Daca ii iei pielea cu ce acoperi carnea cand o dai la cuptor ? Nu se usuca prea tare ?
Cam 15-20 min acopar tava din cuptor cu folie de aluminiu sau capac , apoi las tava descoperita sa se rumeneasca pana este gata.
Postat 21 ianuarie 2015 - 14:18
Daca ii iei pielea cu ce acoperi carnea cand o dai la cuptor ? Nu se usuca prea tare ?
Cam 15-20 min acopar tava din cuptor cu folie de aluminiu sau capac , apoi las tava descoperita sa se rumeneasca pana este gata.
Postat 21 ianuarie 2015 - 15:42
Deja parca m-am hotarat sa nu mai gatesc ceva ce are miros neplacut ...mascat de condimente .
Ioana.
Postat 21 ianuarie 2015 - 15:57
Deja parca m-am hotarat sa nu mai gatesc ceva ce are miros neplacut ...mascat de condimente .
Ioana.
Pai inseamna ca pleci deja de la premiza ca are miros neplacut...ceea ce nu e adevarat,nimeni nu gateste carne cu miros neplacut.
Nimeni nu mascheaza cu condimente ,mirosul neplacut.
Mie de exemplu nu.-mi place gustul carnii de pasare,asa in general,iar condimentele mascheaza acest gust ce mie nu-mi place!De exemplu---
Editat de andacos, 21 ianuarie 2015 - 16:18 .
Postat 22 ianuarie 2015 - 15:09
Niciodata nu am simti miros nasol...Eu fac puiul foarte condimentat ,seara il pun in punga cu condimente si a doua zi il bag asa in cuptor vreo 40 minute , apoi il scot si-l las pana devine crocanta pielea.
Daca ramane a doua zi il tau bucatele si fac sandwich cu ketch-up si maioneza ...si-iii buuun
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Carne pentru carnati de casa ... ?Creat de
Anda08
, 30 nov 2016
carnat, carne
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Alimentatie sanatoasa →
Carnea pregatita la gratar: pericole ascunse de catre trebuie sa stiiCreat de
redactor
, 23 iun 2015
carne, gratar
|
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Diversficarea bebelusului (forum discutii) →
Carnea in alimentatia bebelusului: cand, cat si cumCreat de
redactor
, 02 oct 2014
diversificare, carne
|
|