu se aproprie de linia de sosire.

Avem si noi insomnii, dupa cum bine vedeti  [smulgpar]  ( eu eram genul de om ce dormea cu capul pe alarma de la ceasul bunicilor, ala vechi ce suna tare ). Contractii - este, picioare umflate - este, crenvursti in loc de degete- este  [:I] , arsuri- oioioioioi ( doamne ajuta cu Rennie ), dureri de spate- este, dureri de os pubian- extra este, daaaar cand vad pe Alien cum se misca la mine in burtica, parca se merita toate.

 

Noi facem CTG saptamanal, totul e in grafic, pana acum. Acum 2 sapt bebeloi avea 2400 gr. Zise nea doctor ca nu e nici mult, nici putin. O fi un strict si bebe ca ma-sa  [zid] . Toate ca la carte . Mergem marti la analize de sange, geanta am pregatit, mai vedem cum nastem  [aerob] . Eu vreau natural dar sa vedem ce vrea Theo , hihi !

 

In rest, mi-e drag de toate cum gatiti si nest-uiti( de exista asemenea termen  [batcap]  ). Eu am facut asta 3 zile dar m-au napadit problemutele extra sarcinii.

M-am chinuit ultima luna sa aduc,proiecte, mails , telefoane, intalniri si discutii ( eu asa elefantel, cu poezia de colaborare, pe scari la clienti rugandu-ma sa nu se rupa apa ).

 

Asa! Fac rost de proiecte ( recrutare pe partea IT pentru companii din TM ), semnez contracte siiiiii ma lasa angajata  [pk] . Dupa ce tot am umblat sa las de lucru pentru firma cat nasc, iaca am de lucru, nu am om! S-a suparat ca am mustrat-o ca mi-a trimis oameni total nepotriviti la un client important si la briefing de proiect, a dat vina pe client ca nu stie sa citeasca profilul facut de ea ( desi era prost facut ). Dubios e ca, desi va trebui sa ma ocup eu de proiecte ( cumva, cumva o scot la capat ), ma bucur parca de faptul ca a plecat. O cam plateam degeaba si ma ustura. Din 700 de oameni contactati, 2 trimisi la interviuri [batcap][mai]

 

Asa ca, va citesc din zbor si de nasc, va anunt eu ! [flo2]  [flo2]  [flo2]

Pana atunci, multa bafta burtici si mamici! Sa aveti grija de voi si de  [bib]  [ruga]

 

Va pup de nu va vedeti!



#174
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 08:24

Adelina, multumesc frumos pentru griji. 

... ar trebui sa mai iei o pauza!! Sa nu te obosesti prea tare cu lucrul si sa te trezesti cu surprise neprevazute! Partea buna e ca macar s-ar implini dorinta de a naste natural, devenind Theo nerabdator sa vada cine e furnicuta din exterior care nu vrea sa il lase pe el sa faca nani suficient!

 

Alynutza - mai e putin, asa ca poate cu aceeasi metoda cu care ai pacalit-o initial.. o vei putea pacali si acum! Succes!

 

Va imbratisez pe toate... si fug la bebelinul meu!  [il]



#175
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 08:56

Neatza burtici și mămici,

Adelina, mă bucur sa citesc vesti bune despre tine și bebe ! :* Ai scris frumos despre activitățile tale și înțeleg Cum e sa vezi ca tu muncești sa fie bine și vine altcineva care nu-și da interesul. Dacă te poți ocupa de proiecte de acasă fără sa te stresezi prea mult, e foarte bine. Dacă nu, stai liniștita ca ți -ai făcut treaba ta. Nu le poți face pe toate, nu?
Așteptăm vesti bune în continuare despre voi! Va pupacim și noi cu drag!

Ma mai culc un pic ca a plecat iubi la treaba și am dormit tare prost azi noapte.
Revin!

#176
_Micaela_

_Micaela_

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.969 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 09:38

Neatza fetelor , ce active sunteti voi aici [flor]
Imi place f mult sa va citesc si ma bucur ca toate sunteti ok , fara probleme grave.

Am fost si eu la dr ieri, bebitza mea e tot manechina , picioare f lungi si talie mica. Are 2648 gr +/- 390gr si DPN dupa ecograf 26 febr. Urmatoarul consult 10febr cand banuiesc ca vom stabili data cezarienei.

[pup]

#177
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 10:15

Neata fete dragi,
Am intrat doar ca sa va imbratisez pe toate si ss va doresc o zi frumoasa. La noi a iesit si soarele ☺
Acum o saptamana la ora asta eram pe masa de operatie. Acum sunt acasa cu un bebe minunat si -8.5kg
Fetelor, acum cat bebeii vostri sunt inca in burtici, mancati tot ce va place. Dupa aceea o sa va stresati pt fiecare imbucatura. Eu cel putin asa fac acum. Mi-e teama sa nu cumva sa pap ceva ce sa nu ii priasca lui bebe.
Apropos, mamici dragi. Ce parere aveti despre fructele consumate in alaptare. De la spital nu mi-au dat o lista de NU-uri, eu stiu ca e ok sa mananci 2-3 fructe/zi intre mese. Pana acum am mancat doar cate o banana/zi si vad ca bebe e ok. Am zis sa o iau treptat pana ce i se formeaza stomacelul.

Pupici de la noi.

#178
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 10:15

Fetelor eu ma pregatesc de programarea la spital dar cred ca am contractii. Inca nu ma panichez si le tratez ca pe durerile din ultimele zile. Nu am spus nimanui, astept sa vad ce se intampla, sa nu le dau emotii aiurea. Dl Pinguin inca doarme, tre sa il trezesc si sa plecam.

 

Revin cu mai multe info si raspunsuri pentru fiecare (daca apuc sa nu nasc astazi)  [soricel]



#179
AlinaEA

AlinaEA

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 220 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 10:25

Iuli asteptam sa ne spui daca scoatem motatele

#180
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 30 ianuarie 2015 - 10:37

Iuli, suntem pe faza aici sa primim noutățile!

Andreea ce te invidiez, parcă a mea nu mai vine odată! :)

Micaela, e foarte bine fetita! Nu cred ca e prea mica. Mai ai puțin și tu. :)

Miha, ești o fericita, azi stai cu bebe! :)


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Eco

    Anamaria1706
    - Astăzi, 16:12

  • Usor usor..

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 15:42

  • 28 de saptamani

    kiki_2024
    - Astăzi, 15:27

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -