Buna seara! Vreau sa va intreb de la ce varsta i-ati dat copilului ciocolata (cu inima impacata) si de ce fel?
Am un baietel de 3 ani si jumatate si pana acum am reusit sa evit gratios... subiectul, desi am primit ciocolata de la mai multe rude si cunostinte, plus intrebarea: "Cum? Nu i-ati dat pana acum? Nici macar alba/ cu lapte/ cu alune?" etc.
Pun intrebarea asta si pentru ca am avut o discutie cu directoarea gradinitei (particulare) la care merge baiatul meu, care, atunci cand am rugat-o sa nu-i puna copilului ciocolata in cadourile de la Mos Nicolae, Mos Craciun etc. mi-a zis ca ar trebui sa fac o exceptie, ca interdictiile totale nu sunt bune, daca nu-mi place cadoul sa-l dau mai departe (!), ca ei asa au stiut sa-l faca si altele de felul asta. Si ca pana la urma o sa incerce sa-i faca lui cadou individualizat.
Eu stiu ce inseamna dependenta de ciocolata (pe pielea mea!) si stiu ca, odata ce deschid drumul asta, nu ne mai putem intoarce, de aceea am incercat sa aman cat de mult momentul si am sperat ca la o gradinita particulara voi gasi intelegere pe subiect. La voi cum a fost?